Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ilk zamanlardan beri kullanabilmek için minik olanını almıştım resimdekini yani.. İlk zamanlar mamasını yedi sonra da su biberonu yapmıştım cam olduğu için içim rahat veriyordum... Sonraları su için küçük gelmeye başladı o yüzden kullanmadım alıştırma bardağı aldım oğluma.. 7-8 aya kadar kullandım ben... Büyük olsa biraz daha rahatça kullanırdım.. Her biberonun ucu değişir canım değişiyor yani..
Sonradan bir de bu biberonu aldım.. Geceleri uyandığında mama veriyorum..
Ben ilk zamanlardan beri kullanabilmek için minik olanını almıştım resimdekini yani.. İlk zamanlar mamasını yedi sonra da su biberonu yapmıştım cam olduğu için içim rahat veriyordum... Sonraları su için küçük gelmeye başladı o yüzden kullanmadım alıştırma bardağı aldım oğluma.. 7-8 aya kadar kullandım ben... Büyük olsa biraz daha rahatça kullanırdım.. Her biberonun ucu değişir canım değişiyor yani..
Sonradan bir de bu biberonu aldım.. Geceleri uyandığında mama veriyorum..