Merhaba arkadaşlar bebeğimin doğmasına 4 ay var şimdiden biberon emzik araştırması yapıyorum. Mam marka biberon emzik önerisi aldım arkadaşımdan kullanan bilen duyan var mı?
Onu bilmiyorum ama biberon için dr Brown marka önerebilirim bi araştırırsanız hava yutmasini engelleyici özellikleri falan var.
Size şunu da söyleyeyim benim 2 çocuğum var çocuklarımin ikisinde de doğumdan önce pahalı biberonlar ve emzikler aldım ama ikiside hiç bi şekilde emzik kullanmadilar biberon da sadece ilk kızım 2 yaşından sonra keyif için kullandı hatta bi ara bebekleriyle oynarken oyuncak yapıyodu sonra başkalarına verdik falan.
Evet genelde öyle söylüyolar ama biberon kullanması gerektiğinde rahatlıkla kullanabileceği ve gaz yapmayan bi biberon olması açısından önemli. Emzikte dediğiniz gibi çoğu emziği tutmuyormuş bebekler ama bazılarını tutma ve sevme şansları daha çok oluyımuş oyğzden bunu en iyi sağlayan hangi marka onu bulmak önemli
Philips avent araştır canım. Anne göğsüne çok yakın kolik bebekler için tasarlanmış modelleri var. Ben 2 büyük + 2 küçük + emzik olarak set halinde 200 Tl ye almıştım. Ebebek te 140 Tl şuan
Ben de philips avent in yeni dogan setini aldim 4lu biberon 1emzik 1temizleme fircasi var. Biberon vermek zorunda kalsam dahi emmeyi biraksin istemiyorum yorumlar hep o yonde
Merhaba arkadaşlar bebeğimin doğmasına 4 ay var şimdiden biberon emzik araştırması yapıyorum. Mam marka biberon emzik önerisi aldım arkadaşımdan kullanan bilen duyan var mı?
Canım biberon olarak philips avent aldım 125 ml pp bir de bebedor cam aldım biberon emziği olarak hangisini sever bilemiyorum o yüzden set biberon almadım. Hangisini tutarsa o şekilde alıcam. Emzik olarak da nuk tan silikon ve kauçuk olarak iki çeşit aldım. Yine bebeğin tercihine göre daha pahalı markaları sonra alacağız. Bir de avent in sterilazatörünü aldım.
Lansinoh un biberonu anne göğsü gibi uzayıp damağa kadar çekilebiliyor birebir aynı neredeyse. Ben bütün biberon markalarını ve emzikleri almışımdır herhalde ama en çok onu sevmiştim. cam modelleri de var artık, önceden yoktu. Benim kızım sadece onu aldı 6 ay sonra diğerlerini ısırıp bırakıyordu. Tavsiye ederim