Biçare ben...

heybeli ada

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
38
5
Merhabalar.
21 yasindayim ama şu hayatta elle tutulur yaptigim hiçbirşey yok. Lise son Sınıfta okulu bıraktım. Açıktan sınavlara bile girmedim Senelerdir. Daha bu yıl girdim 1 sınava. Artık gireceğim hep ins.
İş konusunda çok tutarsızım. Yapmadigim is kalmadi kasiyerlik, reyon elemanı, satis danismani, muhasebe elemani... Hepsinden kaçtim Dikiş tutturamadim. En son Şubat Ayında güvenlik kimlik Kartiniz aldim sınava girip. 3 ayda 4 iş değiştirdim. Eskiden bu iş değişikliklerinde ailem daha doğrusu annem Yanımda olurdu artık elini Eteğini çekti benden. Son 1 Yıldır erkek arkadasim yanimda hep destek oluyo Sağolsun ama oda bıktı artık. Is sorunlarim ayri psikolojik sorunlarim ayri. OKB den muzdaripim. Çocuğa sen gaymisin dedim, travesti misin dedim. Aidsmisin dedim aids testi yaptirdim. Gece Çalışıyor ama hiç uyumadan işe gidiyo benim yüzümden iş Ariyo bana tüm gün. Artık topla kendini diyo yoksa bu iş böyle gitmez diyo :KK43: şuan deli gibi iş ariyorum iş yok. Nereye varacak sonum :KK43: yardım edin :KK43:

Vallahi sizi bilmem de erkek arkadaşınız da peygamber sabrı varmış. Bir de aids testi yaptırdı üstüne ayrılmadı. Sizin de yapmanız gereken okumak. Çalıştığınız işler hep zor ve sabır gerektiren işler. Zora gelemiyorsunuz sanki. Bence ne iş yapmak istediğinize karar verip okuyun. Daha yolun başındasınız

Aynen erkek arkadasima çok ettim ben :KK43: geceleri milletle mesajlaşmalarim, erkeklere numarami vermem :KK43: ona ettiğim hakaretler :/ o çok Sabırlı :KK43:

Havada Pira kokusu var.

Ne iş olsa yaparım diyeceğinize kendinize bir şey belirleyip sadece ona odaklanın 3-5 ay. Örneğin muhasebe mi, muhasebe ile yatın kalkın sonra sadece ona yönelik arama yapın.

kendinizi bi yere ait hissetmediğiniz için böyle. bir alana yoğunlaşmanız lazım.bir yerden başlamak şart

Arkadaşlara katılıyorum. Bence sizin sorununuz psikolojik.. Tedavi olmanız şart. Erkek arkadaşınızda ne sabırlı insanmış.. Test dahi yaptırdığına göre, size gerçekten değer veriyor.. Öncelikle eğitiminize devam etmelisiniz.. Ve kendinize uygun bir alana yönelip, o alan içerisinde kendinizi geliştirmelisiniz.. Bir iş alanında uzmanlaşın..

uzmandan yardım almalısınız, siz bu şekilde devam ederseniz etrafınızda size destek kimse kalmayacak gibi görünüyor:KK14:

sizin bu probleminiz OKB li olmanızla ilgili.OKB hastaları tedavi olmazsa kendilerini çıkmaza sürekledikleri gibi yanındaki insanlara da zorlu sınav olabiliyorlar.Bence siz önce tedavi olun.

Bir insanin kendine yaptigi kotulugu bir ordu gelse yapamazmis.cok sevdigim tecrube ettigim bir sozdur

Aynen erkek arkadasima çok ettim ben :KK43: geceleri milletle mesajlaşmalarim, erkeklere numarami vermem :KK43: ona ettiğim hakaretler :/ o çok Sabırlı :KK43:

valla ben biraz şımarıklık olarak gördüm hastalığın arkasına saklanmak olarak gördüm açıkcası, erkek arkadaşınıza terst yaptırıyorsunuz, erkeklere numaranızı veriyorsunuz ve bunlara rağmen erkek arkadaşınız yanınınzda, işte siz bu yüzden yaptığınızın doğru olduğunu düşünüyorsunuz, tekrarlıyorsunuz ve hastalığıda bahane ediyorsunuz, erkek arkadaşın kusura bakma ama sana tekmeyi vursaydı kendine gelirdin belki, düzelirdin

X