Benim derdim aslinda buyuk ama hep ustunu ortuyorum. Bunun da farkindayim ama nasil cozebilecegimi bilmiyorum.
Arada baska insanlardan da duydugumda dank ediyor.
Harekete gecmek icin sizden fikir istiyorum.
Derdim esimle ilgili ama bastan belirtiyim bu asamada psikologa gitmeyi kabul etmeyecegine eminim. Size sorum ben neler yapabilirim.
Esim babasi yuzunden cok kotu bir cocukluk ve genclik gecirmis. Babasi uzerinde kisiliginde oyle buyuk yaralar acmis ki. Tanistigimizda yaklasik on yil once cok cok daha kotu bir durumdaydi. Uc sene oldu evleneli. Cok cok cok zor zamanlar gecirdim. Kavga ettim alttan aldim. Ama neler yasadigimi ben bilirim.
Gecen zaman daha pozitif hale getirdi esimi. Bunu inkar edemem. Ama halen kendisine bana zarar veren cok yonleri var.
Herseyin en negatifini dusunur. Bugunku kucucuk birseyi soyleyim size. Is icin sehir disindayim. Ev kiralacagim burda. Esim benimle degil. En ust katta guzel bir ev buldum. Onuncu kat. Asansor var mi ya duserse olmaz kiralama orayi dedi. Israr etti. Dedim yapabilecegim birsey yok. Olacagi varsa olur.
Mesela yolda birisi yanlislikla carpsa esime kisisel algiliyor. Trafikte birisi esimi gecse kisisel algiliyor. Markette az poset verse kasiyer laf sokuyor kasiyere. Soyleniyor. Biraksam tartisiyor. Gecen gun su aldik. Kasada poset yoktu. Ben kasiyere poset alabilir miyiz dedim. Esim dedi ki ama niye istedin bozdun iste ben istemeden verecek mi diye bekliyordum.
Anlatiyorum uzun uzun. Senin yerinde kim olursa olsun o insanlar icin degismez. Sen sen oldugun icin basina gelmiyor bunlar. Ama ciddi manada kafaya takiyor saatlerce dusunuyor.
Insanlarin her kelimesinden farkli farkli anlamlar cikariyor. Insanlarin ses tonlarina gore aslinda hic kastetmedikleri seyleri anliyor.
Insanlarla uzun sureli gorusmekten cok sikiliyor. Durumu idare etmek gibi birsey mumkun degil. Zorunda oldugu icin hicbirseyi yapmaz mesela. Sosyal iliskiler konusunda.
Daha cok fazla sey var ama genel itibariyle bu sekilde. Soru sorarsaniz cevaplarim. O sekilde de ilerleyebiliriz. Aklima gelen seyler olursa eger eklerim.
Lutfen yardimci olun. Ne yapabilirim. Ben esimi cok seviyorum. Daha mutlu olmak istiyorum. Daha iyi olsun istiyorum.