Bide bana yardim edin kk guzel hatunları

Hem cinsellıge düşkün olup hem haz alamama nasıl oluyor kı
Haz almıyorsan orgazm olmuyorsan bır süre sonra cınsellık angarya gelmezmi
Iste canim bence burdayim bumu cozmeye calisiyorum gercekten cok severim ama . O kaislma orgazm rahatlama yok sadefe zevk var arada omunla yetiniyorum :D

konsantre olamiyorsan - erotik hikayeler okuyup kendini kisilerin koyup hayal etsen???

farkli seyler deneseniz, on sevisme uzun olsa? erkek kadina yapincada oral deniliyor dimi? o seni oral tadmin etse???

baska yerlerde denesiniz?

Iste canim bence burdayim bumu cozmeye calisiyorum gercekten cok severim ama . O kaislma orgazm rahatlama yok sadefe zevk var arada omunla yetiniyorum :KK70:
Önce kadın Doğum dr unuza gıdın
Ilac verecektır
Eğer etkı olmassa bır uzmana yollar
Arkadasımda böyle olmustu

Anti depresan ilaç kullanıyor musunuz ve ya yakın zamanda kullandımızmı? Bazı anti depresanlar cinsel duyarsızlığa sebep oluyor. Bunun dışında eşinle ten uyumu yakalayamamış olabilirsin. En iyisi cinsel terapiste gitmeniz. Cem Keçe mesela.
Bitkisel olanindan kullandim 6 ay once arada da cok nadir ayda 1 kez ictim . 5 htp die . Ama ilac degil bitkisel olabilirmi gerçekten

Pek bir deneyimim yok ama vajina duvarlarınız geniş olabilir mi? Penisi tam kavrayamadığı için yeterince zevk alamıyor falansınızdır belki?

Insallah canim cesarer edip gidicem . Nasil biyerimiz agriyosa gidip soyliyosak . Valla baska bi ilcede ozele gdip sirf bunu konusmak istiyorum cozum bulursam yazicamm
Bulundugum bolgede taninan bir insan oldugum icin guvenip de hicbir doktora ya da terapiste bu sorunumu acamadim maalesef.

Eski bilinen bilgilerin aksine artik kadinlarda vajinal orgazm diye bir sey olmadigi düşünülüyor. Sadece klitorisimiz var ve bu klirotisin bacaklari vajina girisine uzaniyor. Bizim vajinal orgazm sandığımız sey aslinda yine klitorisin uyarilmasi yani. O yuzden siz masturbasyonla ya da disardan eşinizin uyarimiyla orgazm olabiliyorsaniz, cinsel iliski sirasinda dogru pozisyonu bulamamissinizdir.
Ama anorgazmi denilen orgazm olamama hastaligi da mevcut. Oral seksle ya da masturbasyonla orgazm olamiyorsaniz bir doktora basvurmakta fayda var. Once bir kadin dogum doktoruna gidip fiziksel bir hastalığınız olup olmadigina baktirin. Sonra da bir psikiyatriste danışın.

Back
X