Biberon vermelimiyim

1gazoz

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2024
296
96
18
25
Kızlar 18 günlük bebeğim var ,anne sütü alıyor sadece,ama çok yoruluyorum sağıp biberonla versem arada memeyi reddermi acaba ,bazen anneme bırakıp uyumak istiyorum ,o yüzden biberonla vermek istiyorum ?

Biberonla verdiğiniz de emmeye gerek kalmadan sutu hazır aliyor. O yuzden meme reddi yaşama şansınız cok yüksek. Biberon yerine çay kaşığıyla verilmesi daha doğru olur. Malesef annelik meşakkatli cok iyi anlıyorum sizi ama uyuyacağız zamanlarda gelecek az daha sabir

Kızlar 18 günlük bebeğim var ,anne sütü alıyor sadece,ama çok yoruluyorum sağıp biberonla versem arada memeyi reddermi acaba ,bazen anneme bırakıp uyumak istiyorum ,o yüzden biberonla vermek istiyorum ?
Bende yeni anneyim sırf rahatım için çocuğa biberon vermeyi doğru bulmuyor um

Biberonun meme reddi yapma ihtimali yüksek. Mecburiyetiniz oluyorsa anne sütü kaşığını deneyin isterseniz ama o da zor oluyor

Kaşık biberonla verebilir, böylece red olmaz yani en azından benim bebeğimde kaşık biberon kullanmıştık ve red durumu hiç yaşamadık. Bence anneniz bu konuda size destek olacaksa bu çok büyük bir şans, dinlenirseniz daha mutlu olursunuz hatta sütünüze bile yansır bu. Ara ara neden olmasın ki ❤️

Biberon iki bebegimde meme reddine neden oldu .Biberon yerine kaşık biberon olabilir,bu sayede 3. Bebeğimde sorunsuz emzirdim. 2 ,en fazla 3 saat bir emzirin arayı açmayın emzirmek için. Bu zamanlar çok zor fakat hızlı geçiyor.

Back
X