• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biberon kırdım :(

AfifEsila

Bana bugün sabır düştü..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
524
505
53
Kızlar ya bugün yeğenime biberon alacaktık durmadı alel acele bakarken elimden bir biberon kaydı nolduğunu anlamadım kırılma sesi gelmedi ama baktım cam parçaları var yerde ufak ufak kırıktı herhalde diye yerine bıraktım. O an aklıma gelmedi ama eğer ben kırmışsam mağaza zarar edecek. Şimdi dün kırdım da takmadım bugün parasını vereyim de diyemem. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum bir akıl verin bu saçmalığı nasıl kapatıcm :KK43:

Teşekkür ederim hanımlar gittim mağazaya dedim ordaki reyon görevlisine farketmemişler bile beraber bulduk dedim tamam ben bunu alicam reyon görevlisi şaşkın şaşkın teşekkür ederim dedi :) Kasaya gittim mağaza yetkilisini aradılar geldi helal olsun düşünüp gelmişsiniz hiç önemli değil dedi. Ben ısrar ettim lütfen hamileyim hakkınıza girmiym alın dedim biz helal ettik tamamdır dediler teşekkür ettim geldim :)

Son düzenleme:
Gidin bakın biberon duruyordur muhtemelen satın alın. Bu arada biberonlar açıkta mi duruyordu ki yere cam düşmüş..

Gidin bakın biberon duruyordur muhtemelen satın alın. Bu arada biberonlar açıkta mi duruyordu ki yere cam düşmüş..

Evet köşeleri açık duruyordu. Muhtemelen farketmişlerdir kırık olduğunu. Dün neden almadın derlerse çok kötü olurum :(

Gidip konuşun satıştakilerle..Ben bir markette cam kavanozda kaşık maması kırdım (ıslak mendillerin oraya gelişigüzel koymuşlar ama)
Hemen kasaya gittim söyledim ödeyim diye..
Olabilir para talep etmiyoruz dediler..
Keşke sıcağı sıcağına deseymişsiniz:KK51:

Gidip konuşun satıştakilerle..Ben bir markette cam kavanozda kaşık maması kırdım (ıslak mendillerin oraya gelişigüzel koymuşlar ama)
Hemen kasaya gittim söyledim ödeyim diye..
Olabilir para talep etmiyoruz dediler..
Keşke sıcağı sıcağına deseymişsiniz:KK51:

Bilmiyorum ya ahmaklık ettim işte. Şimdiyse uyuyamıyorum.
.

üzülme, olur böyle şeyler=) kimse almayacağı için duruyordur zaten. Kırıldığına emin misin peki ?
Çam parçaları vardı yerden alırken... Kırıldı büyük ihtimal. Eşime diyorum sen git eşim kırmış de işim var benim git konuş hallet ne olacak diyor :( Ne diyeceğimi bilemiyorum.

Çam parçaları vardı yerden alırken... Kırıldı büyük ihtimal. Eşime diyorum sen git eşim kırmış de işim var benim git konuş hallet ne olacak diyor :KK43: Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Seste gelmedi diyorsunuz. Muhtemelen kalın olduğu için ince ince düşmüştür tam bi kırılma değilde. Siz bi yarın gidinde duruyorsa alırsınız. Durmuyorsa da konuşun içiniz rahat eder en azından.. anlatın durumu sonuçta kasıtlı olarak kaldırdığınız sakladığıniz bi durum yok.

"Ses gelmediği için kırılmadı diye düşündüm ama akşam aklıma geldi tereddüt ettim kırılmış mıdır diye kırıldıysa zararı karşılayayım" diyin en iyisi. Kimse bir şey demez. Kontrol edin kırıksa ödersiniz. Hala oradadır bence.

"Ses gelmediği için kırılmadı diye düşündüm ama akşam aklıma geldi tereddüt ettim kırılmış mıdır diye kırıldıysa zararı karşılayayım" diyin en iyisi. Kimse bir şey demez. Kontrol edin kırıksa ödersiniz. Hala oradadır bence.

O zaman direk satışla konuşayım
. Böyleyken böyle siz farkettiniz mi yoksa bakalım kirildiysa alayım diyim en iyisi. Zaten mağazaların kapanma saatiydi kapatmışlardır diye dönemezdim de hemen.

O zaman direk satışla konuşayım
. Böyleyken böyle siz farkettiniz mi yoksa bakalım kirildiysa alayım diyim en iyisi. Zaten mağazaların kapanma saatiydi kapatmışlardır diye dönemezdim de hemen.

O zaman henüz farketmemişlerdir bile. Doğruyu söyleyin tabii ki. Kimse suçlamaz merak etmeyin.

Canım için rahat olsun hiçbir mağaza müşterilerin kırdığı ürünün parasını müşteriden almaz.. bütün mağazalarda bu böyledir. ...

Ama bu mağaza anlaşmalı olmayabilir.. Yanı ne bileyim ya büyük bir marka olsa takmam nasılsa herkesin başına geliyordur diye ama ne bileyim hamileyken birde böyle birşey yapmak :(

Ama bu mağaza anlaşmalı olmayabilir.. Yanı ne bileyim ya büyük bir marka olsa takmam nasılsa herkesin başına geliyordur diye ama ne bileyim hamileyken birde böyle birşey yapmak :KK43:
Hmmm küçük bir magazaysa o zaman evet sorun olabilir gidin söyleyin açık açık emin ol parasını bile almazlar

Back
X