Bebek Beslenmesi Biberon

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sahsultan1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
154
10
13
39
Arkadaşlar biz bu resimdeki biberonu kullaniyoruz ama bebegim cok akitiyor bu normal bir sey mi biz yanlis biberon mu aldik bebeğim 21 günlük mama ve anne sütü veriyorum biberonla. Biberonun resmini yükledim

Eklentiler

• 20160106_155354.webp
    22 KB · Görüntüleme: 184
Arkadaşlar biz bu resimdeki biberonu kullaniyoruz ama bebegim cok akitiyor bu normal bir sey mi biz yanlis biberon mu aldik bebeğim 21 günlük mama ve anne sütü veriyorum biberonla. Biberonun resmini yükledim

merhaba

avent ' in yeni doğanlar için cam biberonları mevcut olanlardan alabilirsin canım ben çok memnunum.

Bn wee baby kullandım gaz önleyici ağzı daha geniş olduğu için bebek rahat kavriyor anne memesi gibi tutabiliyordu benim oğlu beş aylık o da icemiyo sizin biberon gibi aldım akitiyor hep

Ben de aynı biberonu kullanıyorum 4.5 aylık bebeğim ama hiç akitmiyor. Bence emince gelen miktar Bebeğinizin yutabileceginden fazla olduğu için kendi çıkarıyor olabilir. Ya da beslenmek istemiyor yutmuyor olabilir. Doktorunuza da danissaydiniz

Dr Browns un dar ağızlı biberonundan çok memnunum; 45 derece açı ile tuttuğunuzda damla damla meme gibi akıtıyor. Ayrıca biberon emziklerinin numaraları var. Siz bebek çok küçükse premature emziği; normal doğan ise no:1 kullanmanız gerekli...

Avent ten şaşmam yanlız cam aldım kırdım düşürdüm onun yerine plastiğini aldım şimdi kendide tutuyor tutucagıda var ama daha alamadım onuda alcam akıtmıyorda cokta rahat sadece su ıctıgı bıberonu cam

Benim kızım 45 günlük bizde avent aldık ama eşim iki aylık olanı almış fazla akıyordu buda cop cop içiyordu şimdi anne memesi uçlu olanı aldık deniceZ bakalım Nasıl olcak. Bence değiştirin ve yeni doğan için olanı alın sonra alışınca rahatlığa memeyi almıyormuş bebekler

Benim de oğluma bebekken çok uzun zaman kullandığım ve inanılmaz memnun kaldığım mamajoo dur.Hem sızdırma yapmıyor hem de kendileri tutabiliyor.Ayrıca aktif beslenmeyi desteklediği için hem emzirebilmiştim hem de biberonla rahatça beslenebilmişti

Bende mamajo nun gaz önleyici biberonu var agzi da anne memesine yakın10 gunluk bebekkende tutmustu hala da tutuyor rahat bir biberon öneririm. Avent ve dr brown da iyidir. Emziklerimiz avent ve dr brown

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…