Bıçak seti nasıl??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ssyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ssyl

Ya hep ya hiç..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
198
0
46
İzmir
Kızlar bu bıçak seti seramikmiş nasıldır kullanan var mı?

$634872720020790156.webp

ay bende çok merak ediyorum seramikleri de bambu bıçakları da
eklediğim resim de bernardonun şuan %30 indirimli 79.00 ama %50 indrim oldumu 55 liraya alacağım inş..

Eklentiler

• $634872725682391718.webp
    $634872725682391718.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 1.390
Bunlar da güzelmiş canım ama renkli renkli istemiyorum ben kırmızıyı çok beğendim :) kullanım nasıldır tabi bilmiyorumm

Biz de dün bıçak seti bakıyorduk Bernardo ve Karaca'da seramik bıçaklar çok şık duruyordu sordum et kesilmiyormuş sebze için sadece dediler. Ayrıca et için bıçak seti alınacaksa alınabilir ama 2 seti koymaya mutfakta yer olmaz ki :S

Biz de dün bıçak seti bakıyorduk Bernardo ve Karaca'da seramik bıçaklar çok şık duruyordu sordum et kesilmiyormuş sebze için sadece dediler. Ayrıca et için bıçak seti alınacaksa alınabilir ama 2 seti koymaya mutfakta yer olmaz ki :S

aaa vay edepsiz :1: medem öyle bu kalabalğa ne gerek var 3 lüsü yeter tezgah üstünde ayrı çekmcede ayrı olmadı yaa :126:

Hadi ya. O zaman gerek yok bir de 80 küsürdü fiyatı...

Benimde almam lazım ya.
İyi oldu bu konu, 3 tane mi o bıçaklar canım ?

3 tane ama sadece meyve içinmiş, ben meyve bıçağı almıştım gerek yok tekrar:(
Bernardo'da satılıyor bunlar.

Sebze doğranması için en sağlıklı olan seramik bıçaklar diye biliyorum. Tavsiye edebilirim. Güle güle kullanın.

seramik bıçak emsan ve t design marka olanalrını evde kullanıyorum zamanla soyuluyorlar.

Back
X