• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biberiyeli acı biber çayı ve biberiye yağı

zeineb

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
35
1
16
Balıkesir
arkadaşlar ender saraç'a pek güvenmem fakat verdiği acı biber çayı tarifini çoğunuz biliyorsunuzdur.bilmeyenler için yazayım; bir tutam biberiye, 1tk acı biber, 1 diş sarımsak ve 1dilim limon. malzemeler kaynar suya atılıp 5 dk kadar demlendikten sonra içiliyormuş. biberiyenin mucizevi bir bitki olduğunu bildiğimden mütevellit denemeye karar verdim.
ve de göbeğim ve selülitlerim için biberiye yağı aldım.akşamları yatmadan önce masaj yapıp streç film ile sarıyorum.henüz 2 gün oldu başlayalı ama tenim yumuşadı bi hoş oldu :) acaba bu ikisini ya da birini uzun süredir uygulayan memnun kalan ya da bi sonuç alamayan varsa paylaşabilir mi? boşuna uğraşmayayım işe yaramayacaklarsa.bana pürüzsüz ten değil zayıflama sıkılaşma lazım. bu arada haftada en az 4 gün spor da yapıyorum. daha fazla da yaparım da az yediğim için bünyeme zarar vermeyeyim diye yapmıyorum..
şimdiden teşekkürler <3

Biberiye yağı masajla vücuttaki yağları harekete geçiriyor olabilir ama biberli olan hiçbir karışıma vs yada hapa asla güvenmem ben çünkü direkt mide ve kalbe vurur.Kaç kişi öldü bu yüzden hatırlatayım dedim.Aman dikkatli olun.Birine iyi gelen birşey bir başkasına iyi gelemeyebilir çünkü vücut farklıdır.

Back