Bi yükün altina girdim ki ..Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz

Sanırım anlayamadjniz ortada mal kaçırma olayı yok yani bi araba onun üstüne yapıldı bor arabada babam bana aldı. Tanımadığınız insanlar hakkında beddua etmenizde bi hak bence .İyi akşamlar.

Bu kardesi ve bu kdr simartan aileyi savunmaya devam ettiginiz surece cok basiniz agrir
Hadi sizin agrisin tercih sizin
Ama toplum adina cok uzucu.

Bu kardesi ve bu kdr simartan aileyi savunmaya devam ettiginiz surece cok basiniz agrir
Hadi sizin agrisin tercih sizin
Ama toplum adina cok uzucu.
Malesef savunmuyorum ki zamanında babamı ve annemi o kadar uyardimki tabiri caizse yırttım kendimi. Ama olan oldu şimdi ben demiştim oh olsun baba diyemiyor insan kızsada küssede üzülüyor.

Eeee bi tasinamaz satip o parayla oğlunun üstüne araba aldı işte. Ha bana bir şey satip vermedi direk Nakit verdi ben oyle aldım arabamı o ayrı
Madem babanız kişisel varlığını evlatlarına bölüştürüyor,o zaman o varlığın ne şekilde harcandığı neden babanıza dert olsun ki? Veya size neden dert olsun? Şimdi babanızın aldığı arabayı satın yiyin kumarda mesela. Size kim kızabilir bunun için? Konunuzun amacı nedir? Babanız varlığını evlatlarına eşit şekilde bölmüş. Evlatları da harcasın madem kumarda? İsteyen karı kıza gitsin,isteyen başka bir halta harcasın,isteyen başkasına bağışlasın, isteyen yaksın? Kime ne? Babanız neden kalp rahatsızlığı geçirsin ki durduk yere madem her evladı kendine verilen hakkı kullanınca?

Madem babanız kişisel varlığını evlatlarına bölüştürüyor,o zaman o varlığın ne şekilde harcandığı neden babanıza dert olsun ki? Veya size neden dert olsun? Şimdi babanızın aldığı arabayı satın yiyin kumarda mesela. Size kim kızabilir bunun için? Konunuzun amacı nedir? Babanız varşığını evlatlarına eşit şekilde bölmüş. Evlatları da harcasın madem kumarda? İsteyen karı kıza gitsin,isteyen başka bir halta harcasın,isteyen başkasına bağışlasın, isteyen yaksın? Kime ne? Babanız neden kalp rahatsızlığı geçirsin ki durduk yere madem her evladı kendine verilen hakkı kullanınca?
Olay şöyle o Arabi aldı kardeşime sonra kardeşime satınca düğün için kullanırız dedi yada ev almak için kullanırız dedi şuan o paranın durduğunu sanması sıkıntı.

Olay şöyle o Arabi aldı kardeşime sonra kardeşime satınca düğün için kullanırız dedi yada ev almak için kullanırız dedi şuan o paranın durduğunu sanması sıkıntı.
Sıkıntı değil. Kardeşiniz kendisi halletsin,karışmayın siz. Babanız ile kendisi arasında bir mesele. İkisi de yetişkin. Ve siz onların annesi değilsiniz. Konunuz gerçekliğini yitirmiş oluyor bu durumda, ilk mesajınızı düzenlemediğniz sürece herkes benim anladığım gibi anlayacak ve size ona göre yorum gelecek haberiniz olsun.

Sıkıntı değil. Kardeşiniz kendisi halletsin,karışmayın siz. Babanız ile kendisi arasında bir mesele. İkisi de yetişkin. Ve siz onların annesi değilsiniz. Konunuz gerçekliğini yitirmiş oluyor bu durumda, ilk mesajınızı düzenlemediğniz sürece herkes benim anladığım gibi anlayacak ve size ona göre yorum gelecek haberiniz olsun.
O akşam bu olayı düuyunca ilk buradaki akli başında kadınlar geldi aklıma o şokla öfkeyle açtım eksik bilgiler vererek anlatmisim. Benim karışacak bi durumum yok .Yani dediğim gibi beni burda üzen sadece babamin duyduğu andaki hali yoksa herkes yaptığının bedelini mecbur ödeyecek

O akşam bu olayı düuyunca ilk buradaki akli başında kadınlar geldi aklıma o şokla öfkeyle açtım eksik bilgiler vererek anlatmisim. Benim karışacak bi durumum yok .Yani dediğim gibi beni burda üzen sadece babamin duyduğu andaki hali yoksa herkes yaptığının bedelini mecbur ödeyecek
Babanız nasıl harcanacağını soracaksa vermemeliydi. Ardından üzüleceğin parayı kimseye vermezsin.
Kardeşiniz de yaptığının arkasında durmalıydı. Hepsi bu. Konu başlığınız ve ilk mesajınızdaki gibi yük altına girecek bir durumunuz yok netice itibariyle

Babanız da yaptığının bedelini ödesin. Ortalık güllük gülistanlık değil ki, kardeşiniz iş güç tutamayan istikrarsız sorumsuz beleşe alışmış biri. Babanız hatta anneniz bunun farkında değil mi? Bu devirde okuma yazmam yok bankaya notere gelemem gidemem diye bir şey kaldı mı, kaldıysa bile parmak izi kullanılıyordur hala. Kimse kalkıp gitmemiş ne alış ne satış işine, herkes bir bahane uydurmuş. Bence babanız asıl böyle evlat yetiştirdiği için üzülsün. Para gelir gider, sağlık sorunu hastane kaza vs kimse önleyemez ama karakter sorumluluk güven bunlar yoksa isterse ortada trilyon olsun. Ben ergen kızlarıma bile öğretiyorum, istedikleri şeyi almak için siz biriktirmeye başlayın eksik kalırsa ben tamamlarım diyorum. Veririm parasını gider alırsınız demiyorum.

Elli kere yazdınız evlat ayırımı yok diye ama kaç kere babanızı uyarmışsız. Niye sizi dinlemedi, niye bu kızın bir bildiği mi var acaba diye deşmedi kurcalamadı? Niye lafınıza itimat etmedi? Sırtında taş taşıyan ama yine de sorumluluklarını yerine getiren biri mi kardeşiniz? Kaç kere yazdık sizlik bir durum yok, babanızın parası çalınmamış bizzat kendi isteğiyle vermiş. darkmore darkmore haklı, herkese payını vermişse isteyen tutar isteyen batırır. Eşinize söylemişsiniz annenize söylemişsiniz, artık sizden çıktı. Bırakın anneniz konuşsun söylesin. Siz de kardeşinizle eşit pozisyondasınız, ondan daha evlat değilsiniz.

Babanız da yaptığının bedelini ödesin. Ortalık güllük gülistanlık değil ki, kardeşiniz iş güç tutamayan istikrarsız sorumsuz beleşe alışmış biri. Babanız hatta anneniz bunun farkında değil mi? Bu devirde okuma yazmam yok bankaya notere gelemem gidemem diye bir şey kaldı mı, kaldıysa bile parmak izi kullanılıyordur hala. Kimse kalkıp gitmemiş ne alış ne satış işine, herkes bir bahane uydurmuş. Bence babanız asıl böyle evlat yetiştirdiği için üzülsün. Para gelir gider, sağlık sorunu hastane kaza vs kimse önleyemez ama karakter sorumluluk güven bunlar yoksa isterse ortada trilyon olsun. Ben ergen kızlarıma bile öğretiyorum, istedikleri şeyi almak için siz biriktirmeye başlayın eksik kalırsa ben tamamlarım diyorum. Veririm parasını gider alırsınız demiyorum.

Elli kere yazdınız evlat ayırımı yok diye ama kaç kere babanızı uyarmışsız. Niye sizi dinlemedi, niye bu kızın bir bildiği mi var acaba diye deşmedi kurcalamadı? Niye lafınıza itimat etmedi? Sırtında taş taşıyan ama yine de sorumluluklarını yerine getiren biri mi kardeşiniz? Kaç kere yazdık sizlik bir durum yok, babanızın parası çalınmamış bizzat kendi isteğiyle vermiş. darkmore darkmore haklı, herkese payını vermişse isteyen tutar isteyen batırır. Eşinize söylemişsiniz annenize söylemişsiniz, artık sizden çıktı. Bırakın anneniz konuşsun söylesin. Siz de kardeşinizle eşit pozisyondasınız, ondan daha evlat değilsiniz.
Evet zaten kızdığım şuan kardeşim asla değil babammm öfke doluyum inanın bildiğiniz paraladim kendimi ya kendi üstüne al alll sonucu kötü olacak dedim olduda sonumuz hayır olsun artık

Ben babanızın da size araba aldığı konusuna inanmadım kusura bakmayın. Babanız çok varlıklı değil, oturduğu evinden hariç bir arsası varmış onun parasını da kardeşiniz yemiş malum. Babanızın nasıl bir geliri var ki oğlunu bedelliye gönderiyor, kızına araba alıyor ancak kendisine ait ne bir arabası var nede oturduğu evden başka bir yatırımı.

Konuya gelirsek babanıza söylemeyin ama kardeşinize de para vermeyin, olay yokmuş gibi davranın günü geldiğinde zaten ortaya çıkacak.

Ortada para kacirma durumu yok.Arsa satılıp önce araba alınmıştı baban çalıştığı için ve ehliyeti olmadığı için arabayı kardeşimin üzerine aldılar gidip kardeşim kendi aldı.Sonra arabayı satmaya karar verdiler işlemi kardeşim yapınca para ona geldi ben genede parayı üstüne al baba dedim ama araba bunun üstüne olduğu için bu satış yaptı para buna geldi

Arabayı üstüne almak için ehliyet gerekmiyor. Araba aldığımız zaman ehliyetim yoktu, araba benim üstüme. Durumu kabul etmişsiniz ama evet sizden para kaçırılmış. babanız parayı üstüne almamış. Kardeşiniz de kumarda harcamış. Sizden para isteyecek muhtemelen. Onun girişini yapıyor.

Ben babanızın da size araba aldığı konusuna inanmadım kusura bakmayın. Babanız çok varlıklı değil, oturduğu evinden hariç bir arsası varmış onun parasını da kardeşiniz yemiş malum. Babanızın nasıl bir geliri var ki oğlunu bedelliye gönderiyor, kızına araba alıyor ancak kendisine ait ne bir arabası var nede oturduğu evden başka bir yatırımı.

Konuya gelirsek babanıza söylemeyin ama kardeşinize de para vermeyin, olay yokmuş gibi davranın günü geldiğinde zaten ortaya çıkacak.
😀😀😀Sabah sabah sesli güldüm tabi inanmayabilirsinjz. Belki maasi iyidir belki aktin birikimi vardır olabilir olabilir bence .Başka isim yok buradaki insanların dediklerimi ciddiye alıp babamı aklamak için banada araba aldı diycem 🙌

😀😀😀Sabah sabah sesli güldüm tabi inanmayabilirsinjz. Belki maasi iyidir belki aktin birikimi vardır olabilir olabilir bence .Başka isim yok buradaki insanların dediklerimi ciddiye alıp babamı aklamak için banada araba aldı diycem 🙌
Açıkçası ben de inanmadım. Bugün müsait bir vaktim olursa da eski konulara bakıp haklı olduğumu görmeyi planlıyorum 🫠
Boş beleş kardes denince de kendi tecrübelerime dayanarak bırakın baparsa yapsın. Asla intihar etmeyecek hatta gün gelecek keşke geberse de kurtulsak diyeceksiniz. Neyse zaman gösterir zaten.

Kimse inanmadı zaten merak etmeyin.
Gerçekten babanız size araba almış olsaydı, aynı ederde kardeşinize de yaptığı yardımı sallamazdınız.
Ve bu konuyu bu şekilde açmazdınız. Derdiniz ki “babam mirasını çocuklarına bölüştürdü ama kardeşim kumara bulaştı”

Gerçekten babanız size araba almış olsaydı, aynı ederde kardeşinize de yaptığı yardımı sallamazdınız.
Ve bu konuyu bu şekilde açmazdınız. Derdiniz ki “babam mirasını çocuklarına bölüştürdü ama kardeşim kumara bulaştı”

Bende inanmadim, cunku oyle olsa arsa ile dugun yapalim ev ikinizin aciklamasi ne alaka? Sana araba aldim arsa onun ev ikinizin demesi gerekirdi.

Evet gerçekten babam arabamı akdi çok şükür kendi üstümede yaptı Allah razı olsun. Konuyu açarken bana alınan araba yapılan yardım aklıma dahi gelmedi olayın sokuyka ayrıca babamin kardeşime yardimi salladığım içn açmadım durumu babamin durumuna üzüldüğüm emeği böyle saçma sapan şekilde çöp olduğu için üzüldüm. Bu kadar açıklama bile fazla kişi kendinden bilir işi. Her zor kaldığınızda asıl siz yalana başvuruyor olabilir misiniz?

Açıkçası ben de inanmadım. Bugün müsait bir vaktim olursa da eski konulara bakıp haklı olduğumu görmeyi planlıyorum 🫠
Boş beleş kardes denince de kendi tecrübelerime dayanarak bırakın baparsa yapsın. Asla intihar etmeyecek hatta gün gelecek keşke geberse de kurtulsak diyeceksiniz. Neyse zaman gösterir zaten.
Değerli vaktinizi konularimi okumak için harcamanın benj onure etti😍 keyifli okumalar.Eski açılan konularla bi babanın çocuğuna araba alıp almadığını nasıl anlayacaksınjz lütfen bana da muhakkak yazın

Bende inanmadim, cunku oyle olsa arsa ile dugun yapalim ev ikinizin aciklamasi ne alaka? Sana araba aldim arsa onun ev ikinizin demesi gerekirdi.
Bana miras bölüştüruyprum al kızım bu araba sana demei ihtiyacımız vardı ve aldı. Bu arabayı miras olarak dahi görmedim. Şuan elindeki mal varlıkları için öyle bi açıklama yaptım evet arsa onundu ev ikimizin .

Peki yorum yapmayacagim kendi beyaniniz ailemin durumu cok iyi degil + kayinvalideden ev araba beklemiyorum msjlariniz da var, bence kendinizi ifade noktasinda ciddi problemleriniz var. Size evli iken araba alan babaniz icin durumu kotu dememelisiniz veya arabaniz varken birinden araba beklemiyorum demek tam da durumunuzu ifade etmiyor, biraz kitap okumanizi tavsiye eder konudan kacarim
Bana miras bölüştüruyprum al kızım bu araba sana demei ihtiyacımız vardı ve aldı. Bu arabayı miras olarak dahi görmedim. Şuan elindeki mal varlıkları için öyle bi açıklama yaptım evet arsa onundu ev ikimizin .

Back
X