Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende avent almıstım ama henuz hıc kullanmadım.. sız neden kullanıyorsunuz arkadaslar calıstıgınız ıcın mı ? bırde sutunuzu de evde sagıyorsunuz o zaman bıberon kullanıyorsanız değil mi ?
hangı sütsağma cihazını kullanıyorsunuz ?
bende avent almıstım ama henuz hıc kullanmadım.. sız neden kullanıyorsunuz arkadaslar calıstıgınız ıcın mı ? bırde sutunuzu de evde sagıyorsunuz o zaman bıberon kullanıyorsanız değil mi ?
hangı sütsağma cihazını kullanıyorsunuz ?
avent kullanıyordum,bir boy büyük biberona geçmem gerektiğinden nuk aldım. aventten çok memnundum ancak avent cam üretmiyor sanırım,nuk'un cam biberonundan aldım memnunum.
ben de medelaelektrikli pompa kullanıyorum memnunum benim bebeğim memeyi kabul etmediği için kullanıyorum bakalım verebildiğim kadar süt vermeye calışıyorum sağarak
daha önce wee nin normal pompasını daha sonra vakumlu pompasını kullandım bileklerim ağrıyodu valla bi arakdasım verdi medelayı Allah razı olsun ne kadar dua aldı nsaıl makbule gecti anlatamam