bi yorum da bana lütfen :)

Hosh

Hayallerin Peşinde
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
171
175
123
Ankara
Kızlar merhaba :) sizlere bir konu hakkında fikir danışmak istiyorum. Facebookta 2 gündür konuştuğum biri var. Yurtdışı eğitim sayfalarında tanıştık. Gayet iyi gidiyordu konuşma. Çok ortak yönümüz ortaya çıktı, okuduğumuz bölümler- memleket- yurtdışında bulunduğumuz ülkeler hepsi aynı. Fakat benden kaynaklı bi sorun var: hesabım fake, bi aralar kendi hesabımı kapattım ve bu eğitim sayfalarını takip etmek için bir hesap açmak zorunda kaldım. Bi süre sonra gerçek hesabımı tekrar açtım ama yine arada giriyordum bu fake hesabımla. Şimdi onunla konuşunca bunun saçma olduğunu anladım ve size anlattığım gibi ona da anlatıp fake hesabımı dondurdum. Şimdi de gerçek hesabımla eklemek istiyorum ama yanlış anlar mı acaba diye düşünüyorum. Benim hakkımda kötü düşünür mü acaba?

Bu fake hesabınızda fotograf falan yoksa cokta sorun olmaz bence

Bu fake hesabınızda fotograf falan yoksa cokta sorun olmaz bence
kendi fotografım yoktu fake hesabımda, hatta hiç bir fotograf yoktu. kendi hesabımda eklediğimde zaten herşeyi açık bir şekilde anlatırım ama işte yaptığım ergence gibi görünmesinden korkuyorum

kendinizi doğru ifade ettiyseniz pek sorun olacağını düşünmüyorum. sonuçta sadece isimdi farklı olan, karakteriniz değil.

kendi fotografım yoktu fake hesabımda, hatta hiç bir fotograf yoktu. kendi hesabımda eklediğimde zaten herşeyi açık bir şekilde anlatırım ama işte yaptığım ergence gibi görünmesinden korkuyorum
En basından söyleseydiniz ergence bir hareket olmazdı aslında ama onunla fake hesaptan konusmanız bence biraz düsünür gibi.Ama unutur bence abartmaz bu konuyu bir an önce ekleyin siz

En basından söyleseydiniz ergence bir hareket olmazdı aslında ama onunla fake hesaptan konusmanız bence biraz düsünür gibi.Ama unutur bence abartmaz bu konuyu bir an önce ekleyin siz
ahhh keşke öyle yapsaydım. fake hesabımdayken bi paylaşım yaptım o sayfalarda öyle başladı herşey. keşke kendi hesabımdan yapsaydım. ben kendimi onun yerine koyduğumda bana bu hareket güvenilir gelmezdi açıkcası

bunu gayet içten dile getirirseniz, o da size değer veriyorsa sorun etmez o zaman. zamanla sizi daha da tanıdıkça aklında soru bile olsa silinir gider.

Ama gerçek hesabında zaten fotografların var ki canım kendi ismin zaten senin bunun nesine güvenmeyecek ki? Olgun bir insansa bide daha iyi.Öyle gruplar için belli bir amaç doğrultusunda hesap açan çok var.Sende bunun fake oldugunu söylemeye geç karar vermişsin.Ama şöyle bir şey de var ki o hesap pekte fake değil aslında.Fotograf yok senin gerçek karakterine aykırı tek sey isim.Buna da takmaması gerekiyor.Bence hiçbir sorun yokmuş gibi onu ekleyin.Seni ekledim asıl kullandıgım hesap bu de.Arkadaşlar arasında bana bu isimle hitap ederler de (fake hesabın ismini kullanarak) yani beyaz yalanlar söyleyebiliriz Simdi böyle düsünüp beni ergen düsünür diye yakınmana vaktin yok senin bence.Böyle düsüne düsüne eklemeye daha da geç kalacaksın daha da kötü olacak.Bir an önce ekle.Ondan sonraki hareketlerinden tekrar konusuruz bu konuyu

çok güzel şeyler yazdınız, bu gazla ekliyorum onu

ben de okulum için fake hesapla gruplarda takılıyorum hatta adımı başka bilenler var hala hatta bazı kız arkadaşlarıma telimi bile verdim konuşuyoruz kız daha adımı bilmiyo, işin kötüsü artık söyleyemiyorum :/ keşke baştan söyleseydim dedim şuan ben de zor durumdayım ve düşünmüyorum açıkcası gerçeği söylemeyi telimi değiştiricem çok tuhaf duruyor çünkü, yerinizde olsam gerçek hesabımı falan deşifre etmem.

artık çok geç, ekledim bile. evet tuhaf duruyor farkındayım ama eklemeseydim içimde kalırdı :)

siz ne kadardır konuşuyorsunuz fake hesabınızla? uzun bi süreyse çok zor olur tabi. benim sadece 2 gün oldu, çok uzun bir süre gibi gelmiyor bana

tam tersi bir durum olsaydı erkeklere güvenilmedği için olay olurdu arkadaşlarında dediği gibi siz dürüstçe neden fake hesap açtığınızı anlatırsanız çok sorun etmeyecektir

tam tersi bir durum olsaydı erkeklere güvenilmedği için olay olurdu arkadaşlarında dediği gibi siz dürüstçe neden fake hesap açtığınızı anlatırsanız çok sorun etmeyecektir
aynen öyle, ama kendi başıma geldi şimdi de aslında anlattım durumu açık bi şekilde, anlattıktan hemen dondurdum hesabı

ona ne anlattın ?
bize anlattıgını anlattıysan neden yanlış anlasın ki.

2 gundur facete konustugumuz adsm için dagları delmeli çölleri bile aşmalısınız bence. Kaçırmayın bu fırsatı

2 gundur facete konustugumuz adsm için dagları delmeli çölleri bile aşmalısınız bence. Kaçırmayın bu fırsatı
dağları delmek veya çölleri aşmak gibi şeyler söylediğimi hatırlamıyorum. sadece ekleyeyim mi- eklesem yanlış anlaşılır mıyım diye endişe etmiştim. dalga geçtiğinizi düşünüyorum bu yorumunuzla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…