Bihter Sendromu :D

Yahu ben onlarıı vaaaoowww nasıl oje sürer diye değil bakımlı ve fazlaca açık giyinen biri imiş diye yazdım yoksa oje varsa tamam zihniyetinde değilim kıskançlık var ama burada :KK43:( :)

ee bakımlıysa bakımlı. şort giyen binlerce kadın var dışarda. onlara da bakar nişanlınız isterse. yengeyle ne alaka. Aynı evde kalıcaklar diye mi? size ne.
abinin karısı = abla. aklından başka şey geçiyosa nişanlınızın o onun ve sizin sorununuz. zaten aklınıza ‘gözü kayar, aklı kayar’ diye şeyler geliyosa öyle şüphelendiğiniz biriyle bi zahmet evlenmeyin.

Esprili yaklaşmak istedim .. Şahsen ben bu durumu içimde kıskanıyorum yani.. Kadına karşı bi algım yok henüz tanışmadım belki çok sevicem.. Ama nişanlımın her halini görüyor olması vs gibi düşüncelere kapılıyorum

Size altın değerinde bir soru geliyor "Mış miş li" kısım kimin aktarımı size?
Aileden hiç kimsenin, iki günlük nisanlıya yengeyi böyle keseceğine ihtimal vermiyorum.

Bu yüzden konu benim için %90 fake.
%10luk kısmına da aktarım adresini aldıktan sonra karar vereceğim.

Esprili yaklaşmak istedim .. Şahsen ben bu durumu içimde kıskanıyorum yani.. Kadına karşı bi algım yok henüz tanışmadım belki çok sevicem.. Ama nişanlımın her halini görüyor olması vs gibi düşüncelere kapılıyorum

Espri? Şort giyen kadınlar olarak kayınlarımız "her halimizi" görmüyor merak etmeyin!

Kıskançlığın da bir dozu olmamalı mı?

yani?
nişanlın behlül kadar karaktersizse neden hala nişanlın?
sapık olmak lazım abisinin karısına hallenmek için. ayrılın.

ee bakımlıysa bakımlı. şort giyen binlerce kadın var dışarda. onlara da bakar nişanlınız isterse. yengeyle ne alaka. Aynı evde kalıcaklar diye mi? size ne.
abinin karısı = abla. aklından başka şey geçiyosa nişanlınızın o onun ve sizin sorununuz. zaten aklınıza ‘gözü kayar, aklı kayar’ diye şeyler geliyosa öyle şüphelendiğiniz biriyle bi zahmet evlenmeyin.
Valla biz kadın halimizle gözümüz kayıyor erkeklerin hiç birine kefil olmam bu konuda :)

İlk defa yengesini görmeyecek veya ilk defa kadın vücuduyla tanışmayacak ki.

Nişanlınızda varsa bi ayarsızlık atın yüzüğü.

Kimseyi ötekileştirmemek istiyorum sadece şunu söyleyeceğim canım ;) sen takılma şorta miniye çarşafa türbana... Karakteri kaşar olandan kork! Buradan bakınca yenge hanımın bakımı seni huzursuz etmiş gibi görünüyor. Araya kendini de sıkıştırmışsın çünkü bende bakımlıyım heh :) diyerek. Bunları düşüneceğine vesveseye girme kendine güven.
Artık erkekler şortlu minili bacılarımıza bakmıyor zaten modern tesettür revaçta!
Giy taytın üzerine kısacık tuniği çek üzerine dudaklara da koyu bir ruj sürdü mü emin ol dekolteli kızdan daha güzel dikkat çekersin.

İnşallah sizin zihniyetinizdeki insanların nesli giderek azalır da huzura ereriz ;) aminn

Zaten oje süren dekolte giyen her kadın da yataga atılmalık kadın demi.. Bu kadınların Hıc aklı fikri yok en yakınına bakacak yoldan cıkaracak cıkarmak ıcın de dekoltesinı kullanacak. Emın ol ne senın nısanlın nede herhangi bırının kocası umurlarında değil.
Ojeli parmaklarımla yazdım.

Back
X