biberon seçimi ?

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
kızlar merhaba,

ihtiyaç listesinde ister istemez biberon da oluyo fakat yeni doğan bebek için nasıl biberonlar tercih edilmeli konu hakkında bilgisi olan ?

kızlar merhaba,

ihtiyaç listesinde ister istemez biberon da oluyo fakat yeni doğan bebek için nasıl biberonlar tercih edilmeli konu hakkında bilgisi olan ?

Canım beniim aldığım biberonlar bunlar... Çok da memnunum..

Oyuncak_1430693.jpg dr brown's un içindeki mavi aparatı gazı önlüyor çok memnun kaldım hala da kullanıyorum..

Oyuncak_3025314.jpg Bu da avent in... Hala kullanıyorum cam.. Su biberonu olarak kullanıyorum daha minikken mama da içti..

İki biberonun da emziğini çok sevmişti..

bende aventin biberonunu aldım küçük cam olandan , bitane daha almalı mıyım yoksa yetermi 1 tane acaba

Avent ve Wee güzel Bebedor'un kapak kısmı sızdırma yapabiliyor bir de cam alırsan daha sağlıklı olur :emir_bebek:

Canım beniim aldığım biberonlar bunlar... Çok da memnunum..

Eki Görüntüle 1551864 dr brown's un içindeki mavi aparatı gazı önlüyor çok memnun kaldım hala da kullanıyorum..

Eki Görüntüle 1551865 Bu da avent in... Hala kullanıyorum cam.. Su biberonu olarak kullanıyorum daha minikken mama da içti..

İki biberonun da emziğini çok sevmişti..
Merhaba bende bu aventin cam biberonundan düşünüyorum kullanışlı mı? Kaç aya kadar kullanılıyor? Ucu değişiyor mu ?

Merhaba bende bu aventin cam biberonundan düşünüyorum kullanışlı mı? Kaç aya kadar kullanılıyor? Ucu değişiyor mu ?

Ben ilk zamanlardan beri kullanabilmek için minik olanını almıştım resimdekini yani.. İlk zamanlar mamasını yedi sonra da su biberonu yapmıştım cam olduğu için içim rahat veriyordum... Sonraları su için küçük gelmeye başladı o yüzden kullanmadım alıştırma bardağı aldım oğluma.. 7-8 aya kadar kullandım ben... Büyük olsa biraz daha rahatça kullanırdım.. Her biberonun ucu değişir canım değişiyor yani..

Sonradan bir de bu biberonu aldım.. Geceleri uyandığında mama veriyorum..

Philips-Avent-Natural-PP--Biberon--Mavi--1407245668.JPG

Hayırlı doğum diliyorum size..

Ben ilk zamanlardan beri kullanabilmek için minik olanını almıştım resimdekini yani.. İlk zamanlar mamasını yedi sonra da su biberonu yapmıştım cam olduğu için içim rahat veriyordum... Sonraları su için küçük gelmeye başladı o yüzden kullanmadım alıştırma bardağı aldım oğluma.. 7-8 aya kadar kullandım ben... Büyük olsa biraz daha rahatça kullanırdım.. Her biberonun ucu değişir canım değişiyor yani..

Sonradan bir de bu biberonu aldım.. Geceleri uyandığında mama veriyorum..

Eki Görüntüle 1694931

Hayırlı doğum diliyorum size..
Çok teşekkür ederim. Siz de sağlıkla büyütün bebeğinizi

X