Bıdaha gelıyorum arkadaslar

zummincim canım hayırlısı ile gel insallah karnında guzel yavrularınla geri don canım benim...
fındık kızında allaha emanet hiç onun için üzülme olur mu güzelim.
hadi bakalım yüce mevlam hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.

saolun canlarim....kizim Allaha emanet öyle gelecem....insallah dedigin gibi olur....seninde carsamba günü transferin..Allah yardimcin olsun....ben gelene kadar güzel güzel dinlen tamam....Allaha emanetsin....

vah gecmis olsun canim benim....insallah tez zamanda gecer agrilarim...Allah sifa versin.....benim bebegim varya....dönmeye basladi teyzesi...2-3 gün önce....artik dönebiliyor...ne kadar sevindim bi bilsen....yavas yavas gelismeler var...insallah böyle devam gider

sagol cnm...yerim o kizini...onu sana veren Allahim dermaninida verir...gelisimi tabikide olur zamana ve bakima ihtiyaci var...inslh gun gectikce iyilesecek...kardes gelcek yaa...ablalik yapcak yaa...onun havasindadir kizin kimbilir...kaydirigubbakcemile3

zummincim canım hayırlısı ile gel insallah karnında guzel yavrularınla geri don canım benim...
fındık kızında allaha emanet hiç onun için üzülme olur mu güzelim.
hadi bakalım yüce mevlam hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.

momi canim sen nasilsin?tedavin hangi asamada...seninde az kaldi dimi....hayirlisi canim...dualarim sizlerle..

arkadasim bak ne güzel çokça umut varmis.hersey umutlarla olmuyomu.rabbim bu defa yüzünü güldürcek.dualarim seninle.

ahh cnm hayırlı olsun sefa gel hoş gel

dönerken boş gitme inş hayırlısıyla inş

saol canim benim....abla olcanmi dye sordugumda güliyor simdi....anliyormu bilmiyomki...kaydirigubbakcemile3 hayirlisi canim bugün doktora götürcem....gelmeden önce bütün kontrolleri yaptirim...ALLAHA emanet edip geliyom...

angel 78...ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
dualariniz icin cokkkkk tsk ederim.....böyle destek olunca insan cok ferahlaniyor ve umut daha cok cogaliyor.....

ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak­kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak­kak ki Allah dosttur ve yaratandır.
HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok­tan var edendir.

Arkadaşım umarım Türkiyeye tek gelir çifter gidersin, Bu duaları bol bol oku, ben hep okuyorum. Allah yardımcın olsun tedavin kısa ama sonu müjdeli olsun inş.

ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN arkadasim...güzel haberlerle dönmen dilegiyle.ALLAH'a emanetsin.

bugün burda son gecem arkadaslar....belki yarin vakit bulamam sizlere hoscakalin demeye...insallah hepinizden güzel güzel haberler gelir...bi umut geliyorum türkiyeye......hepiniz Allaha emanetsiniz...

Back
X