Altin eşya ofdan alincakti. Benim payım aklıma bile gelmediO parada s3nin de hakkın var baştan kabul etmemeliydi. Düğün için 1.5 milyon. Ev mi araba mı alacaktı baban ektiğini biçsin artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altin eşya ofdan alincakti. Benim payım aklıma bile gelmediO parada s3nin de hakkın var baştan kabul etmemeliydi. Düğün için 1.5 milyon. Ev mi araba mı alacaktı baban ektiğini biçsin artık
Kardeşiniz silahlı kuvvetler mensubu mu ? Veya üzerine silah zimmetli olarak görev yapan bir insan mı ?Haberlerden bahsetmedi direkt kafama sıkarım dedi
Hayır değil ama onu kafasına koyan biri her türlü her şey yapar gibi geliyorKardeşiniz silahlı kuvvetler mensubu mu ? Veya üzerine silah zimmetli olarak görev yapan bir insan mı ?
İşte bak o da bu para ablamın da hakkı dememiş benim babam ev yaptırdı 2. Katı direkt üstüme vermeyi teklif etti ben kabul etmedim olmaz dedim. Baban ektiğini biçsin altın alıp kenarda kasada dursaydı. 1.5 milyon az değil bulması imkansız kredi de çekemez. Bi tarla vs daha satılsın da verilsin diye baktığına eminim size de vicdani azap çektiriyor bilerekAltin eşya ofdan alincakti. Benim payım aklıma bile gelmedi
Kardeşiniz gibilerin canı tatlı olur. Bir işi var mı kardeşinizin yoksa ailenizin sırtından mı geçiniyor ?Hayır değil ama onu kafasına koyan biri her türlü her şey yapar gibi geliyor
Sizden parayı alabilmek için intihar ederim diye vicdan yaptırmış kanmayın bu numaralara.Kızın çektiği paranın ödeme günü gelmiş benden istedi kardesim .Yani kızın çekip verdiğinden eminim ben .Çünkü borçlar bitmezse evlenmem diyormuş haklı olarak
Kıyamam babamim tek birikimi oydu beni üzen kahredende bu bi evi var birde o sattığı arsa o kadar üzülüyorum ki evladına guvenmenin bedeli bu olmamali. Kızıyorum da kardeşimi bildiğim.icin parayı onun hesab atma diye bildiğim parçaladım kendimi bu kadar saf olmak neden yaİşte bak o da bu para ablamın da hakkı dememiş benim babam ev yaptırdı 2. Katı direkt üstüme vermeyi teklif etti ben kabul etmedim olmaz dedim. Baban ektiğini biçsin altın alıp kenarda kasada dursaydı. 1.5 milyon az değil bulması imkansız kredi de çekemez. Bi tarla vs daha satılsın da verilsin diye baktığına eminim size de vicdani azap çektiriyor bilerek
İşte yok düzgün bi girip bi çıkıyor. Hatalar hep baştan yapıldı bu çocuğa nisan yapılmasinda dedim neyi oturtmuş daha ne nişanı dedim ama malesefKardeşiniz gibilerin canı tatlı olur. Bir işi var mı kardeşinizin yoksa ailenizin sırtından mı geçiniyor ?
Hiiiç dert etme babanda afedersin akıl olsa tek birikimi vermez yakında evi de sattırır var böyle oğlanlarKıyamam babamim tek birikimi oydu beni üzen kahredende bu bi evi var birde o sattığı arsa o kadar üzülüyorum ki evladına guvenmenin bedeli bu olmamali. Kızıyorum da kardeşimi bildiğim.icin parayı onun hesab atma diye bildiğim parçaladım kendimi bu kadar saf olmak neden ya
Aklıma.oda geliyor oyle durumda ne yaparlar diyorum. Sizce babama anlatmalimiyimHiiiç dert etme babanda afedersin akıl olsa tek birikimi vermez yakında evi de sattırır var böyle oğlanlar
Siz 30 yaşına girmek üzereydiniz sanırım. Kardeşiniz kaç yaşında? Okudu mu, askerliğini fiziki olarak gidip yaptı mı; bir mesleği, işi var mı?İşte yok düzgün bi girip bi çıkıyor. Hatalar hep baştan yapıldı bu çocuğa nisan yapılmasinda dedim neyi oturtmuş daha ne nişanı dedim ama malesef
Ben olsam anlatırdım.Aklıma.oda geliyor oyle durumda ne yaparlar diyorum. Sizce babama anlatmalimiyim
24.bedelli yaptı babam sayesinde. Düzgün çalışma deseniz yokSiz 30 yaşına girmek üzereydiniz sanırım. Kardeşiniz kaç yaşında? Okudu mu, askerliğini fiziki olarak gidip yaptı mı; bir mesleği, işi var mı?
Ben olsam kızın ailesine bile söylerim24.bedelli yaptı babam sayesinde. Düzgün çalışma deseniz yok
Eğer kiz bilmese kıza kesin söylerdim böyle vebalin altına giremezdim. Ama kız biliyor yani ailesine gidip.benim demem doğru gelmiyorBen olsam kızın ailesine bile söylerim
Evlenince nasıl geçinecekler bu kumardan kurtuluş yokEğer kiz bilmese kıza kesin söylerdim böyle vebalin altına giremezdim. Ama kız biliyor yani ailesine gidip.benim demem doğru gelmiyor
Soru sahibi çok üzüldüm, hem senin hakkın yenmiş hem hala bunları çekiyorsun babanda da kardeşinde de hata çok büyük. Tek başına sırtlama her şeyi ailene anlat. Kardeşin de bir şey yapmaz zaten kendine merak etme blöf yapıyor büyük ihtimal para ver diye. Zaten herhangi bir şeye bağımlı insanların genel blöfüdür kendine bir şey yapmakla tehdit etmek bir de mutlaka tedavi olması gerekir. Siz bu durumu düzeltseniz eline para geçtiğinde tekrar oynayacaktır.Aklıma.oda geliyor oyle durumda ne yaparlar diyorum. Sizce babama anlatmalimiyim
Babanız da o yaştaki oğlunun hesabına yüksek miktarda parayı yollayıp bela aramış resmen.24.bedelli yaptı babam sayesinde. Düzgün çalışma deseniz yok
24 yaşında çocuğun eline 1,5 milyon verirsen böyle olur işte o yaşta kredi kartına bulaşınca kendimize gelemedik biz 1.5 milyonu bana verseler ben de kaybederdimİşte erkek evlat sevdasının sonuçları. Siz gidip babanıza söylemeyin de nasıl hallederse halletsin. Sizden ne istiyor? Neden anlatmış?