senin yaşlarındayken bi sevgilim olmuştu güyya çok sevdiğimi falan zannediyodum bende. ailem öğrenince senin başına gelenlerin kaç mislini yaşadım dayaklar yedim hakaretler işittim telefonumu parçaladılar okuldan alınma aşamasına geldim . daha sonra başka bi şehre taşındık annem saklıca okula yazdırdı beni. ben salak tabi hala onunla görüşmeye çalışıyodum çok seviyorumya..
sonra zaman geçtikçe gördümki çok saçma davranışlar içine girmişim, ben hangi akla hizmet aşkımdan öldüm diye gezebilmişim kendime hayret ettim. hiç bi sebep yokken olmıycağını anladım ve ayrıldım ondan. sonra kendimi okula verdim durmadan ders çalışırdım kendimi kurtarayım diye. istediğim bi bölümü kazandım, şimdi daha mantıklı koşullarda bi sevgilim var, en azından hatalarımı gördüm bir bir..
yani bence yanlış anlama sakın beni, ilerde pişman olabilirsin şimdi böyle düşündüğün için. bak hala babam bana güvenmez o olayım yüzünden, hala izlerini taşıyorum çok zor günler geçirdim. yol yakınken vazgeçmen lazım. ilerde anlıycaksın onun aşk olmadığını emin ol.