Babanız da yaptığının bedelini ödesin. Ortalık güllük gülistanlık değil ki, kardeşiniz iş güç tutamayan istikrarsız sorumsuz beleşe alışmış biri. Babanız hatta anneniz bunun farkında değil mi? Bu devirde okuma yazmam yok bankaya notere gelemem gidemem diye bir şey kaldı mı, kaldıysa bile parmak izi kullanılıyordur hala. Kimse kalkıp gitmemiş ne alış ne satış işine, herkes bir bahane uydurmuş. Bence babanız asıl böyle evlat yetiştirdiği için üzülsün. Para gelir gider, sağlık sorunu hastane kaza vs kimse önleyemez ama karakter sorumluluk güven bunlar yoksa isterse ortada trilyon olsun. Ben ergen kızlarıma bile öğretiyorum, istedikleri şeyi almak için siz biriktirmeye başlayın eksik kalırsa ben tamamlarım diyorum. Veririm parasını gider alırsınız demiyorum.
Elli kere yazdınız evlat ayırımı yok diye ama kaç kere babanızı uyarmışsız. Niye sizi dinlemedi, niye bu kızın bir bildiği mi var acaba diye deşmedi kurcalamadı? Niye lafınıza itimat etmedi? Sırtında taş taşıyan ama yine de sorumluluklarını yerine getiren biri mi kardeşiniz? Kaç kere yazdık sizlik bir durum yok, babanızın parası çalınmamış bizzat kendi isteğiyle vermiş.
darkmore
haklı, herkese payını vermişse isteyen tutar isteyen batırır. Eşinize söylemişsiniz annenize söylemişsiniz, artık sizden çıktı. Bırakın anneniz konuşsun söylesin. Siz de kardeşinizle eşit pozisyondasınız, ondan daha evlat değilsiniz.