Bikini bölgesi çıkan kitle

blackzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
221
169
36
Arkadaşlar bikini bölgemde et beni benzeri bir kitle çıktı.Apse değil. sivilcede değil.Ağrısı sızısı yok. Bir aydır var.Hangi ara çıkmış farkında değilim.Doktora gidicemde yinede,böyle bişey yaşayan ve bir tahmini olan varmı?

Arkadaşlar bikini bölgemde et beni benzeri bir kitle çıktı.Apse değil. sivilcede değil.Ağrısı sızısı yok. Bir aydır var.Hangi ara çıkmış farkında değilim.Doktora gidicemde yinede,böyle bişey yaşayan ve bir tahmini olan varmı?
Ben yasamadim ama teyze kizinda vardı hastaneye gittik operasyonla alınacak dedi teyze kızı da zararlı mı dedi Hayır zarari yok sadece görsel açıdan alalım dedi Dr teyze kızı avusturyada yaşıyo ben orda aldiririm burda istemiyorum dedi oraya gidince Dr gitmiş alınmasada olur hiç sikintili bişey degil diyince aldurmamis yağ bezesi gibi bişeyi di onun ki bildiklerimi anlattım cnm Dr görün ama muhakkak geçmiş olsun

Teşekkür ederim cevabınızaa.bencede önemsiz bişeye benziyo ama yinede gitmem gerekiyor sanırım

bir dönem bendede çıkmıştı ona benzer birşey benimki daha büyüktü misket kadar ve genitale dogruydu.. bir süre sonra kendi kendine kayboldu yağ bezesi olsa gerek. seninkide öyle olabilir ağrı sızı olmuyor birden çıkıyor. Sanki deri altında birşey varmı gibi dimi ?

bir dönem bendede çıkmıştı ona benzer birşey benimki daha büyüktü misket kadar ve genitale dogruydu.. bir süre sonra kendi kendine kayboldu yağ bezesi olsa gerek. seninkide öyle olabilir ağrı sızı olmuyor birden çıkıyor. Sanki deri altında birşey varmı gibi dimi ?
Sert degil.tamamen et benine benziyo

X