Biberona alıştırma konusunda yardım ?

Flora01

Canımsın sen
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
424
148
323
iyi akşamlar kızlar,

5 aylık bebeğim var 2 hafta sonra iznim bitiyor işe başlayacağım. Bebeğim biberon almıyor. Daha önce sağıp veriyordum o zaman içiyordu. memlekete gittim sonra tatile gittik sağamadım, o sürede unutmuş almıyor kaşıkla bile içmiyor sütü. Bu konuda tecrübeli anneler varsa yardım istiyorum tavsiye edebileceğiniz biberon falan varsa? o_O

Kullandığınız biberon nedir? Belki onu değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Biberona fazla alışıp memeyi unutmasından endişeli iseniz Medela’yı tavsiye ederim. Çektikçe süt geliyor ama biraz sert bir emziği var.

Anne göğsüne yakın yumuşaklıkta olsun derseniz Avent’i tavsiye ederim.

Hem anne göğsüne yakın olsun hem de uygun fiyatlı olsun derseniz Lansinoh’u tavsiye ederim. Emziğin şekli açısından en çok beğendiğim bu.

Başlangıçta gece biberon verin, uyku arasında çok ayırt edemez ama dili aşılır.

Kolaylıklar diliyorum :)

Avent ve chicco kullanıyodum ve ikisini de alıyordu. Tavsiye üzerine nuk aldım üçünü de denedim fakat ağzında döndürüyo sütler akıyo ısrar edince ağlamaya başlıyo mecbur meme veriyorum yine :) dediğiniz gibi bir de gece deniyim bakalım nasıl olcak
teşekkürler Bellalabella Bellalabella

Bu arada gazı olmadığından emin olun. Genelde gazları varken başka bir şeye odaklanamazlar, meme hariç. Anneyi her sorunun çözümü olarak gördükleri için her durumda emebilir ancak biberonu reddeder.

Back
X