Bi yol gösterin

Amin inş hiç bozulmaz aranız laf acıldıgı zamanda bana diyor ben seni kızım gbi gördüm sen degerimi bilemedin diye şaştm kaldm vallahi iyimi kötümü bende cözemedim esim bile kendi annesini tanıyamıyor.
Belki seni paylaşmak istemiyordur ondan böyle davranıyordur

Kvalideni bi gün eve çağır kahve içmeye gelde. Sonra onu sıkıştır köşeye
"Bana bak kadın ortalığı karıştırıp huzurumuzu bozacak olursan sıkıveririm ümüğünü kimsede alamaz elimden postalarım öbür tarafa sen beni tanıyamadın galiba ayagını denk al" de sonra sepetle evden. Ben öyle yaptım şimdi korkudan bir şey yapamıyor.

Şaka şaka :) Bazen böyle yapasım geliyodu ama :)
Allah yardımcın olsun zor işler.
Bi de keşke şu konularınızı yazarken paragraf filan yapsanız.
Geçici körlük yaşadım biraz da.
Yap
Kvalideni bi gün eve çağır kahve içmeye gelde. Sonra onu sıkıştır köşeye
"Bana bak kadın ortalığı karıştırıp huzurumuzu bozacak olursan sıkıveririm ümüğünü kimsede alamaz elimden postalarım öbür tarafa sen beni tanıyamadın galiba ayagını denk al" de sonra sepetle evden. Ben öyle yaptım şimdi korkudan bir şey yapamıyor.

Şaka şaka :) Bazen böyle yapasım geliyodu ama :)
Allah yardımcın olsun zor işler.
Bi de keşke şu konularınızı yazarken paragraf filan yapsanız.
Geçici körlük yaşadım biraz da.
Yapabilsem bile yapmam böyle insanın ümüğünü sıkıp basıma belamı edecem bana uzak Allaha yakın olsn diyomda yakamdan düsmüyolar. K bakma nasıl yazdıgımı bilemedim, konu açarken hala bu olaylarla ugrasıyodum kafam cok karısıktı :KK43:

Belki seni paylaşmak istemiyordur ondan böyle davranıyordur
İyide kiminle paylaşmak istemicek ya zannetmiyorum beni kıskanacak kadar sevdigini , herseye karısmak istiyo beni yönetmek istiyo hatta kocamı bile sindirmek istiyor.

Ne demek izin almak ya eşinin buna karşı çıkmalı çok net. Her defasında ayağına gitmeyin. Biz aynı binada oturmamıza rağmen izin almam evli bir kadınım çocuğum var kimseyi ilgilendirmez.

Back
X