Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac aylik bebeginiz. 10 ayi gectiyse once gece beslenmesini birakmaniz lazim. Gunduz sabit saatlerde emzirin. Bir hafta 1 ogun diger hafta 1 ogun gibi azaltarak biraktirin. Birden kesmeniz ya da klasik yollarla memeden tiksindirmeniz bebeginizi olumsuz etkiler.
Zor bi durum kızlar kolaylık dilerim hepinize ... Ben oğlumu 1.5 yasında mecburen sütten kestim çünkü , dişleri sürekli memeyi ağzında tutarak emdiği için çürüyodu. Ondan dolayı azaltma yapmadan direk tiksindirmeye çalışarak kestik , ama gerçekten çok zorlandık .günlerce ağladı yavrum her defasında memeyi eliyle açıp ağzına alamadıkça hem o ağladı hem ben ağladım.
. Kolay değil çünkü tiryakilik tam anlamıyla , viberon da hiç tutturamadığımız için daha da zorlandık aynen büyüklerin sigarayo bırakması gibi bişey hatta dahada zor olanı sigara belki keyfi gelebilir ama bi bebek için hem beslenme hemde duygusal yönüyle.bi bağlılık var. Belki 1 ay sürdü bizim mücadelemiz tam olarak unutması bi ayı buldu yavrumun. Sizin eğer acil bi durumunuz yoksa yavaş yavaş kesin derim. Yazık yavrulara aklıma geldikçe üzülürüm ben.
hayırlı geceler...
10 aydan sonraki bebeklerde gece beslenmesine gerek gormuyor uzmanlar. Ayrica uyku duzeninin olusmasini engelliyor. Ben ne zamanki oglumu gece beslemeyi biraktim ikimizde deliksiz uyumaya basladik. Ilk gunler illaki aliskanliktan kalkacaktir ama pispislayip tekrar uyutun. Hemen kabullenmisti benim oglum.Konu sahibi ben degilim fakat ben de birakmak istiyorum emzirmeyi. Yani bir kac ay daha emse olur. Gece emzirmeyin demissiniz. Benimki gece cok uyaniyor emmeye. Ben de önce gündüz biraktiracaktim. Önce gece demenizin sebebi nedir acaba?
10 aydan sonraki bebeklerde gece beslenmesine gerek gormuyor uzmanlar. Ayrica uyku duzeninin olusmasini engelliyor. Ben ne zamanki oglumu gece beslemeyi biraktim ikimizde deliksiz uyumaya basladik. Ilk gunler illaki aliskanliktan kalkacaktir ama pispislayip tekrar uyutun. Hemen kabullenmisti benim oglum.
Az kalmis zaten aslinda yavas yavas gece emmeyi azaltin. Bence aliskanliktan istiyor sizin bebis. Gece yatmadan karnini iyi doyurun ki hemen acikmasin.Benim kizim hic biboronu almiyor gece hep uyanigiz uykusuzluktan oluyor uz 2yasinda bi kuzum daha var ona ve ev islerine takatim kalmiyor bebeğim 9 aylik her ay kilo kaybediyor200gr kadar aliyor en fazla cok zayifladi ...gunduz emzirmeyi azalttik ek gidalarla sorunumuz gece biboronda almadigi icin sürekli memede ne yapacağım i şaşırdım
8.30 9 uyuyor 11 ..12 den sonra meme meme...bide diş çıkarıyor dr...bana salca sur direk kes dedi kilo almadigi icin ama 1 kez denedim göğüs agrisina dayanamdim bide bebek cok huzursuz oldu