arkadaşlar yılbaşında erkek kardeşim yalnız olduğu için(annem ve babam mecburi şehir dışındalar kardeşim 16 yaşında)evime çağırmak istedim eşim kardeşimi sever hep de çağırır eşime söledim olur dedi sonra 3 4 gün önce konu yeniden açtım olurr annemlere gidersek o da gelir dedi bende bozuldum çocuk çekinir rahat edemez dedim ayrıca ben bu tarz şeyleri ona danışmadan yapmam ama o hemen bi takım planları yapmış bana annesi falanda gelirmisiniz demedi ama demekki aralarında konuşmuşlar bende sinirlendim ben kardeşimi rahat rahat ağırlamak isterim o da rahat etsin isterim. neyse babamlar bugün dönmeye karar vermişler yani kardeşim yalnız kalmayacak o sorun çözüldü ama eşim ailesine gitmekte ısrarcı yada biz onları davet edelim diyo ben annemlere gidelim falan diye tutturmuyorum istiyorumki evimizde bişeyler yapalım ama o ille onları katıyor işin içine ya kızlar hakkım deilmi bu kadarı dışarı çıkalım demiyorum hediye istemiyorum ama o anlayışsız kardeşimide çağrınca annemler diyo başbaşa kalalım deyincede çok sıkıldım ya sinir oldum