- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
-
sanırım bitse bile böyle kötü bitmesni istemzdim yüz yüze bakıcaz sonucta..haklısın..hatta şunu düşünüyorum benm peşimden gtcegme güvenip öyle söylemiş de olabilir..ama asla cok gururm kırıldı.dönse bile cevap vrmem artık o derece..Salla gitsin...adam sana başarılar dilemis...ne isin var ipsiz sapsizlarla..engellemede görmezlikten gel hicbisey yok gibi davran...takma derslerine önem ver..
numarayı silince whatsaptan da silinio ama yine umursamış olmuyomuyum?offf inşaallah pişman olursunnn o mesajı yazdgna da dönüşün olmaz!engelleyecek kadar bile deger verme bence... numarayi sil bitsin ...;
gerekçesi şuymuş kız ilk zamanlardan öpşmüş koklaşmış..bide bende öyle birysem bastan bitsin die anlatıomus bana gcmsni..bi normal erkek gelmzki bana zaten!Eski kız arkadaşına kaşar diyor sen bundan rahatsız oluyorsun utancağına başarımı diliyor laylaylomm bir tipmiş kurtulmuşsun :)
Kız üstünemi atlamış sanki herşey karşılıklı :) aman erkek milleti öpüşürsün kötü kıx öpüşmezsin yobazdı kezbandıgerekçesi şuymuş kız ilk zamanlardan öpşmüş koklaşmış..bide bende öyle birysem bastan bitsin die anlatıomus bana gcmsni..bi normal erkek gelmzki bana zaten!
öyle zaten..şimdi beni kıskandrmak için kızların resmlerne begeni yagdrr facede eminim ergenlikten cıkamamışkiKız üstünemi atlamış sanki herşey karşılıklı :) aman erkek milleti öpüşürsün kötü kıx öpüşmezsin yobazdı kezbandı
Engellemek umursamak demek bence hiç bir şey yapma :)öyle zaten..şimdi beni kıskandrmak için kızların resmlerne begeni yagdrr facede eminim ergenlikten cıkamamışkiyanmda olsa boğardım su an o kadar sinirliyim.engel konusuna ne diosunuz?
ya sadece o kız meselesni açmadım bide şey dedim hani ben böyle efendi sessz sakin namaznda abdestnde tipler vardrya onları cok severim yani ağır olmalı erkek dedgn güvenilir gelio öylesi..namaz kılsan keşke dedim o zmn belki biraz daha hatalarnn farkna varırsın dedim hani malum erkkler kızlara göre daha sert vicdansz varlklar o açıdan söyledim.hoşuna gidiyodu sözde..kşrlrdan hoşlanmıodu bende çok nazlı geldim heralde.dün aramak istedi gece ge bisaatte müsait değildim açamadım açıkladım bunu da..demekki benden fayda yok anladı onubence asil tokat gibi cevabj sen vermissin gercekleri soyleyerek.
arcgnı sanmıyorum artık o kalasta o incelik nerde!aslında engellemek istememdeki tek amacım gözümün önünde olmasındı.ama yok vazgectim bitiren o madem kendi engellesin.onu da yapmaz şimdi beyfendi kızlarla yorumlaşcak beni kıskandrcakya!engel konusunda kendini ciddiye alir engellersen diyorum ama gene de engelle istersen sonucta sana msj atmasini istemiyosan. gerci ne kadar engelleyebilirsin ki... wptan yazamadigini anlayinca sms atar arar. bunlar engellenmiyo.
valla cani sklirsa ve birilerinin de canini sikmak uzmek isterse rayabilir sms atabilir. var oyle manyaklar. 1 tanesini taniyorum. hatta mahkemeye de vermistim laftan anlamadi.arcgnı sanmıyorum artık o kalasta o incelik nerde!aslında engellemek istememdeki tek amacım gözümün önünde olmasındı.ama yok vazgectim bitiren o madem kendi engellesin.onu da yapmaz şimdi beyfendi kızlarla yorumlaşcak beni kıskandrcakya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?