Bi yandan ailem bi yandan sevgilim...

cherh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
26
0
36
İstanbul
Merhabalar öncelikle ben 17 yaşında genç bir kızım.Çok değil 2 buçuk aylık ilişkim var ama nasıl seviyorum belli deil her gün hr saatimiz birlikte geçerdi taaki tatsız bir olay yaşanana kadar yanlış anlaşılma yüzünden karakolluk olduk annemler bunu duyunca hemen geldi tabi erkek arkadaşıma çok kızdılar ve alkolunu falan öğrendiler.Şimdi ne dışarı çıkabiliyorum ne sevgilimle görüşebiliyorum okuldan bile alabilirler buraya yazmamın amacı sizden ablam olarak yardım istemek kafam çok karışık ben görmeden yapamam her gün daha da kötüleşiyorum ama ailem katiyen görüşmemi istemiyor.Napıcam bilmiyorum nolur bana yardım edin.

ne tür bi yanlış anlama olduda ailen bu kadar net görüşmenizi istemiyo? öncelikle onu açıklayabilirsen daha rahat yardımcı olabiliriz bencee :34:

ne tür bi yanlış anlama olduda ailen bu kadar net görüşmenizi istemiyo? öncelikle onu açıklayabilirsen daha rahat yardımcı olabiliriz bencee :34:

serseri arkadaşları vardı onlar yüzünden bizde yandık yani çevresini ortamını ailesini sevmiyor yanlış anlaşılmada böyle ulu orta söylenicek birşey degil malesef utanç verici :(

Merhabalar öncelikle ben 17 yaşında genç bir kızım.Çok değil 2 buçuk aylık ilişkim var ama nasıl seviyorum belli deil her gün hr saatimiz birlikte geçerdi taaki tatsız bir olay yaşanana kadar yanlış anlaşılma yüzünden karakolluk olduk annemler bunu duyunca hemen geldi tabi erkek arkadaşıma çok kızdılar ve alkolunu falan öğrendiler.Şimdi ne dışarı çıkabiliyorum ne sevgilimle görüşebiliyorum okuldan bile alabilirler buraya yazmamın amacı sizden ablam olarak yardım istemek kafam çok karışık ben görmeden yapamam her gün daha da kötüleşiyorum ama ailem katiyen görüşmemi istemiyor.Napıcam bilmiyorum nolur bana yardım edin.

okuldan alma kısmı hariç ailen haklı bence.karakolluk olmak öyle kolay birşey mi de yanlş anlaşılma diyorsun? sen 17 yaşındasın peki o kaç yaşında? daha bu yaşta alkol alıp karakolluk oluyor senin sevgilin.sen anne-baba olsan ne yapardın? korumaz mıydın evladını?

sevmek sevilmek çok güzel ama doğru kişiyle. olduğun da.

okuldan alma kısmı hariç ailen haklı bence.karakolluk olmak öyle kolay birşey mi de yanlş anlaşılma diyorsun? sen 17 yaşındasın peki o kaç yaşında? daha bu yaşta alkol alıp karakolluk oluyor senin sevgilin.sen anne-baba olsan ne yapardın? korumaz mıydın evladını?

sevmek sevilmek çok güzel ama doğru kişiyle. olduğun da.

Oda 17 yaşında ablacığım aynı yaştayız tabiki annem haklı ama her gün ağlamamı görüyor üzülmüyor mu ben gerçekten seviyorum bu çocuğu

Oda 17 yaşında ablacığım aynı yaştayız tabiki annem haklı ama her gün ağlamamı görüyor üzülmüyor mu ben gerçekten seviyorum bu çocuğu

canım görüyor ama ne yapsın kadın sen söyle? bak anlattığın kadarıyla erkek arkadaşın sağlam ayakkabı gibi gelmedi bana.bence ailen de o yüzden karşı çıkıyor.

doğru kişi olsaydı seni anlamaya çalışırlardı,17 yaşındasın elbette ağaç değislin seveceksin birilerini.

canım görüyor ama ne yapsın kadın sen söyle? bak anlattığın kadarıyla erkek arkadaşın sağlam ayakkabı gibi gelmedi bana.bence ailen de o yüzden karşı çıkıyor.

doğru kişi olsaydı seni anlamaya çalışırlardı,17 yaşındasın elbette ağaç değislin seveceksin birilerini.

kesinlikle doğru söylüyorsunuz arkadaşlarımda istemiyor zaten ama kalbe söz geçmiyor :43:

şimdi ailene kızıyorsun hakszlığa uğradığını kendini ifade etmene fırsat vermediklerini düşünüyorsun ama onları birkaç yıl sonra anlayacaksın. çok gençsin zaman kötü kimse kızını karakollardan toplamak istemez ne olursa olsun bunlara sebep olan kişiyle de görüşmemesini istemekte de haklılar. okuldan almak fikri belki senin gözünü korkutmak içindir ama sevgilinle görüşmene izin vermemekte haklılar. unutma senin iyiliğini anandan babandan daha çok kimse istemez üzülme bir süre sonra bu baskıların büyük çoğunluğunu hafifleteceklerdir tabii sana olan güvenlerini yeniden kazandıklarında. evde onlarla güzel vakit geçirmeye bak annene yardım et babana kahve ya kek yap mesela senin onları ne çok sevdiğini onlarla vakit çgeçirmekten hoşlandığını tek eğlencenin erkek arkadaşın ve arkadaş ortamlarının olmadığını göster onlara

Ben 22 yaşındayım ve bugüne kadar ailemin karşı çıktığı şeylere şu an düşününce iyi ki ailem öyle yapmış diyorum. Ailen sadece seni korumak istiyor ve onlar asla pişman olacağın bir şeyle seni karşı karşıya bırakmak istemezler. Onları anlamaya dene, tecrübelerine kulak ver

bak canım bende senin yaşında evlendim.ayrıca ailem sadece konuştuğum birinin olduğunu öğrendiğinde evden çıkarmadı,senin gibi okuldan bile almayı düşündüler zar zor o psikolojiyle okulumu bitirdim.sonuç ben kaçtım kaçarak evlendim ailem nikahıma el gibi geldi.sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.ama ben çok şanslıydım eşim çok iyi birisiydi eşimi ailem şimdi benden daha çok seviyor.tabi bu şans kaçarak evlenmede çok düşük bir oran ,çok zorluklar yaşamadımmı yaşadım ki benim eşimin içkisini bırak sigara bile kullanmaz ailesiyle oturdum 4 yıl asker yolu bekledim 18 ay 2 çocuğumu kaybettim 1 inde yanımda dahi yoktu.insanoğlunun başına ne geleceği belli olmaz ama emin ol ailen haklı ben eşimle mutlu olduğum halde hala keşke onların rızasıyla olsaydı diyorum.anne baba bedduası alma,birde içki olayı var işin içinde ki daha arkadaşın 17 yaşında bence yol yakınken dön,şuan sadece 1 tek o var ve onun için dünyayı yakarım diye düşünebilirsin ama hayır dünyada bir tek sevgilin yok seni seven ailen var,okulun var hayat karşına başkasını çıkarır yada beklersin arkadaşın düzelir seni gerçekten seviyorsa mücadele eder hiç pişmanlık duymayacağın biri olur inşallah.herşey zamanında güzel

Son düzenleme:
Ablalarım öncelikle teşekkü ederim yorumlarınız için hepinizinki aynı kapıya çıkıyor aile.Tabi ki öncelik aile erkekler geli geçici ama anlatamıyorum işte kimseye nasıl sevdiğimi vazgeçemiyorum da 4 aylık uğraş sonucu elde ettim ben onu bırakamam ellerimiz kolumuz bağlı bana zarar vericeğini düşündükleri için görüştürmüyolar ama bana iyi gelen tek şey o

Ablalarım öncelikle teşekkü ederim yorumlarınız için hepinizinki aynı kapıya çıkıyor aile.Tabi ki öncelik aile erkekler geli geçici ama anlatamıyorum işte kimseye nasıl sevdiğimi vazgeçemiyorum da 4 aylık uğraş sonucu elde ettim ben onu bırakamam ellerimiz kolumuz bağlı bana zarar vericeğini düşündükleri için görüştürmüyolar ama bana iyi gelen tek şey o
sana nasıl iyi gelmişki ..daha 2 aylık ilişkide karakolluk olmuşsunuz..
yanlışanlaşılmaya ne gerek zaten 17 yaşında alkol alan serseri arkadaşlarla takılan birini sev sevebildiğin kadar
daha yaşın çok küçük böyle birini severek kendine haksızlık etme ailenide üzme..
bu çocukla olduğun sürece sonunuz ya karakol ya hastane olur...

seni utanç verici ortamlara sokan birini nasıl sevebiliyorsun
görmeden yaşayamam diyorsun da bak yaşıyormuşsun işte evde

Sevgilinin arkadaşlarına bakınca pek de iyi özellikler taşımadığını düşünüyorum. 'Arkadaslarini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim' derler.
Aynen bu hesap annen haklı. Su an gençlik heyecanıyla farkında degilsin ama gün gelecek annenin haklı olduğunu anlayacaksın...

senin yaşında senin yaşadiklarini bende yasadim cocuk serseriydi ama birbirimizi cok seviyoduk(!). ben ailemin gizli o iliskiyi 2yil surdurdum hic gorusmedik. sadece tel.den. o zaman onsuz yapamicagmi dusunup ailemle oyle kavgalar ettimki anlatamam ailemin guweni yoktu bana. zaman gectikce anladim ki boşmus. ben oyle bi insanla evlenemicegmi anladim ve ayrildim. tek pismanligm ailemi uzmem. simdi uzulursun ama aileni ezme ve onlarin istedgni yap. zamanla o kadar iyi insanlar cikar ki karsina. ve o zaman annenler sana bu tepkiyi de gostermezler. bak karsinda yasayan ornek

Sen sanıyorsun ki bir tek sen deli gibi seviyorsun...

Bu forumdaki senden büyük kadınların, buna ben de dahil,
hepsi bir gün deli gibi ve hiç vazgeçemeyecek kadar aşık
oldu. Ve büyük bir çoğunluğu şimdi o deli gibi aşık olduğu
günleri sadece bir anı olarak değerlendiriyor.

Seni anlamadığımızı düşünüp sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsun
ama şunu görmelisin. Ailenden başka kimse hatalarından
sonra sana sahip çıkmıyor. Onları dinle. Erkek arkadaşın da
seni, senin onu sevdiğin kadar seviyorsa, kendine çeki düzen
verip gelir karşına.

Tüm bunların dışında ben 17 yaşında olsam, okulumu daha farklı
okur, daha başarılı olur, gelecek planı yapmak için uğraşırdım...
Ama giden yıllar geri gelmiyor ne yazık ki...

annen senin iyiliğini ister, böyle bir rezilliği hiçbir anne kızına yakıştıramaz,
sen şimdi hergün ağlıyorum ama annem üzülmüyor mu halime diyorsun ya?
elbette üzülüyordur ama senin arkadaş kurbanı olup, ilerde daha çok ağlıyacağına bugün ağlamanı tercih ediyordur.

bu iş biterse en kötü 3-5 ay sonra sen de buradaki ablaların gibi düşüneceksin. Bunlar gençlik hatırası olarak kalacak merak etme.
Hepimiz geceleri dua ederdik "Allahım ne olur o da beni sevsin, bizi kavuştur vs vs"

Geçiyor tatlım geçiyor.

o bana iyi geliyor diyorsun ya, bence sen en çok kendini sev kendine ve ailene değer ver. Bak o zaman daha iyi gelecek.
Çünkü gerçekten, düştüğünde ailenden başkası kucağını açmıyor.

Back
X