Travmami ?
Nasil yani bu anlattigim seyler 1 sene icinde oldu uzerinr dolap ve tv dusurmustu ondan sonra olmustu daha sonra doktora giderek hallettik suanda problemi yok
Tuvalet meselesine gelince bunada zor alisti ama onunla ilgili trajik bi durum yasanmasi
hah aynen oyle oglum emzık gıbı kullanıyor bıberonu dıslerı curudu
sımdıde on o ıkı dısıde erımeye basladı
yanı o kadar guzel cocuk agzını acsa tıksencek ınsanlar boyle gıderse :S
ayrıca dıs doktorunadamı gıtmelıyız ıblemedım
bıberon ıcın turlu turlu manevralarm var suluk fılan aldık kesınlıkle onu tatmın etmıyor herhalde daha degısık bısey almalıyımkı bıberondan vazgecsın
gunde 2 ogunmu yatarken uyurken bıle 500 cc sut ıcıyor
Evet günde 2 öğün 2 bardak felsefesine uyduk biz. Daha fazlası iştahını keser yemek yemesine mani olur, tek öğünde 500 cc fazla, biliyorsundur sütü fazla içmesi de demir eksikliğine de neden oluyor.
Ben üzerinde sevdigi karakterlerin oldugu bardaklar suluklar ve degisik sekilli renkli pipetler almistim. Oyuncakcidan hayir diyemeyecegi bir oyuncak ve sesli müzikli bir kart alip hepsini bir kutuya koyup hediye paketi yapmistim. Gizlice kapiya koyup sonra postaci getirmis gibi vermistim kutuyu kendisine. Acinca gözü dönmüstü tabi. Daha sonra sanki kartta yaziyormus gibi ama annecim bunlarin senin olmasini istiyorsan biberonlari kutuya koyup geri göndermemiz gerekiyormus. Sen artik büyüdügün ve bebek olmadigin icin sana bunlari göndermisler demistim. Biberonlari vermek istemiyorsan bu kutudakiler geri gidecekmis demistim. Hatta benimsesin diye hangisiyle ne icmek istersin, pipetleri denemek istermisin diye tesvik etmistim. Yatarak icmek icin bu suluklari kullanabilirsin demistim.
Bende ise yaradi. Hatta bir kac ay sonra oyun gurubuna basladigi zaman ben kücük degilim sulukla icmek istemiyorum, okuldaki cocuklar bardakla iciyor demisti.
Insallah en kisa zamanda bu sorunu asarsiniz. Allah sabir versin. Biberon cürügü icin önlem almaniz lazim. Bir cocugun süt disleri ortalama 6 yaslarinda düsmeye basliyor. Bu süreye kadar isirmasi ve cignemesi icin dislerinin güclü olmasi sart.
cok akıllıcıa ıstedıgım cozum boyle bıseymıs hay allah neden aklıma gelmedı
maasımı alır almaz ona ne zamandır ıstedıgı uzaktan kumandalı dozer ve scooterı alıp paketlıyeyım bakalımmm nolacakkkk
benımkı o an alır
ama gece aglar dıye dusunuyorum en ıyısı gece yapmak bu ısı :)
valla bılıyorum ben sutu tamamen kesmesını ıstıyorum yeme bozuklugunu bu sute duskunlugunden oldugunu dusunuyorum canım
bilmiyorumm yorumunu okucam canım birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?