- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.985
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
AaaaaSiz etmezmiydiniz?Ben demedigimi birakmazdim.
Ama konu sahibinin akrabalari belki bilerek gelirler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AaaaaSiz etmezmiydiniz?Ben demedigimi birakmazdim.
Ama konu sahibinin akrabalari belki bilerek gelirler.
Sanki ben değil annem nişanlanıyor öyle bir telaşe.Annen düşünsün hizmet sen etmeyeceksin
Ailenin ilk düğün telaşı mı ?Sanki ben değil annem nişanlanıyor öyle bir telaşe.
Köyde yapacağız canım köydeki ev dar annem de erkekleri dışarı oturturuz hanımlar içerde olur diyor. Kapı pacaya güveniyor yaniKöylüleri dapdar eve çağıracağına, nişanı köyde yapın ferah ferah. Kır nişanı olsun.
Evet ilk veledim.Ailenin ilk düğün telaşı mı ?
Erkekler içerde dursun o zamanKöyde yapacağız canım köydeki ev dar annem de erkekleri dışarı oturturuz hanımlar içerde olur diyor. Kapı pacaya güveniyor yani![]()
Bana kalsa aile arasında bir yüzük. Neymiş efendim laf olurmuşValla en güzeli gerçekten sevdiğin, değer verdiğin insanlarla bir arada olmak. En fazla 20 30 kişilik. Bahçede yemeksiz, zukkumlanmadan ışıklandırılmış doğa içinde bir düğün oh mis.. Akrabaların egosunu tatmin edicem, karnını doyurucam, istedikleri gibi gelinlik giyip, dedikodularına katlanıcam... Valla stresli benim değil onların düğünü oluyor bu. Anneleri de anlıyorum zamanında gitmişler sevmeselerde akrabaları birlikte olmak istiyorlar ama benimkiler tam bir şeytan.
Aaaaa koca meraklısı derler asdfghBana kalsa aile arasında bir yüzük. Neymiş efendim laf olurmuş![]()
Ya bırak ilkmiş yaşasın istediği gibi o heyecanı sonrasında pişman olursa diğerlerini aynı hatayı yapmazEvet ilk veledim.![]()
Burhan evleniyor ey AhaliBence komşu köylere de haber salinmali.
![]()
Eltim bir tane varElti var mı elti
![]()
Kımmıl kımmılBoşver bunları nişanlı adayından bahset için gıpraşıyor mu
Pardon o görümcemdi kız.Elti var mı elti
![]()