Biberon reddi mama yı içmeme (2 buçuk aylık bir anda mamayı içmemeye başladı)

Minnosumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.906
1.808
133
34
Merhaba kızlar yaşayanlar yardımcı olursa umut olur inşallah bana ..oğlum 2 buçuk aylık uzun süredir sadece mama içiyor memeyi bıraktı tamamen .söa comfotr kullanıyorduk baştan beri ve memnundum fakat 1 haftadır içmek istemiyor yarıda bırakıyor mamayı delirmek ğzereyim sadece uykuluyken içiyor .. yaşayan var mı nolur yardım fikir öneri verin bana .. mama değiştirdim golden goat a geçtim yine aynı hiçbir fark olmadı. Biberon başlığını 2 numaraya geçtim bir tık daha fazla içti hızlı çektiği için eskiden 120 mama nın 30-60 ını ancak içiyordu yavaş gidiyordu diye bu başlık ile biraz daha içiyor ama yine aynı hemen ağzından atmaya başlıyor ağlıyor kendini sıkıyor geri atıyor anlamıyorum derdi ne .. acaba daha başka mama denesem mi sanki mamadan değil ama ya biraz forumları okudum çok yalayan varmış ve düzelmemiş benimde düzelmezse emmiyor sütüm de yok napcam bilmiyorum umarım tamamen bırakmaz

Mamadan değil bence biberon başlığınızı değiştirin..farklı markalardan alın avent,mamajoo gibi..gezerek içirmeyi deneyin

2.5 aylık bebek için 2 no başlık mı? Daha 3 günlükken 3 no ile başladık. Hemşirede 1,2 no yetersiz gelir çok akıtandan alın demişti. Aventin 1,2 nosu çok az yok gibi bebekler yoruluyor içmek istemiyorlar.

Avent değil biberonumuz aventin 4 numarasına denk geliyor . Avent de var bende çünkü onda da aynısını yapıyor içmiyor. Tomme tippe kullanıyorum biberon onun başlığı Avent gibi az akmıyor 2 numarası çok iyi

Benim kızım da aynı hipp keçi sütlü aldım sevmedi gibi Bebelac Gold aldım yine aynı Avent kullanıyordum 60 ml mamanın iki saatte 30 40 ml iciyor zorla uyurken de değişen birşey yok kendime sıkıntı yapıyorum idrarı çok içmediği için koyu sarı inşallah duzelirler rabbim şifa versin istahlarini açsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…