Bebek Beslenmesi biberona nasıl alıştırırım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sahra_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
213
76
73
Kısa bir süre sonra işe başlamam gerekiyor, bebeğim 6 aylık hiçbir şekilde biberon veya sütü kaşıkla almıyor ek gıdayıda almıyor ne yapmam lazım lütfen tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz ne versem çıkarıyor sütü bile kaşıkla almıyor emmek istiyor sürekli. Hiç mama vermedim bu arada.

Başarabildiniz mı? Aynı sorunu bende yasıyorum. Biberon istemiyo

Başarabildiniz mı? Aynı sorunu bende yasıyorum. Biberon istemiyo
Açken vermeyi deneyin.sağdığınız anne sütünü ya da mamayı hazır edin önce biberonla beslemeye çalışın.aynen emzirir pozisyonda tutun.biberondan sonra memeyi verin.pes etmeyin her seferindr biraz daha iyi tutabilir.bir süre böyle deneyin zamanla alışabilir.
Bazı bebeklerde ne yazık ki biberonu hiç kabul etmeyebiliyor.onlar da mecburen kaşık ya da şırınga ile besleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…