Bi Yardım Edin Şu Garibe!

Sevketi_Bostan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
4.519
4.897
133
Arkadaşlar, günaydın öncelikle, konuyu ilgili bölüme açtım ama kimseden cevap gelmediği için buraya da açma gereği duydum :)

Kısaca; Simfer midi fırın kullanan var mı, bu gün bir fırın alacağım ve onun bir modeli çok hoşuma gitti mağazada. Fakat sağlamlığı, sorunları konusunda tereddütlerim var, nasıldır Simfer in bu fırınları, bilgisi olan varsa sevinirim :)

Merhaba
Annem kullandı bir dönem, çok da memnundu kademeli mi , dereceli mi , onun bir kaç modeli var .

Merhaba
Annem kullandı bir dönem, çok da memnundu kademeli mi , dereceli mi , onun bir kaç modeli var .

Merhaba

Merhaba

Pardon canım , telden giriyorum istem dışı bir kaç kez paylaşmışım...

Rica ederim, önemli değil, cevapladığınız için teşekkürler ayrıca :) beş yanıt görünce bayağı sevinmiştim bende :)) Dikkat etmedim derecelimi kademeli bilmiyorum, bir fark yaratıyormu ki?

Rica ederim, önemli değil, cevapladığınız için teşekkürler ayrıca :) beş yanıt görünce bayağı sevinmiştim bende :)) Dikkat etmedim derecelimi kademeli bilmiyorum, bir fark yaratıyormu ki?
Rica ederim.Dereceli ve kademeli fark ediyor canım kademeli olan 3 kademeli ( 1-2-3 ) 3 ısı ayarlı yani , dereceli olmasına özen göster daha kullanışlı .
Kademeli olan eski termikel fırın ayarında yani sadece börek çörek için...

Back
X