Merhaba arkadaşlar bende çeyiz alış verişi yapıyorum aklıma bişey takıldı.bıçak alacağımda set olarak mı önerirsiniz yoksa tek tek bir iki tane olsun yeter mi kararsız kaldım sizlere sorayım dedim.setler kullanışlı ve keskin mi?:icecream:
canım ben berghoff twist modelini sipariş verdim
henüz gelmedi
gelince yazarım
oktay ustanın kullandığı 5 li bıçak setinden ama çok keskin görünüyor oktay ustanın elinde ya da oktay ustamı iyi anlamadım ama gelince bilgi veririm sana
henüz gelmedi
gelince yazarım
oktay ustanın kullandığı 5 li bıçak setinden ama çok keskin görünüyor oktay ustanın elinde ya da oktay ustamı iyi anlamadım ama gelince bilgi veririm sana
Ben tupperwareden aldım, set halinde 5 tanesi indirimli 140 tl ye geldi, çok güzel kesiyor. Annemde çok memnun. Ayrıca isterseniz kendi bileyicisinide alabilirsiniz.Küçük ve kullanışlı birşey. Piyasadaki bıçaklara göre biraz pahalı ama verdiğimiz paraya değdi. Sonuçta bıçak hergün kullanılanılıyor
Ben tupperwareden aldım, set halinde 5 tanesi indirimli 140 tl ye geldi, çok güzel kesiyor. Annemde çok memnun. Ayrıca isterseniz kendi bileyicisinide alabilirsiniz.Küçük ve kullanışlı birşey. Piyasadaki bıçaklara göre biraz pahalı ama verdiğimiz paraya değdi. Sonuçta bıçak hergün kullanılanılıyor
henüz gelmedi
gelince yazarım
henüz gelmedi
gelince yazarım
Benim aldığım ilk resimdeki, tahta standı olanın standı bile bi dünya para. Kıyamadım ona o kadar para vermeye. Zaten her bıçağın ayrı ayrı kılıfı var saklamak için. Ben tavsiye ederim çok güzel bir ürün. Ama pahalı ,üzerlerindeki fiyatları görünce Ben aldığımda indirimdeydi Allah'tan