Bi yorumda bulunun lütfen :((((

saol canım takip etmek istemiorum ah su asırı merak duygusu kurtulmalıyım bnm face imde engellediği için göremiorm saten arkadasımınkinden bakıorum bide yaa =((

ya cnm ne alaka avatarla yhaa?? bence abartıyosun ayrıca ayrılmışsınız...takmamaya çalış...

bence hiç Takma Canım
erkekler bizim kadar hassas deil aile olayı falan filan bana pek inandırıcı gelmedi
bakıp daha fazla kendine dert edinme derim ben..18 yaşında sonuçta ..

tamam gectim avatarı filan unutmak istiorum ben off unutmakk :(((((((((((

Arkadaşına söyle şifresini değiştirsin böylece giremezsin onun adresinden ve eski sevgiline de bakamazsın.Unutmak istiyosan ilk olarak bunu yapmalısın bence yoksa sürekli onu takip edeceksin ve aklında olacak. Kendine başka uğraşlar bul arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir.Önceden sevgilinle yaptığın şeyleri işimdi arkadaşlarınla yap.Saatlerce onlarla konuş telefonda mesela.Bence işe yarayacak bayanssulusmilekaydirigubbakcemile5

Dün gece mesaj atmıışşşşşş ..... Seni Çok Özledim .. diye ! Ouf gerizekalı iste yine kafamı karıstırıyo dönmek istemiyorum biri beni tutsun :(

Dün gece mesaj atmıışşşşşş ..... Seni Çok Özledim .. diye ! Ouf gerizekalı iste yine kafamı karıstırıyo dönmek istemiyorum biri beni tutsun :(

Sakın cevap yazma herşey başa döner
Yazdın mı yoksa

Şunu unutma her son yeni bi başlangıçtır yeni bir başlangıç yapmazsan asla alışamazsın. unutmak diye bişey yoktur alışmak vardır. eğer ben vazgeçmem ama onada dönmem diyosan AYRILIKIKLARINDA SEVDAYA DAHİL OLDUĞUNU hatırlatırım. hiçkimse vazgeçilmez değildir gözünde büyütme yeter

ikimizde 18 . Evet ailesi benimle çok ilgileniomus bilmem ne herkes karısmıstı sözde bana öle anlatıodu çok üstüne gelmisler en son babası face indeki fotoları görmüs ikimizin fotolarını kızmıs nasıl görcekse bilmiorum artık ve son etapta da bbamdan dayak yedim ya kız yada telefonunu alıcam pc yok dısarı bile çıkmıcaksın demis. aksama kadar aramamıstı bu kavga günü bende bilmiorm tabi cok sinirlenmistim bi msj yazıp sonuna ben yokum demistim. sonra cvp geldi gözümde bi hiçsin yok iste ben dayak yedim senin için herşeye katlanırdım ama sen busun iste hemen yokum diensin filan dedi. tüm bunlar doğrumu bahane mi bilmiorum ayrılık için . oouf ben daha kendimi sucluorm ama bu foto ne ki ask resmi filan bilmiorm hiç bilmiorm tek bildiğim sey su ki suan çok sinirliyim ağlayasım var ama isyerindeyim :(((((((((

Henüz 18indesin sence bunu düşünmek ve dert etmek için çok erken değil mi?
Okuyorsan okuluna odaklan sevgili eş her zaman bulunurda önce mesleğini al eline ayakların üzerinde dur söz hakkın olsun zaten olacaksa zaman içinde olur.

Bilmiyorum gercekten özlemis olmalı zaten o beni hep daha çok sevdi benden.. facet engellemisti kaldırmıs demekki takip edio bakıo resmime filan suan hala bi cvp yazmadım yazmıcam biraz daha beklicem bakalım ne kadar ısrırcı yada ısrar edicekmi die... ayrıca yaşın 18 filan mantığı saçma aşk bu benim ilerki zamanımda duygularımı hep etkilicek bi baskası onun kadar sevmezse pisman olabilicem . Ailesini sevmiyorum bikez bu ayrlığı yaşadık yine aynısı olurmu kafamı karıstırıo dönme taraftarı değilim ama ya içimde ukte kalırsa ..????

Bilmiyorum gercekten özlemis olmalı zaten o beni hep daha çok sevdi benden.. facet engellemisti kaldırmıs demekki takip edio bakıo resmime filan suan hala bi cvp yazmadım yazmıcam biraz daha beklicem bakalım ne kadar ısrırcı yada ısrar edicekmi die... ayrıca yaşın 18 filan mantığı saçma aşk bu benim ilerki zamanımda duygularımı hep etkilicek bi baskası onun kadar sevmezse pisman olabilicem . Ailesini sevmiyorum bikez bu ayrlığı yaşadık yine aynısı olurmu kafamı karıstırıo dönme taraftarı değilim ama ya içimde ukte kalırsa ..????

Hayatta herşeyin ilerde pişmanlığını yaşama ihtimaline karşı böyle yaparsan baştan kaybedersin zaten.Pişman olursan ilerde benim seçimimdi o zaman için en doğrusuydu deyip geçersin.O zaman neden bekliyorsun ki çoktan pişman olmuşsun zaten hemen dön

Hayatta herşeyin ilerde pişmanlığını yaşama ihtimaline karşı böyle yaparsan baştan kaybedersin zaten.Pişman olursan ilerde benim seçimimdi o zaman için en doğrusuydu deyip geçersin.O zaman neden bekliyorsun ki çoktan pişman olmuşsun zaten hemen dön

kusura bakma ama anlamadım ben

Back
X