• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıhtum🧿

Eltim bir tane var🐍🐍 üstelik doktorla evli. Havasından geçilmez şinci.
Pardon o görümcemdi kız. 🤣🤣 Elti görümce terimlerini karıştırıyorum.
Görümcem doktorla evli. Evleri yazlıkları var zengolarmış🧿. Bir tane de eltim var o da çalışmıyor ordan ben +1ledim. Ben daha güzelim ordan yine +1ledim. Elti 0 - 2 Burhan
Gelsin eltimle kavgamız devam konusu. 😂😂 Ama kavga ettikten sonra kaynına kahve yapmayı ihmal etme lütfen. 😂😂

Köyde yapacağız canım köydeki ev dar annem de erkekleri dışarı oturturuz hanımlar içerde olur diyor. Kapı pacaya güveniyor yani 🤣
Neden kadınlar erkekler ayrı ayrı takılacak bahçeniz genişse herkesi orada agirlayin bahçeyi süsleyip yada köylerde geniş meydan filan olur orada yapın var ise bunun erkek tarafida var onlarda getirirse akraba vs bir dünya insan olur .

Neden kadınlar erkekler ayrı ayrı takılacak bahçeniz genişse herkesi orada agirlayin bahçeyi süsleyip yada köylerde geniş meydan filan olur orada yapın var ise bunun erkek tarafida var onlarda getirirse akraba vs bir dünya insan olur .
Avratlar içeriyi seviyormuş serin serin🧿🤣🤣 kız ne bileyim annemin işleri işte.

Bahçemiz var orda erkekler içerde hanımlar olacakmış. Bir odaya zaten bu nişan organizasyonu mudur ne zırva ise onu koyduracagiz onun dışında sadece 1 müsait oturma odamız var. Kalabalık sevmiyorum bir de. Akraba falan sevmem yani. İyi olsunlar uzakta olsunlar kafasindayim.
Yüzükler takılıp fotolar çekilince müstakbel nişanlınla çık dışarı gez toz eğlen

Pardon o görümcemdi kız. 🤣🤣 Elti görümce terimlerini karıştırıyorum.
Görümcem doktorla evli. Evleri yazlıkları var zengolarmış🧿. Bir tane de eltim var o da çalışmıyor ordan ben +1ledim. Ben daha güzelim ordan yine +1ledim. Elti 0 - 2 Burhan
Ooo beleş yazlık en sevdiğin görümcennn

Akrabalari evlerini daha önce hic gormemisler mi ? Onemli olan sevilen bir kisinin guzel zamaninda yaninda olmak, Ben laf etmezdim 😊
Kız köy evi dediğime bakmayın yeni yaptırdık. Ama işte küçük. Bir de asıl mesele akrabaları çok istemiyorum neme lazım göz var nazar var 🧿🧿 poponu kaşı burhan

Evvet arkadaşlar okullar kapanınca nişanım olacak ama bilin bahalum ne oldu? Annem bütün köyü çağıralım diyor. Yeminle bu kadın beni delirtecek yahu. Annem tarafı baya bi kardeşler zaten , hanımları, çocukları, torun torbaları da gelecek. Baba tarafı yine öyle. Köyümüzde akrabalar da var. Hepsini çağırıyor. Evimiz dapdar. Zaten nefret ediyorum bu merasimlerden. Tüylerim diken diken oluyor. 32 diş güleceğim fotoğraflarda ve videolarda nasıl çıkacağımı düşüneceğim yerde girdiğim streslere bakın. Kurdeşen dökmem inşşş🧿🧿 Birini cagirsa öbürü küsüyormuş. Küserse küssünler vallaha bıhtum. Nasıl ikna edebilirim?
o kadar kişiyi eve mi çağırıyor:KK57: Bence direkt en yakınları çağırıp geçin.

Back
X