• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük sonrası psikoloji

dhba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Hanımlar merhaba soruma daha net cevap vermeniz için hikayemi anlatmak istiyorum.
Evliliğim 6 .ayında hamile kaldım .Perşembe akşamı kanamam oldu acilde fitil ve iğne verdiler.Pazar günü kanamam durdu ve pazartesi günü bebeğimi kaybettiğimi öğrendim.ilk ay kürtaj ağrısı ,canımın derdinde olduğum ve insanlarla sürekli muhattap halinde olduğum için acımı yaşayamadım.26 yaşındayım hayatımda sevdiğim insanların ölümlerine şahit oldum ama ilk defa kendi içimde büyüyen bir canlıyı kaybettim .Tek yaşayan ilk ve son değilim biliyorum.Mutlu değilim unutamıyorum yas halindeyim.Pcosluyum 2 aydır regl olmuyorum doktor seçimi olarak aynı doktora gitmek mantıklı mı bilmiyorum farklı doktora gitmek daha iyi mi olur bakırköy civarında özel /devlet fark etmeksizin iyi bi doktor öneriniz var mı
Ya da hikayemi bilen doktora mı kontrole gideyim Allah rızası için bana yardımcı olun

Hanımlar merhaba soruma daha net cevap vermeniz için hikayemi anlatmak istiyorum.
Evliliğim 6 .ayında hamile kaldım .Perşembe akşamı kanamam oldu acilde fitil ve iğne verdiler.Pazar günü kanamam durdu ve pazartesi günü bebeğimi kaybettiğimi öğrendim.ilk ay kürtaj ağrısı ,canımın derdinde olduğum ve insanlarla sürekli muhattap halinde olduğum için acımı yaşayamadım.26 yaşındayım hayatımda sevdiğim insanların ölümlerine şahit oldum ama ilk defa kendi içimde büyüyen bir canlıyı kaybettim .Tek yaşayan ilk ve son değilim biliyorum.Mutlu değilim unutamıyorum yas halindeyim.Pcosluyum 2 aydır regl olmuyorum doktor seçimi olarak aynı doktora gitmek mantıklı mı bilmiyorum farklı doktora gitmek daha iyi mi olur bakırköy civarında özel /devlet fark etmeksizin iyi bi doktor öneriniz var mı
Ya da hikayemi bilen doktora mı kontrole gideyim Allah rızası için bana yardımcı olun
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Bende 26 yaşında 1,5 yıllık evli ve pcosluyum şubat ayında çatlatma iğnesi ile gebe kaldım ilk önce normal gebelik denilerek fitiller serumlar ilaçlar kullandım sonrasında dış gebelik olduğunu öğrendim çok uzun ve sancılı bir süreçle düşük yaptım. Şuan sizi o kadar iyi anlıyorum ki canından bir parçayı kaybetmenin acısı bambaşka. Bizde anneyiz kaybetmiş bile olsak onları hep seveceğiz. Sorunuza şahsi fikrim ben doktorumu değiştirdim. Zaten doktorlarda tüm süreci içeren dosyalarınız mevcut. Dosyamı alıp tüm hikayemi anlatarak başka bir doktora geçtim. Doktorumdan çok memnundum ama yine de başka bir deneyim profesyonel bir bakış arayışına girdim. İnşallah sağlıkla hayırla bizde evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Back