Bikini bolgesi :(

sentimiento

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
188
7
38
İstanbul
Merhabalar bikini bolgemde agdadan sonra bir sivilce olustu kendi kendine patlamis ve kabuk baglamis :( bende bugun o kabugu kaldirdim cunku altinda sari iltihap vardi aksin dedim. Kabugu kaldirdim iltihapta akti fakat cukur olmus oyle mi kalacak goruntusu hic guzel degil ne yapmam lazim yardim edin :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Niye gülüp gecsin, ufacik biseyde olsa cok ciddi seylere yol acabilir...
Hem biz nerden bilelim iz kalirmi, görmedik bile yarayi ...:ssz:

Son düzenleme:
Niye gülüp gecsin, ufacik biseyde olsa cok ciddi seylere yol acabilir...
Hem biz nerden bilelim iz kalirmi, görmedik bile yarayi ...:ssz:

Acikcasi ben her agdadan sonra cikan bu sivilcelere vs alistigim icin biraz ciddiye almiyorum ama bu sefer iltihapli ve cukurlu olunca panik yaptim :( agrim sizim yok estetik acidan korkuyorum

Acikcasi ben her agdadan sonra cikan bu sivilcelere vs alistigim icin biraz ciddiye almiyorum ama bu sefer iltihapli ve cukurlu olunca panik yaptim :( agrim sizim yok estetik acidan korkuyorum

Iltihapli sivilceleri yada söyle diyim genel olarak yaralarla sivilelerle oynanamak gerekir elleriniz yikamis bile olsaniz mikrop kapa bilir ve daha kötü hale gelebilir... Dikkatli olun bence...:ssz:

Iltihapli sivilceleri yada söyle diyim genel olarak yaralarla sivilelerle oynanamak gerekir elleriniz yikamis bile olsaniz mikrop kapa bilir ve daha kötü hale gelebilir... Dikkatli olun bence...:ssz:

Off offff :(

Arkadaslar suan baktim cukur olmasi gecmis normal acik yara gibi ellemicem bidaha hic uhuu bu bana ders oldu :(

Iz kalacagini sanmiyorum ancak bu tarz sivilcelere mudahale etmeyin bence,gecmis olsun.

Ağdadan önce bölgeyi alkolle sil, ağdadan sonra da alkolle sil üzerine teramycin pomad sür komple. O sivilceler bakterilerden mütevellit oluyor canım ve iltihap daima ciddiye alınacak bir şeydir sakın es geçme fakat iz kalmaz bir süre sonra geçer...

Ağdadan önce bölgeyi alkolle sil, ağdadan sonra da alkolle sil üzerine teramycin pomad sür komple. O sivilceler bakterilerden mütevellit oluyor canım ve iltihap daima ciddiye alınacak bir şeydir sakın es geçme fakat iz kalmaz bir süre sonra geçer...

Cok tesekkur ederim. Alkolu ve dedigin kremi eczaneden alabilirim dimi recetesiz

estetik açıdan mı? Allah Allah kim görecek orayı yahu, altı üstü bir sivilce.. iyiki yüzünde çıkmamış, o zaman garanti gidip estetik ameliyat olurdun....

estetik açıdan mı? Allah Allah kim görecek orayı yahu, altı üstü bir sivilce.. iyiki yüzünde çıkmamış, o zaman garanti gidip estetik ameliyat olurdun....

Birinin gormesine gerek yok beni rahatsiz ediyor :)

Back
X