bi yumurta nerelere geldi

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
133
24
Kizlar balkona guvercin yumurtlamis.bence ck guzel bisey bekarkende olmusdu kuslar buyuyup ucana kadar balkona hic cikmamisdik.az once esim diyor ki yumurtalari alip bahceye koyacakmis.asla olmaz dedim sadece dokunsan bile anneleri kabul etmez onlar buyuyene kadar balkona cikmayacagiz dedim .asla olmaz diyor tek balkonumuz orasi camasir asacagiz tabi cikarim diyor. Kus yuvasini bozanin kendi yuvasi da bozulur eger balkona cikarsan sonuclarina katlanirsin dedim ama bilemiyorum atar mi yumurtalari.

Anlayacaginiz cok kotu kavga ettik simdi konusmuyoruz ne yapsam..bi de yumurtalari nasil koruyacagim...

Buraya kadar hakliyim ama bi de su var esim bn hamileyken aldiralim demisti o zaman bosanmanin esiginden donduk ama atlattik.ben unuttum saniyordum ama bilincalti heralde dedim ki sen zaten dogmamis canlari oldurmekten cekinmezsin bu yumurtalari da atmak istemen normal dedim bunu demekle ilerimi gittim sizce

Cok canim sikkin ne yapsam

Bence ileri gitmemişsin eşin çok abartmış.
Niye böyle davranıyor?

LG-P710 Tapatalk

Aldirdiniz mi? ((

Bizim ev bahceli ev girisi hafiften ice dogru biraz nasil desem 3 tane duvari var 4. duvarin yeride bos adim attin mi direk bahceye basiyosun..
İste oranin tavanina iki duvar arasina yuva yapiyorlardi...
Ordan gelip gecmemek mumkun degil evin giris kapisi orda cunku..
Yani balkona ciksanizda birsey olmaz korkmazlar ama dokunursaniz yumurtalara tabi o baska...
Biz kucukken dokunmayalim diye ananem dokunursaniz kel kalirsiniz diyordu
Kocaniza boyle soyleyin dicemde kanmaz ki :))
Saka bi yana hayvanlar konusunda hassasiyet gostermeyen birisiyle bende zor anlasirdim.

Bence ağır olmuş ama belli ki çok kırılmışsınız zamanında. Balkonda güvercin yuvası zor iş. Balkona çıksanız bir daha oraya gelmez anneleri, camda sizi görse korkar yine gelmez. Camları kağıtlayıp beklemeniz lazım yavrular olana kadar, yine de olup olmayacağı belli değil. Benim camıma da üç-beş parça çerçöp bırakıp yumurtlar her yıl güvercinler. Mümkün olduğunca ellememeye çalışırım. Camı açmam, yumurtalara dokunmam vs. ama bir kere yumurtadan çıktığını görmedim yavruların. Güvercinlerin biraz salak olduklarını düşünüyorum o yüzden, güvenmedikleri yerlere yuva yapıp sonra uğramıyorlar tekrar.

İkinizde hatalısınız eşiniz güvercin yumurtalarını atmak istediği için hatalı,siz de söylediğiniz söz için hatalısınız.

Oo cok agir olmus gercekten.. Bir ozur dilemelisin ve küslügü uzatmamalisin.

Bence ileri gitmemişsin eşin çok abartmış.
Niye böyle davranıyor?

LG-P710 Tapatalk

Anlamadim bende aslinda iyi biridir ama o yumurtalarin birer can oldugunu dusunmuyor bence.ona gore ben cok abartiyorum

Ben de guvercin yuvasi bozanin yuvasi bozulur dedim ama ne alakasi var her gun tavuk yumurtasi yiyorsun ama diyor

Bana kalsa balkona yaklasmam zaten ama esimi nasil balkondan uzak tutacagim sorun bu

İkinizde hatalısınız eşiniz güvercin yumurtalarını atmak istediği için hatalı,siz de söylediğiniz söz için hatalısınız.

Off bilemedim aslinda dusunmeden soyledim ama haksiz miyim sizin fikrinize gore karar verecegim

lafınız biraz ağır olmuş ama çok haksız da değilsiniz.

hem siz hamileyken aldırmanızı istemiş hem güvercinleri hiç düşünmüyor.

buradan bakınca da pek cana canlılara önem veriyormuş gibi durmuyor.

Ben de guvercin yuvasi bozanin yuvasi bozulur dedim ama ne alakasi var her gun tavuk yumurtasi yiyorsun ama diyor

Ay bazi erkeklere laf yeristirmek cok zor oluyor.
Bence ozrunuzu dileyip sakin sakin bir daha konusun bu konuda..
Umarim anlayis gosterir.

Son düzenleme:
Oo cok agir olmus gercekten.. Bir ozur dilemelisin ve küslügü uzatmamalisin.

Oyle mi dersin.ben de su an oturma odasina gectim ondan ozur bekliyorum..basta guzelce soyledim onlarinda cani var diye ama kendi uzatti sonunda da soyledim iste agzima geleni

Off bilemedim aslinda dusunmeden soyledim ama haksiz miyim sizin fikrinize gore karar verecegim

Yumurtanın atılmaması konusunda haklısın eşiniz biraz sabredebilir,ama çocuk olayını yüzüne vurmanız iyi olmamış kendinde söylüyorsun sorunlarımız vardı boşanmanın eşiğine geldik diye demek ki eşin o zaman ki sorunları atlatamıyacağınızı düşündüğü için bebeği aldırmak istemiş,tam tersini düşün bebeğini aldırmak isteyenin sen olduğunu eşinde aldırmak istemiyor bir süre sonra sorunlarınızı hallediyorsunuz fakat aradan bir zaman geçince eşin bunu ilk fırsatta sana söylesene sen ne hissederdin eşine kırılmaz mıydın?

Anlamadim bende aslinda iyi biridir ama o yumurtalarin birer can oldugunu dusunmuyor bence.ona gore ben cok abartiyorum

Yaklaşımı hiç ama hiç hoş değil.
Kürtaj konusuna girmiyorum o konu baya derin olabilir,aldırmanı istemesinin sebebi vs vs.
Hayvanlara karşı çok hassasım ve bence bu kötülüğü yapmasına izin verme.

Kotu biri degildir inanin ama baxen ben de sizin gibi dusunuyorum..hep boyle olsa hemen ayrilirim ama neden bazen boyle anlayamiyorum..bu durumu ne yapacagim o guvercinler yasasin istiyorum

Ay bazi erkeklere laf yeristirmek cok zor oluyor.
Bence ozrunuzu dileyip sakin sakin bir daha konusun bu konuda..
Umarim anlayis gosterir.

Ne guzel soylemissiniz iste ben sakinligimi koruyamiyorum.ona gore mumkun degil sacmalama diyor camasirlar ne olacak diyor deliriyorum .orda iki tane can var bizimki camasir derdinde

Bana kalsa balkona yaklasmam zaten ama esimi nasil balkondan uzak tutacagim sorun bu

Uzak dursanız bile yavru olmama ihtimali var söylemeye çalıştığım şey bu benim. ZAten havalar bi garip bu yağmurlarda çoktan sıcaklığını, kokusunu yitirmiş olabilir o yumurtalar. Yavrular çıkmazsa eşinizin boşu boşuna balkonu kullandırtmadın söylenmelerini göze akabilecekseniz, vicdandan girin, bize güvenmiş buraya bırakmış yavrularını şuncacık, burası Allahın arazisi biz gelip yerleşmişiz hayvancıklar yer bulamıyor naapsınlar diyin. Olmadı bana hep çok günah hayvan yuvası bozmak diye öğretildi, vebal almaktan korkuyorum, gece rüyama bile girdi, benim için girme hiç olmazsa diyin. Havalar ısındı zaten evin içinde de kurur çamaşırlar. Hatta azıcık uğraşırsanız bu vesileyle eve bir kurutucu aldırabilirsiniz. Yeter ki sinirlenmeden tatlı tatlı yaklaşın herşeye ikna edersiniz.

Son düzenleme:

Aslinda sunu demek istedim o aldirmak istedigi icin sorunlarimiz oldu bosanmanin esiginden donduk ama cok pisman oldu cok konustuk ve atlattik..bu olaydan once hic sorunumuz yoktu..atlattik diyorum ama gordugunuz gibi ben atlatamamisim cok tahamulsuzum bu kadarcik konuyu bile kavgaya cevirip lafi oraya getirmeyi basardim..hakli miyim haksiz miyim bilemiyorum..

Bana kalsa izin vermem ama surekli evde degilim ki..bu yuzden fikir almak istiyorum ne yapsam ne desem etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…