Bi yükün altina girdim ki ..Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz

24 yaşında çocuğun eline 1,5 milyon verirsen böyle olur işte o yaşta kredi kartına bulaşınca kendimize gelemedik biz 1.5 milyonu bana verseler ben de kaybederdim
O kadar haklısınız ki babama kurta kuzu emanet ettin bu para asla geri gelmeyecek haberin olsun dedim.Sen git bile isteye duny parayı ver. Şuan babama hem üzülüyorum hemde o kadar öfkeliyim ki

24.bedelli yaptı babam sayesinde. Düzgün çalışma deseniz yok
Aferin babanıza. Peki 24 yaşında işsiz, güçsüz, çalışmaya gönlü olmayan kardeşinizi evlendirme çabası neden ? Çocuk sahibi olup, yan gelip yatsın diye mi ?

Siz de düne kadar eş ailenizi: sizin ailenize benzemedikleri, bonkör olmadıkları için eleştiriyordunuz.

Siz eş ailenizi bu şekilde eleştirip, kendi ailenizin maddi durumunun iyiliğinden bahsedince, anne - babanızın büyük bir mal varlığı ve servetleri olabileceğini düşünmüştüm.

Babanız yanlış yapmış. Sonuçlarını da kabullenecek bir şekilde.

O kadar haklısınız ki babama kurta kuzu emanet ettin bu para asla geri gelmeyecek haberin olsun dedim.Sen git bile isteye duny parayı ver. Şuan babama hem üzülüyorum hemde o kadar öfkeliyim ki
Kardeşini kıskanıyorsun sanmışlardır bu asalaktan çok çekersiniz çoook

Aferin babanıza, peki evlendirme çabası neden ? Çocuk sahibi olup, yan gelip yatsın diye mi ?

Siz de düne kadar eş ailenizi: sizin ailenize benzemedikleri, bonkör olmadıkları için eleştiriyordunuz.

Siz eş ailenizi bu şekilde eleştirip, kendi ailenizin maddi durumunun iyiliğinden bahsedince, anne - babanızın büyük bir mal varlığı ve servetleri olabileceğini düşünmüştüm.

Babanız yanlış yapmış. Sonuçlarını da kabullenecek bir şekilde.
Ailemin bana yardımcı olabilmesi için büyük mal varlıkları olmasına gerek yok hanımefendi. Orada bahsettim olay imkanlar dahilinde yanımızda olmalariydi.

Kardeşini kıskanıyorsun sanmışlardır bu asalaktan çok çekersiniz çoook
Kıskandığımı dusunmedilerde babam çok saf iyi niyetli bi insan oğluna güvenecegini sandi ama ben oğlum olmamasına rağmen kardesim olduğu halde tanıyıp bu parayı verme dedim

Babam elinde olan bir şeyi satıp parasını erkek kardeşimin üzerine attı.
Siz niye yükün altındasınız? Babanız ne malına ne parasına sahip çıkmış. Malı satıp niye size değil de oğluna göndermiş parayı? Nişan yapılacak masraf olacak, para en garanti kendi hesabında olmalıydı. İnsan çocuğunun huyunu suyunu bilir, bilmek zorunda. Nişanlısı da aynı kafada. Bunlar evlenmesin zaten. Size niye ısrarla babama söyleme diyor, söyleme niyetinde misiniz? Ben yerinizde olsam babamla da kardeşimle de bunun muhabbetini yapmam aralarında halletsinler. Babanız malı satarken, parayı kardeşinizin hesabına gönderirken, kardeşiniz o parayı yerken siz yoktunız. Şimdi niye belanın ortasındasınız?

Siz niye yükün altındasınız? Babanız ne malına ne parasına sahip çıkmış. Malı satıp niye size değil de oğluna göndermiş parayı? Nişan yapılacak masraf olacak, para en garanti kendi hesabında olmalıydı. İnsan çocuğunun huyunu suyunu bilir, bilmek zorunda. Nişanlısı da aynı kafada. Bunlar evlenmesin zaten. Size niye ısrarla babama söyleme diyor, söyleme niyetinde misiniz? Ben yerinizde olsam babamla da kardeşimle de bunun muhabbetini yapmam aralarında halletsinler. Babanız malı satarken, parayı kardeşinizin hesabına gönderirken, kardeşiniz o parayı yerken siz yoktunız. Şimdi niye belanın ortasındasınız?
Babama kalp hastası olduğu için bir şey olmasın diye soyleme diyor

borcu kapanmadan evlenmem demiş kız ay yazık sonra düzelecek sanıyor çocuğu umarım gözü açılır

Babama kalp hastası olduğu için bir şey olmasın diye soyleme diyor
Şimdi mi aklına gelmiş babanızın kalp hastalığı? Yok kafama sıkarım, yok babam kalp hastası söyleme.Hiç bi yaptığının sorumluluğunu almasın anca duygu sömürüsü.Ne güzel dünya.

Back
X