Biberon secimi

Bonbon1601

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
287
149
23
37
Hamisler merhaba . Bebislerinize yenidogan hangi biberonu aldiniz ya da alacaksiniz.marka seciminiz varmi?c

Ben Dr.browns aldım canım malum erkek bebekler daha gazlı olduğu için onu tercih ettim inşallah oğlum da sever :)
Insallah canim.cam aldin dimi yada baska meteryaldenmi. Benim kizim olucak Allah izin verirse arastrdim nuk awent faln yaziyodu . Bebislerimize en guzeli olsun

Insallah canim.cam aldin dimi yada baska meteryaldenmi. Benim kizim olucak Allah izin verirse arastrdim nuk awent faln yaziyodu . Bebislerimize en guzeli olsun
Cam almadım sıcaklık kontrolü çok zor oluyormuş cam da.büyüyünce cam a geçeriz inşallah :)

Bir erkek evlat annesi olarak ben çok biberon değiştirdim. O olmadı öteki, bu olmadı diğeri derken ev nerdeyse biberon mezarlığına döndü diyebilirim.

Tecrübe olarak paylaşmak istediğim ise, memnun kaldığım 3 biberon markası var.
Avent - gerçekten çok başarılı. Hele ilk dönemde kullanma ihtiyacı duyduğunuzda (ki umarım sağlıklı bir şekilde anne sütünden başka takviyeye ihtiyacı olmaz bebişlerinizin inşallah) benim imdadıma yetişti diyebilirim. İlk zamanlarda ideal.
Erkek annesi olan bir diğer arkadaşımında en çok memnun kaldığı ürün ise Dr. Brown cam şişe oldu. Bende kullandım bunu. Fakat benim oğlum pek sevmedi, biberonun emişinden dolayı sanıyorum.
Daha sonrası Chicco cam biberon kullandım - kauççuk olanlarından. bundan çok memnun kaldım. Biberon kullandığı dönemi hep bununla geçirdiği için, 2 adet edinmiştim bir büyük boy bir ufak boy. Suluğuna geçene kadar da suyu bile bu biberonla içiyordu...
Şimdi büyüdü tabii artık biberon devrimiz kapandı çok şükür...

Kullaındığım bunlardı:

Tavsiyem en iyi biberon Chicco, ama tabii dediğim gibi her bebek aynı biberondan memnun kalmıyor.

ben de merak ediyorum ilk başta nasıl bi biberonla başlanır, farklı biberona ne zaman neye göre geçilir? tecrübesizlik işte

Chicco kalite olarak ..
cam tercih edersiniz daha sağlıklı ..
Güle güle büyütün bebeğinizi inşallah. .

Bugun nukun cam biberonunu aldim a101 den 15 tl ye☺bsligini degistrip kaucuk alabilirim. Bide chicconun anne gogsune benzer biberonu varmis onuda dusunuyorum.

Nukun cam biberonunu ve dr. Brownsun dogal akis kolik onleyici cam biberonunu aldim.bebedorun cam sukugu ve nukun emzigi. Rabbim kullanmayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…