Bi yol gösterir misiniz?

blackwitch7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
434
155
33
Başlıcak gibi olan ilişki başlamadan bitti.bi aydır falan sanırım biriyle konusuyorum o başlattı bu konuşmaları imalar falan şiirler havada uçusuodu ben görmezden geldim hep..çünkü sevgili olmak istemiodum hızlı gitmk herseyi hemen yaşamak istemiodum..bugün bi konu açıldı işte bi kız buna mesaj atmıs bu da konusmus onunla..bi hfta önce tavrmı koydum o da bi daha olmaz bana bu kdr önem verdgni bilmiodum fln dedi..bugün de ben nasıl brym sence dynce ben şakayla karısık bosver söylemiyim su an dedim..zorladı bende ackcası cok güvenilir biri değilsin dedim nedenini sordu anlattım..vicdanı olan bi insan eski kız arkadasna kas... dermi?bunlardan dolayı güvenemedim haksızmıyım bugün ona yarın bana dmezmi?işte ben uzun bi mesaj attım..o da cevap olarak sana hayatta başarılar.. yazmış..şok oldum kaldım öyle tel elimde.sorun su ki aynı ortamda olcam memlekete gittigmde aileler fln tanısıyo..numarasnı silip whatsaptn faceden engelliyimmi yoksa kalsınmı öyle?o son mesajna zaten hiç cevap vermicem sessiz kalıcam.biliyorum ne yapsam boş karsımdaki adam gbi adam değil.farkndayım..ama dedgm gbi kafamdaki tek sorun yüz yüze bakcaz ciddi bi ilişkiyede başlamamıştık.engelliyimmi hic tepki göstermiyimmi?kırıldım biraz da galiba sonuçta ben hiç ona bu kadar net bişey söylemedim tokat gbi cevap oldu yani basarılar sana ne demek ya..şu an o kadar karmasık duygular icindeyimki sinirliyim pişman olsun istiyorum üzgünüm sanırım söyledklerne fazla inanıp umut bağlamışım..bi yandan da artık ders calışabilcegm için rahatım ya biliyorum bi aylık konuşmanın neyine bağlandn diceksiniz ama oldu işte. eger ilk kez böyle bişey yasıo olsaydm kesin yalvarırdım bırakma die o kadar da aptalm..gururum cok kırıldı ya ondan eminim yani..tesekkür ederim okudugunuz icin..

Salla gitsin...adam sana başarılar dilemis...ne isin var ipsiz sapsizlarla..engellemede görmezlikten gel hicbisey yok gibi davran...takma derslerine önem ver..
sanırım bitse bile böyle kötü bitmesni istemzdim yüz yüze bakıcaz sonucta..haklısın..hatta şunu düşünüyorum benm peşimden gtcegme güvenip öyle söylemiş de olabilir..ama asla cok gururm kırıldı.dönse bile cevap vrmem artık o derece..

Eski kız arkadaşına kaşar diyor sen bundan rahatsız oluyorsun utancağına başarımı diliyor laylaylomm bir tipmiş kurtulmuşsun :)

Eski kız arkadaşına kaşar diyor sen bundan rahatsız oluyorsun utancağına başarımı diliyor laylaylomm bir tipmiş kurtulmuşsun :)
gerekçesi şuymuş kız ilk zamanlardan öpşmüş koklaşmış..bide bende öyle birysem bastan bitsin die anlatıomus bana gcmsni..bi normal erkek gelmzki bana zaten!

gerekçesi şuymuş kız ilk zamanlardan öpşmüş koklaşmış..bide bende öyle birysem bastan bitsin die anlatıomus bana gcmsni..bi normal erkek gelmzki bana zaten!
Kız üstünemi atlamış sanki herşey karşılıklı :) aman erkek milleti öpüşürsün kötü kıx öpüşmezsin yobazdı kezbandı

Kız üstünemi atlamış sanki herşey karşılıklı :) aman erkek milleti öpüşürsün kötü kıx öpüşmezsin yobazdı kezbandı
öyle zaten..şimdi beni kıskandrmak için kızların resmlerne begeni yagdrr facede eminim ergenlikten cıkamamışkiyanmda olsa boğardım su an o kadar sinirliyim.engel konusuna ne diosunuz?

bence asil tokat gibi cevabj sen vermissin gercekleri soyleyerek.
ya sadece o kız meselesni açmadım bide şey dedim hani ben böyle efendi sessz sakin namaznda abdestnde tipler vardrya onları cok severim yani ağır olmalı erkek dedgn güvenilir gelio öylesi..namaz kılsan keşke dedim o zmn belki biraz daha hatalarnn farkna varırsın dedim hani malum erkkler kızlara göre daha sert vicdansz varlklar o açıdan söyledim.hoşuna gidiyodu sözde..kşrlrdan hoşlanmıodu bende çok nazlı geldim heralde.dün aramak istedi gece ge bisaatte müsait değildim açamadım açıkladım bunu da..demekki benden fayda yok anladı onu

engel konusunda kendini ciddiye alir engellersen diyorum ama gene de engelle istersen sonucta sana msj atmasini istemiyosan. gerci ne kadar engelleyebilirsin ki... wptan yazamadigini anlayinca sms atar arar. bunlar engellenmiyo.

engel konusunda kendini ciddiye alir engellersen diyorum ama gene de engelle istersen sonucta sana msj atmasini istemiyosan. gerci ne kadar engelleyebilirsin ki... wptan yazamadigini anlayinca sms atar arar. bunlar engellenmiyo.
arcgnı sanmıyorum artık o kalasta o incelik nerde!aslında engellemek istememdeki tek amacım gözümün önünde olmasındı.ama yok vazgectim bitiren o madem kendi engellesin.onu da yapmaz şimdi beyfendi kızlarla yorumlaşcak beni kıskandrcakya!

valla cani sklirsa ve birilerinin de canini sikmak uzmek isterse rayabilir sms atabilir. var oyle manyaklar. 1 tanesini taniyorum. hatta mahkemeye de vermistim laftan anlamadi.

Hatalı olmadığını söylersem hak çiğnerim şekerim. Boşuna heyecan yapmışssınız ikinizde. Bence selamı sabahı kes, durumu anana babana açıkla.

Iyide kapagi sen yapmissn niye gururun kirildi? Cokta guzel soylemissin.sil bence cunku aynisini o yapcak erken davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…