Bebek Beslenmesi Biberon ucu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gizi06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
19
3
1
35
Selam hanımlar 3 aylık bir oğlum var avent marka biberon kullanıyorum. Normalde yeni doğduğunda 0+ , 1 aylık oldugnda 1+ , 3 aylık oluncada 3+ olan başlığı kullanmak gerekiyormuş ben hala 0+ kullanıyorum çünkü bebeğimin emme güdüsü çok yüksel ve delik arttıkca daha cabuk bitiyor mama bebeğim doyduğunu bile algılayamıyor. Acaba ayına uygun kullanmamak bi sakınca yaratırmı? Bi yakınım 6. Ayda ek gıdaya başladığımda sorun olabiliceğini söyledi ama.. Fikirlerinize ihtiyacım varrr

Canim ben NUK kullaniyorum ama basliklar evet degismeli ne marka olursa olsun.
Cünkü agzi büyüyo dis cikariyo falan filan eger degistirmezsen damakta problem cikabilir.
Benim oglum ilk basta almadi bir hafta sürdü 6aydan itinaren olan basligi ama biraz eski ucu biraz yeni ucu vere vere alistirdim bir hafta icinde.
Degistirirsen iyi olur.

Canım biberon başlıklarının değişimi bebeğin damak gelişimini etkiliyor o yüzden doğru gelişim için gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…