• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti

Oyle dogru diyorsun 1,5 senemi verdim ben ona bi cok sey yasadık ama
Bilmiyorum hic konusmadik hic bisey yazmadi onda oyle bi huy var ne yazar ne eder bende yazmam asla o tartissak bile aciklama yapmaz karşındaki ne dusunuyor düşünmez o yuzden zaten konu davet edilmektende ote en azindan su yuzden sana soyleyemedim ama
Yanimda olmani en cok istedgm kisisin desin bu bile yeterdi bana onu bile demedi

O açıklamayı bile yapmayan insan bana deger veriyormu sence

Ama zaman ne gisterir bilemem suan icin barışmak istemiyorm sadece.

Sizin devam deglmi iliskiniz 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz devam ediyoruz ama mezuniyet olayından sonra pek çok sorunla karşılaştık o yüzden sanırım artık uzlaşma yönüne gidiyoruz tartışmalarda yani alışılıyor. bizimde ilk tartışmamız mezuniyetti bu arada..
değr vermekle bi ilgisi var mı kuramıyorum bağlantı erkekler bizim kadar ince düşünemez.. onlar için ççok basittir her şey lütfen bu kadar detayc olmayın. değer vermeseydi size 1.5 yıl zaman ayırır mıydı? bence böyle bakın şu devirde en büyük hediye zamaann...

biz devam ediyoruz ama mezuniyet olayından sonra pek çok sorunla karşılaştık o yüzden sanırım artık uzlaşma yönüne gidiyoruz tartışmalarda yani alışılıyor. bizimde ilk tartışmamız mezuniyetti bu arada..
değr vermekle bi ilgisi var mı kuramıyorum bağlantı erkekler bizim kadar ince düşünemez.. onlar için ççok basittir her şey lütfen bu kadar detayc olmayın. değer vermeseydi size 1.5 yıl zaman ayırır mıydı? bence böyle bakın şu devirde en büyük hediye zamaann...

Bazi konularda tabiki hakkını yiyemem su zamana kadar bana karsi terbiyesizce birşeyi gormedim bi cok sey yaptı tamam ama bu biraz agir geldi beklemiyordum yada ben cok hayal kurdum o yuzden bu karmaşıklık

Haklısın ama ayrılmak çok abartı olmuş erkekler bizim gibi ince düşünmüyorlar maalesef.
Amaa ayrılmak mı istiyorsun diye ısrar etmesi şüphelendirici :51:

Selam kizlar burda cogu arkadasimin biten iliskisini okudum ve kendime cok uzak gormustum. Ama ne yazik ki dun gece 1,5 sene mi verdigim iliskim bitti. Gercekten cok kotuyum napicam bilmiyorm bu kadsr iyi anlaşırken birbirimize tek kotu laf bile etmemisken su zamana kadar ayrılalım kelimesini kullanmamisken bitti iste. Konuda su eski konularımı okuyanlar bilir erkek arkadasimin menzuniyeti vardi kep töreni benimde gecen seneydi. Gecen seneki törende eğlencede hep o vardi ben her etkiligimi onunla yaptim herseyde onu yanimda gormek istedim arkadasimin düğününde kep töreninde eğlencede aksam katıldığım yeneklerde herseyde o vardi. Ama ne yazikki kendi kep töreninde davet bile edilmedim davet etmek zorunda degil ama insan bozuluyor ben bu kdr hayatimin icine sokarken onun beni bu kadar disarida bırakması dokunuyor açıklamasıda su bizim okulda hep erkek var 300 erkek varsa 50 kiz var diyor bana gore bu cok sacma bo aciklama
Orda herkesin ailesi var yaninda ben gidip onun dibinden ayrilmicak deglm gidip bi yerde oturup onu izlerdim sonra donerdk neyse kizlar kısacası dun kep töreni vardi bugunde arkadasinin dugunu hepsi bensizdi teklif bile edilmedi 3 gundur konusmuyorduk ona en basinda soyledim boyle boyle beklerdim diye ama benden ne ozur diledi nede kalbimi kazanmak icin bisey yaptı hic birsey yapmadi ben msj atmadıkca oda hic atmadı konuşmadı bile hakliymis gbi cok uzgunum bu kdar degersiz olmak gercekten cok yoruyor insani dusundukce. Dun aksam konustuk bana seni seviyorm dedi bende hic birsey demedim soylemicekmisin sevmiyormusun dedi bende bnu haketmiyorsun dedim öylece konustuk kizlar bana surekli ayrılmak mi istiyorsun dedi hayir dedim istesem
Soylerim
Dedim ama her dk bnu sordu bende dayanamadım o kdr cok soyluyorsun ki ayrılalım dedim ve ayrıldık bitti !! Emeklerim hayallerim gitti bir daha asla donmem bnu iliskinin en basindan söylemiştim benden ayrılırsan sana donmem dönüşü olmaz diye smdi bitti hayallerimde bitti napicam kizlar belki basit bir konu ama anlayamiyorm onu düşüncesini yaptıklarını ama eminim arkadasında kaliyor diye bi cesaret geldi ona geri donucek ama ben asla dönmicem napmaliym yardim edin bana

Yazım hatalarım olduysa kusura bkmayin

Canım seni çok iyi anlayabiliyorum. Yani benim sevgilimde bu tarz olaylarda beni çağırmasa bozulurdum. Abisinin nişanı oldu ve bana gelirmisin demedi "sende geliyorsun" dedi. Davet etmeseydi senin hissettiklerini hissederdim. Burada bir arkadaşında yazdığı gibi, bunlar hayatta 1 kere olan seyler ne olursa olsun sevgilisini değer verdiği kişiyi nezaketende olsa çağırmalı. Seni ayrılığa zorlamış. Bırak sakın birşeyde söyleme. İllaki sana ulaşmaya çalışacak.

Selam kizlar burda cogu arkadasimin biten iliskisini okudum ve kendime cok uzak gormustum. Ama ne yazik ki dun gece 1,5 sene mi verdigim iliskim bitti. Gercekten cok kotuyum napicam bilmiyorm bu kadsr iyi anlaşırken birbirimize tek kotu laf bile etmemisken su zamana kadar ayrılalım kelimesini kullanmamisken bitti iste. Konuda su eski konularımı okuyanlar bilir erkek arkadasimin menzuniyeti vardi kep töreni benimde gecen seneydi. Gecen seneki törende eğlencede hep o vardi ben her etkiligimi onunla yaptim herseyde onu yanimda gormek istedim arkadasimin düğününde kep töreninde eğlencede aksam katıldığım yeneklerde herseyde o vardi. Ama ne yazikki kendi kep töreninde davet bile edilmedim davet etmek zorunda degil ama insan bozuluyor ben bu kdr hayatimin icine sokarken onun beni bu kadar disarida bırakması dokunuyor açıklamasıda su bizim okulda hep erkek var 300 erkek varsa 50 kiz var diyor bana gore bu cok sacma bo aciklama
Orda herkesin ailesi var yaninda ben gidip onun dibinden ayrilmicak deglm gidip bi yerde oturup onu izlerdim sonra donerdk neyse kizlar kısacası dun kep töreni vardi bugunde arkadasinin dugunu hepsi bensizdi teklif bile edilmedi 3 gundur konusmuyorduk ona en basinda soyledim boyle boyle beklerdim diye ama benden ne ozur diledi nede kalbimi kazanmak icin bisey yaptı hic birsey yapmadi ben msj atmadıkca oda hic atmadı konuşmadı bile hakliymis gbi cok uzgunum bu kdar degersiz olmak gercekten cok yoruyor insani dusundukce. Dun aksam konustuk bana seni seviyorm dedi bende hic birsey demedim soylemicekmisin sevmiyormusun dedi bende bnu haketmiyorsun dedim öylece konustuk kizlar bana surekli ayrılmak mi istiyorsun dedi hayir dedim istesem
Soylerim
Dedim ama her dk bnu sordu bende dayanamadım o kdr cok soyluyorsun ki ayrılalım dedim ve ayrıldık bitti !! Emeklerim hayallerim gitti bir daha asla donmem bnu iliskinin en basindan söylemiştim benden ayrılırsan sana donmem dönüşü olmaz diye smdi bitti hayallerimde bitti napicam kizlar belki basit bir konu ama anlayamiyorm onu düşüncesini yaptıklarını ama eminim arkadasında kaliyor diye bi cesaret geldi ona geri donucek ama ben asla dönmicem napmaliym yardim edin bana

Yazım hatalarım olduysa kusura bkmayin

ya banada bu kadar dip dibe olmak tuhaf geliyor ne oyle evli gibi. gecen sene benimde mezuniyetim oldu ve erkek arkadasimi cagirmadim ne tek kelime etti ne de sorun cikartti. hadi kep torenini anladim niye dugune gitmek istiyorsunuz :/ buralara sizi cagirmamasi sizi degersiz mi hissettirdi ?

Bence bunun ince düşünceyle alakası yok . İnsan güzel günlerinde en sevdiklerini , hele ki sevgilisi varsa mutlaka yanında görmek ister. Fakat aileler bilmiyorsa yorumum değişir .

sevgiliniz her gittiği yere sizi yanındamı gezdircek yani çanta gibi yanlız gitsin nolmş sizde götürmeyin, kendinize ait özel hayatınız olsun nedri yani her daim vıcık vıcık yanyana olma isteği, sevglisiniz eş değil, bi arkadaşta sevgilisi onu kardeşinin kız istemesine onu götürmemiş diye laf söz ediyodu götürmek zorunda da değil ,

Ne alaka yaa tuvalete mi götrüyo kızı? Düğün tören etkinlik yani. Vıcıklık başka şey bu başka. Karıştırıyosunuz.

Bunun dışında ben de kep törenine ya da yıllıklarına sevgililerine yazı yazdıranlara hep karşı olmuşumdur. Çünkü benim yıllığımda da bi sürü sevgili olup ayrılmış çift var.....

Umarım en kısa sürede kendine gelirsiiiin :2:

O ortayi acmis, sen de golu atmissin, uzgunum skor da sana yazilmis...
Hicbir sey yapma, elli kere sormasi ativer golu demek...
Sana onem vermeyen biri onemi haketmiyordur...

Back
X