Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
araştırdım tabiki de, almış olan yazmamış tahmin yürütmüşler ve silah satılan yerlerde demişler öyle yer hiç bilmiyorum Yalovada, başka bir yer yokmu acabaInternetten bi araştır istersen.
yokki öyle biri. Teşekkür ederim :)polis bi tanıdık varsa eğer ben öyle almıştım
teşekkür ederim ben ozaman iyice bi araştırayımay ben de bugün aldım polis bi iş arkadaşıma sordum asker malzemelesi satılan yerlerde vardır dedi
hakikaten de gittim aldım..
Peki şok cihazı ya da silah ya da kuru sıkı....Gündemdeki iç güvenlik yasasıyla biber gazı taşımak suç sayılıyor.
Birşey olsa bizi içeri alırlar, doğru ama ertesi günü salıverirler, dimi ?Evet yasak..
Şok cihazı dicem ama adam kalp krizi geçirse bir şey olsa bizi içeri alırlar yine
Şimdi baktım da fiyatları da yüksekmiş.
Birşey olsa bizi içeri alırlar, doğru ama ertesi günü salıverirler, dimi ?
Cnm benim artık yasaklandı hapis cezası var dikkat etMerhaba kızlar. Son zamanlarda malum kızların başına gelmeyen yok. Kız kardeşim geç geliyor dershane falan. Korkmaya başladım başına bişey gelir diye. Biber gazı almak istiyorum ama nerde bulunur bu. Yardım lütfen
Teşekkür ederim. Öyle bişeyler söylemişti dayımlar ama kulak ardı etmiştim. Napıcaz biz bayanlar ya gerçekten korktum artıkCnm benim artık yasaklandı hapis cezası var dikkat et
Amaaaaan, kim takar, gururla söylerim ki ben silah taşıyorumCnm benim artık yasaklandı hapis cezası var dikkat et