bikac sorularim var baksrmisiniz arkadaslar ?

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm kizlar ben hep ayni konular aciyorum ama napim ogrenmek istiyorum yaz sonu gibi bebis dusunuyoruz esimle size bir sorum deil birkac sorum olacak hamilelik surecinde cinselligi nasil yasadiniz yani esiniz buna tepki gosterdimi tabi cocuk olduktan sonra eski haline donuyomu cok kisiden duydum esimle kardes gibiyiz diyen bide bebis olduktan sonra hayatiniz nasil deisti zorluklari neler esinize vakit ayirabildinizmi cocugum var diye eve dikilip kaldinizmi yoksa cocugumla esimle heryere gittinizmi cok soru sordum biliorum ama on hazirlik bilgi edinmek istiyorum tesekkurler

Sen bir hamile kal bakalım , doktorun duruma göre yönlendirir sizi.

Sırf merakını gidermek için insanların cinsel hayatlarını seninle paylaşacağını düşünüyor musun gerçekten:51:

canım ilk sen değilsin her bebek düşünen bayan bunları düşünür durur...
hamilelik sürecinde cinsellik olmaz diye bi kaide yokki...kimisi ilk aylarda bırakırken kimisi dokuz ay devam eder...biraz vüzudunla alakalı bu...zaten bunu şimdiden bilemezsin....
eğer ki bırakmak zorunda kalacaksan eşinde bunu anlayacaktır eminim.... ben hiç duymadım hamile iken cinsellik yaşamadığı için karısına kötü davrananı..bu biyolojik bi sıkıntı elde olan bişey değil....
ikinci soruna gelince, doğumdan sonra evet biraz sıkıntı oluyor cinsellik, haliyle hemen adapte olamıyorsun sancılı ağrılı olabiliyor...bunun içinde zaman lazım....
vücut kendini haızr hissedince zaten yoluna girer...ama dediğim gibi bi kaç ay lazım....kişiye göre değişir tabi..son soruna gelince...bebek olunca evet ben çok soyutlandım, dışarı çıkmalar gezöeler tozmalar romantik faaliyetler :) hepsi hayal oldu....ilk zamanlar çok zor oluyor zaten yorgunluktan gezip tozmayı düşünemedim ama bebeğin biraz ele avuca gelince 3 veya 4 aylık civarı olunca rahat gezersiniz...arabanız da varsa zaten sorun olmaz üşüyecek hasta olacak sıkınıtın olmaz...
fazla takılma bebek sahibi olmanın verdiği huzur bunları görmezden getirir....hayırlısı olsun cnm..

bütün sordukların kişiden kişiye değişebilecek şeyler ne desek boş

çocuk buyutmek tabıkı kolay değil bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekebılıyor daha ortada fol yok yumurta yok nebılım çocuk düşünenler sağlıklı olsunda gerısı gelir der sneın dert ettiiğin şeyler çok sonra gelıyor

Kuzenimle lafı açılmıştı ben buradan senin gibi hep ayrı yattılarını duymuştum, kuzene sordum, 'ayrı yatıyoruz çünkü eşim sabah işe gidiyor, bebek ağlıyor, ister istemez ayrı yatıyoruz' demişti.
Kardeş gibi olanların kişisel yapılarıyla alakalı, ilgili bir eşin varsa sorun olmaz, ilgisiz bir eşin varsa kardeş gibi olursunuz yani

slm kizlar ben hep ayni konular aciyorum ama napim ogrenmek istiyorum yaz sonu gibi bebis dusunuyoruz esimle size bir sorum deil birkac sorum olacak hamilelik surecinde cinselligi nasil yasadiniz yani esiniz buna tepki gosterdimi tabi cocuk olduktan sonra eski haline donuyomu cok kisiden duydum esimle kardes gibiyiz diyen bide bebis olduktan sonra hayatiniz nasil deisti zorluklari neler esinize vakit ayirabildinizmi cocugum var diye eve dikilip kaldinizmi yoksa cocugumla esimle heryere gittinizmi cok soru sordum biliorum ama on hazirlik bilgi edinmek istiyorum tesekkurler

yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla şöyle diyebilirim:) ki bunlar bnmde merak ettiğim şeylerdir hep ....
hamile kaldığında doktor eşliğinde cinselliğine devam ediOsun bazende riskli diye edemiosun bu durumda eşin garipsmiyor bunu çünkü oda senin gibi çok istiyor çocuğu birlikte karar veriyorsunuz... yeri geliyor sen istiosun eşin beberğ bişe olcak diye korkup istemiyor:) onlar bi şeklde kendilerini tatmin ediyorlar:)
doğumdan sonra baya zor oluyormuş yanii ağrın felan olab,liomuş.. ilk gecenden sonraki birkaçgünlük sıkıntı gibi :)
bebek doğunca çalışan bi hanımsan sorun olmaz ama ev hanımıysan evet genelde bebek büyüyene kadar ki zaten 40ı çıkana kadar eve mahkumsun:)
şimdiden hayrlısı olsun Allahm hayrlı evlat nasip etsin:)

diğer arkadaşların dediği gibi kişiyle alakalı sanırım , 2 yakın arkadaşım hamileliklerinde bahsederlerdi, birisi cinselliğe daha düşkün olduğundan bahsederdi diğeri de cinsellikten soğuduğundan demekki herkeste farklı etkimi yaratıyor acaba ? ama doğum sonrası ve biraz zaman geçince eski durumlarına döndüler ve bebek evlerine mutluluk neşe kattı olması gerektiği gibi , tersi olanlar belki de evliliklerini oturtmadan yapmışlardır çocuğu , biyerde okumuştum birbirine bağlı çiftlerde çocuk daha bir kenetlermiş aileyi ama tam tersi durumlarda uzaklaştırırmış ne kadar doğru bilmem

nedemek anlatmazlar anlayamadim bn nasil yaptiklarini sormuyorum ve benim soru mu anlayanlar gordugun hibi cvp vermis

Kırmızıyla işaretlenen yerde ne sorduğunu tekrar okumanı öneririm.

Ortada birşey yokken olayın cinselliğini merak edip sorman garip geldi diyelim.

Allahim nasip ederse bi cocuk istiyorum ve bununda getirecegi olumlu yada olumsuzluklari neler bunlari merak edip ogrenmek istiyorum nesi garip bunun?ayrica bitek cinsellik ile ilgili soru sormadim bidaha oku istetsrn

Hamilelik süresince pek cinsellik yaşamadık çünkü ilk bebeğim 9 haftalıkken düşükle sonuçlanmıştı, ikinci hamileliğimde kendimi riske atmak istemedim.

Eşim hiç olumsuz tepki göstermedi, çocuğumuzun olmasını benden çok isterdi, onun için bırak olumsuz tepki göstermeyi kendisi bişey olacak diye korkardı. (Bu eminim kişiye göre değişir). Çocuğumuz olduktan sonra eski halimize dönmekte sorun yaşamadık.:1:

Bebeğim doğduktan sonra çalışan bir annede olmama rağmen hiç zorluk çekmedim şükür, hem kızım zor bir bebek-çocuk değildi, hemde eşim çok yardımcı olurdu bana, özelliklede çocuk konusunda. Mesela banyosunu birlikte yaptırırdık, eşim masajını yapar kıyafetlerini giydirirdi gibi. Hatta ve hatta ben işteyken (eşim nöbetten çıkmış ve izinliydi) kızıma eşimin baktığı bir gün gidip kulaklarını deldirmiş bana süpriz yapmıştı (kızım 9 aylıktı bu arada).:34:

Gezme konusuna gelince de eve hiç tıkanıp kalmadık, normal doğum yaptım zaten sadece 3 tane dikişim vardı, aynı gün ayağa kalkmıştım, kızım aralık bebeği olmasına rağmen 14 günlükken alışveriş merkezlerinden başlayarak gezmeye ilk adımımızı attık.

Son düzenleme:
Back
X