• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bihterin saç rengi

odessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
62
1
86
52
Samsun
dün akşam Aşkı Memnu dizisini izledim Bihter saçının rengini değiştirmiş ve yeni rengi çok hoşuma gitti tam istediğim renk buraya resmini koymak istiyordum ama bulamadım resim çok güzeldi farkeden ve bana fikir verebilecek olan varmı hafta sonu boyamak istiyorumsositososito

çok güzel hatun o yüzden saçlarıda yakışıyor normal bi model ve renk aslında

arkadaşlar kabul hatunda fena değil yani..ama o kadar ışık ve fönle filan o kadar güzel gözükmesi normal değil mi ? :)

bende bihter çirkin kız demedim ki ama sadece saç rengi çok yakışmış dedim saçları düz onun herzaman sarıyor sardığı için de çok daha güzel oluyor uzman bir makyaj uzman saç tasarımı afili kıyafetler o zaman güzel kız çoook güzel kız oluyor işte bu

saçları kumral bihterin .KK DAevim evim güzel evim köşesinde birine misafir gelmişti sevgilisi ile fiilmdeki gibi dikkat çekici değildi kızkardeşinin rengi daha hoş bence

canım benim ortak fikrimiz bihter güzel kız :) kuaför bi arkadaşım fındık kabuğu ve tarçın renginin karışımşndan bu renklerin çıktığını söyledi ama ben bilmem :( belki sana yardımcı olur dedim !?!

benim saçlarımda bihterinki gibi kumral kuaförüm bu saçı botayma sakın bana gelip kumral isteyen o kadar çok bayan var ki demişti ama tam tutturulmuyormuş doğal saç sonuçta..

peykerin kestane ama koyu kestaneye kaçıyor
bihterin de saç rengi koyu kumral benim saçlarım da aynısı ordan biliyorum.

bihterin rengi kave
veya kestane akaju
kumral daha acık bi renk hiç de kumrala benzemiyor siz nasıl benzettiniz bilmiyorum

Bencede küllü kumral ben boyamıştım o renge

ief5tg.jpg

Bana kalırsa bihter'in saçında hiç boya yok ön kısımda aralarda gözüken beyazları hiç mi fark etmediniz? Yani doğal saçı.

Back
X