Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacılar oncekı yazıları okuduysanızz iyi kotu bilirsiniz olaylarıı eşim ankra dısında calısıo 2 aylıgına gitti bni kayınvalıdemlere bıraktı snra kndı annem cagırdıı gel birazda bzde kal dıyee esım ızın verdıı yınede saygıdan dolayıı annesıyle babasınada sordumm annesı oraya pek gıtmemı ıstemıo gıbı gıdımmı deyınce bıle suratı degıstıı allahın selamını bıle gndermedı annem bnde cıktım gttm kaldım tam 7 gunn gorumcem he gun aradıı sankıı bnm kocam o gelıomusun falan dedı 4gun oldu braz daha kalayım ddm ertesi gun bıda aradıı annem hçç gelmesın kalsın orda dıyo dedı kan beynıme sıcradıı ve ogunde tam hazırlandımm gececektımm eve esımı aradımm bn gtmm artık bana gelme dedı dedım esım aramıs kızmıs bolemı dedın dıee inkar gelmişler şmdi eşim işini bırakıp gelıooo sırf bnm için bnde o gelene kadar onların bı akrabasında kalıyorum annemlerde ankara dısına gttı cnkuu patladımm artıkk naptıysam olmaddıı eşim gelsinn koycaz mesafeyıı hersey annesınden gelıncee olduu dıyee annemın gunahını alcak ama kndı kasındıı simdıı aramıyolarda bn sucluymusum uydurmusum kayınbabam aradı gec bugun eve dıee gecmıcemm onların cenesını cekemm
cok kotutyum kendi kabuğuma çekildim yoruldum tükendim artık görüşmüyorum bn onlarla ama eşimlede tartışıyoruz cunku her aksam cagırıyolar nerdeyse iftar yemegıne falan ben boşversin takan yok cagıran yok zaten..cok yazıyorum çok takıntılıyım şöyle olursa böyle olursa eşimde bıktım bu huyundan yazıp çizme artık dedi dün evi terketti gelmedide gece..atamıyorum bu senaryo huyumu annesi gelirse şöyle derse kapı çalıyo onlarmı diye aklım çıkıyor eşimden benim evde onlara ait ne varsa istemişler görümcem parfüm hediye etmişti ona kadar istemişler benim onlarda nelerim var ama bnde onları istiyeceğim..bana yardım edin lütfen
bende gezdirdi götürdü yedirir içirir şiddeti hakareti yoktur izin aldım sordum göndermediler çağırdılar laflarına uyuz oluyorum siz YAPTIRIRSANIZ yaparlar
kızlar oncelıkle esımın işi sureklı ankara dısında degıl gıdıyo ıkı uc ay kalıp gelıyoo bnde kendıı annemlere gttm 3 gun degılde 5 gun kaldımın hesabını yaptılar burnumdan geldıı bıdaha gondermezlerde ayrıce kendıı evımde tekk kalamm yenı gelınım hem bırakmazlar hemm korkarım evlerımız cook yakın zatenn eşim benıı anneme gnderdı ama saygıdan dolayıı onlarada sordumm cnkuu bz essek basımıyız dıye oda laf olurduu gerii kandıı annemde kalamadım cnku bn calısıyorumm onlarda ankara dısına dugune gttıler sımdı bı akrabalarında kalıyorum bana nıye gelmıyoo dıyee haber gnderıyolarr gorumcem kaynanamdan beter madem gelme dedı gıtmıyorum esım gelcek pazartesi onu beklıyorum
Sana güçlü dur diye yüklendik, ama bu insanlara bir şekilde yeter demen gerek arkadaşım, seni kırma maksadında değildim ben şahsen.
Önce biraz sakin ol lütfen. Eşin gidiyor mu ki çağırdıklarında? Sana hak veriyor mu?
Eşinden mi istemişler ? Sen bilirsin de eşine. O ne istiyorsa onu yapsın. Sen bir şey toparlayıp sakın verme. Kendisi yapsın ya da cevap versin ailesine.
Hele ki sen bir şey isteme.Mağdur iken haksız olursun. Daha da çirkefleşirler. Eşin de seni haksız görmeye başlar.
Seni çağırmasınlar sen de gitme. Görümcen ararsa önemli işim var de kapat gitsin. Gelirlerse hoş gelirler dövecek değiller ya. Belki böyle umursamaz, sakin, inatçı havalarına girmelisin.
Allah kolaylık versin.