bıkılası...

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
kızlar merhaba kv konuşmuyoruz 3 haftadır.. ben herşeylerını sona aldım görmuyorum etmıyorum falan.. bunların zoruna gıtmış olsa gerek kv de görumce de benı engellemış whatsap dan dün akşam :D
hatırlayanlar bılır anlaşamıyorduk falan.. aıleler de soğudu bırbırınden doğal olarak ve annem yarn kucuk bı amelıyat olacak ve eşım aramam dıyor ben burda aılesını 1 aydır aramamışım da hemen bı mısılleme sizce nasıl bı yol ızlenmelı .. kendı annesı aşırı takıntılı bırı onu görmuyor kendı gıdıyor gelıyor aılesıne de benım aılem sehır olarak farklı ılde bu arada.

Eşinizin kısasa kısas tavrı kesinlikle yanlış ama zorla aratamayacağınıza göre yapabileceğiniz bir şey yok. Evliliğinize devam etmek niyetindeyseniz bırakın kimse kimsenin ailesini görmesin, aramasın, sormasın.
nereye kadar böyle gıdeceksek artık
ailesıne de kendı gıdıp gelıyor 1-2 saat durup

Ben sana dedim bu isler böyle diyee
Seninde beklentim olmasin onunda
Baska yolu yok
Sen o kaynanayi kabul etmiyrosun ama aram iyi olsun diyrosun
Maalesef böyle dunya yok
Kimse ayranim eksi demez
Benim esimde ailsine karşı soylesoyle davranmami bekliyor ben oyle yapsam anne babama kul kole olur
Ama umruma mi degil
Ben onun deli.anasini cekemem
Benim annem 10 numarada olsa oda çekmediğim icin kiyas yapar
Oyuzden sıfır beklentn olsun

Ben sana dedim bu isler böyle diyee
Seninde beklentim olmasin onunda
Baska yolu yok
Sen o kaynanayi kabul etmiyrosun ama aram iyi olsun diyrosun
Maalesef böyle dunya yok
Kimse ayranim eksi demez
Benim esimde ailsine karşı soylesoyle davranmami bekliyor ben oyle yapsam anne babama kul kole olur
Ama umruma mi degil
Ben onun deli.anasini cekemem
Benim annem 10 numarada olsa oda çekmediğim icin kiyas yapar
Oyuzden sıfır beklentn olsun
aynen kuzum haklısın da ışte hastalık olunca işin ıcınde
bıde diyor hastalıktan hastalığa mı aranacak aıleler dıyor lafa bak anası kılıklı :D

kızlar merhaba kv konuşmuyoruz 3 haftadır.. ben herşeylerını sona aldım görmuyorum etmıyorum falan.. bunların zoruna gıtmış olsa gerek kv de görumce de benı engellemış whatsap dan dün akşam :KK70:
hatırlayanlar bılır anlaşamıyorduk falan.. aıleler de soğudu bırbırınden doğal olarak ve annem yarn kucuk bı amelıyat olacak ve eşım aramam dıyor ben burda aılesını 1 aydır aramamışım da hemen bı mısılleme sizce nasıl bı yol ızlenmelı .. kendı annesı aşırı takıntılı bırı onu görmuyor kendı gıdıyor gelıyor aılesıne de benım aılem sehır olarak farklı ılde bu arada.

küfredemiyoruz maaleseff..
annem ameliyat olacak ve aramayacak hee..
köpek olup hastaneden ayrilmamasi gerekirken..densize bak..

bıde diyor hastalıktan hastalığa mı aranacak aıleler dıyor lafa bak anası kılıklı :KK70:
Senin annen ona birsey yapmasa da o senle kendi anasindaki iliskiyi hep kiyaslayacak
Bi böyle
Bu dengeyi saglayan az kisi var
Hep menfaat iliskisi.

bıde diyor hastalıktan hastalığa mı aranacak aıleler dıyor lafa bak anası kılıklı :KK70:

annen canının derdinde ne önemi var damat aramış aramamış

selam söyle geçmiş olsun diyor de geç

lakin daha ameliyat olmadan annemi ameliyat sonrası ara demeniz onun da aramam demesi de garip

küfredemiyoruz maaleseff..
annem ameliyat olacak ve aramayacak hee..
köpek olup hastaneden ayrilmamasi gerekirken..densize bak..
ayrı şehirlerdeyiz malesef pandemıden dolayı cesaret edıp uçağa bınıp gıdemıyorm onlar da kronık dıe allahtan ufak bı amelıyat..

genel olarak erkeklerde şöyle bişey var sen benim anneme gitmedin, yok onu aramadın ben de senin anneni aramıycam.. sen gitmedin ben de gitmiycem. kısasa kısas yapıyorlar hep. he doğru mu çok yanlış. genel bir bakış çünkü. ama siz de ondan ayrı tavrı görmek istemiyorsanız biraz kan kusup kızılcık şerbeti içtim demek zorundasınız. -ben de aynı dertten muzdaribim, bıraksalar 49494 ay görüşmem etmem ama maalesef durum bu.-

genel olarak erkeklerde şöyle bişey var sen benim anneme gitmedin, yok onu aramadın ben de senin anneni aramıycam.. sen gitmedin ben de gitmiycem. kısasa kısas yapıyorlar hep. he doğru mu çok yanlış. genel bir bakış çünkü. ama siz de ondan ayrı tavrı görmek istemiyorsanız biraz kan kusup kızılcık şerbeti içtim demek zorundasınız. -ben de aynı dertten muzdaribim, bıraksalar 49494 ay görüşmem etmem ama maalesef durum bu.-
görüşmuyorum zaten ışte kendısı gıdıp geliıyor aılesıne ... öncekı konularımı okursanız anlarsınız neler çektım kv den takıntısından...nereye kadar byle gıdıp gelecekse artık..
küsüz dıe aşure yapmış çağırmadı bıle :D
ben gıtmıyorum sallamıyorum dıe de dun engellemış whatsapdan:D kızı da kendı de

Ben KV ile ilişkide de kendi aileöde de ilişkilere kişisel bakıyorum. KV ile olan küslük benle KV arasındadır. Annemle eşim arasıda kendilerini ilgilendirir. Böyle bi durumda ona diyeceğim şey ' annemle aranda bişey geçmemişken arayıp sormuyosan bi geçmiş olsun demiyosan bu senin ayıbın'. Bide tehdite bak annesiyle konusmuyosun diye oda aramıycakmış. İnsan bi selamlaştıgı kişinin ameliyatını duyunca geçmiş olsun diyo. Kaldı ki eşimin annesi bu.

Hastalıkta trip atan kocada değişik hani. Normalde atsın tiribinide insan geçmiş olsun demezmi hiç bu neyin yarışı. Neyse bugünün yarınıda var de kapat konuyu.

En iyisi kafana takmamak.Yüzgöz olma ordan vuracağını anlamasın. Yarın birgün bu kapıdan benim ailem girmiyorsa seninkilerde girmeyecek filan demesin

Back
X