biberon kabusu

Birrr suru biberon denedimm oglum.7 ayi bitti 4
Ayindan beri biberonu birakti ne aldiysam.olmadi avent nukk bebedor.anne.memesine benzeyenler.hicbiri fayda etmedi kasiga basladim coktandir. Biberonla likir likir icen bebeklere ozenirim.:) dahada biberon denemedim hele.kasiga alistiktan sonra.asla.biberonu agzina koymaz. Kaderim dedim sustum 😯

Ben doktoruma sormuştum, biboron almıyor ne yapmalıyım diye. Yapacak bişey yok, bazı çocuklar biboronu sevmez demişti. Bende kaderime razı olmuştum. Arada deniyordum. Benim kızım 14. Ayından sonra biboronla içmeye başladı. hatta 200ml süt içiyordu. Fakat 1 aydır gene içmiyor. Havada taklada atsam içmiyor. Bardaklada sadece su içiyor. Bende biboronla içen bebekleri görünce imrenirdim. Artık büyüyüp dediklerimi daha iyi anlayınca sütü sevdirme yollarına gidecem.

Kesinlikle icmeyen bebegi zorla iciremiyosun mecburen kasiga razi oluyosun. Bide gece cok zor. Ve birde ek besinleri yiyoda sutu sevmiyo ama icmesi lazim.daha kucuk 8 ayimiza girdik

ben bu yüzden biberonla erken tanıştırdım. Doğduğundan itibaren arada bir emzik verdim(şimdi sadece uykuya dalması için emziği kullanıyor ve uykusu tam gelince ağzından atıyor) , yaklaşık bir buçuk ayından itibaren de günde bir öğününü biberonla verdim. Genelde gece uykusunda verdim ve ne beni emmeyi bırakmıştı ne de biberona yabancılık çekti. Şimdi iki haftadır emzirmeyi kestim biberona devam ediyor ama hala acıktığında mememe gidip emmeye çalışıyor. bir kere denedim ve emmekten vazgeçmemiş. Oysaki doktorlar red eder memeni hem emzik hem biberon ne yapıyorsun demişler beni de korkutmuşlardı fakat okuduğum makalede günde bir kez biberonla beslemek böyle bi şeye neden olmaz yazıyordu. Sadece dikkat edilmesi gereken biberonu 20 dakikadan önce bitirmemesi. Bunun için çok yavaş akan bir meme ucu kullanılması. İleride bu tarz problem yaşamak istemeyen annelere bilgi olsun isteyen deneyebilir.

Kesinlikle icmeyen bebegi zorla iciremiyosun mecburen kasiga razi oluyosun. Bide gece cok zor. Ve birde ek besinleri yiyoda sutu sevmiyo ama icmesi lazim.daha kucuk 8 ayimiza girdik

Seninki gene ekbesinleri yiyormuş. Ben onlarıda yediremedim kaşık fobisi oluştuğu için. Sonuç olarak şuan çok zayıfız. Bu arada 8. Ayınıza girdiyseniz süt içiricem diye zorlama. Peynir ve yoğurt yedir. İçibdeki kalsiyum miktarı sütten daha faxla. Az miktarla bol kaksiyum alır. Yada sütü muzlu falan dene. Belki ozaman sever. Sütten kastın inek sütü değildir umarım. Çünkü inek sütü 1 yaşından sonra kullanılıyor.

eczaneden tir yaki al biberonun ucuna dokk ozaman olur hem kucuk bebege sut verme o gaz yapar bebe piskuvuyle ilik suyu karistir icine tat verecek sekilde seker at bunu kesin alir ben bebemi boyle buyutum ne gaz derdi oluyor nede baska birsey benim olanda 6 ayliken emzigi ozaman alisti

Mrb benm de bastan beri sutum azdi.mama veriyorduk surekli,beni emmeyi birakmasin diye de hep kasikla verdik ama cok zor kasikla vermek.cok arastirdim biberonlari.4 aylik olduktan sonra da medela calma aldim.cektikce geliyo sut.insn ben denedim icemedim.seni emer gibi olur belki reddetmez.istersen bi dene ben cok memnunum.

biz de bununla çözmüştük ve biberonu muhakkak annesinden başka biri vermeli.. annenin kokusu varken almıyor..

Back
X