- Konu Sahibi burningaura
-
arkadaslar merhaba;akşam bir anda bikini bölgemde tam çamasırın oldugu yerde ucu olmayan bir çıban çıktı..
dün doktora gittim;acil doktoru yumuşak doku apsesi dedi.baya büyük ve şişkin.içi iltihap dolu..
antibiyotik ve agrı kesici içiyorum.bacaklarım birbirine degdikçe agrı ve acı yapıyor.
aynı durumu yasayan var mı?20 lik diş iltihabı vucütta böyle şeylere yol açabilirmiş;ya da agdadan sonra iltihap oluyormuş..
Öncelikle geçmiş olsun.
Bende ve teyzemde de çok olur. Genellikle yarım soğanı yapışmaz tavaya (yağsız, susuz) ya da ocağın elektrikli gözüne koyup yanmayacak kadar ısıtırım. Dayanabileceğim sıcaklıktayken çıbanın üzerine kapatır, üzerini de sararım. İltihabı toplayıp boşalmasına yardım ediyor. Kocakarı ilacı istemem dersen, bir dahiliye doktorundan sedimantasyon ve CRP testlerini iste. Onlarda sorun yoksa (inşallah yoktur) cildiye doktoru yardımcı olacaktır.
ben senelerce ugrastım bu dertle cevız kadar olurdu bende abartmıyorum yuruyemezdım oderece epılasyon arkadaslar cozumu ıkı yıldır rahatım epılasyondan sonra bıttı Aallaha sukur tavsıye ederım cıktıgı surecede kara mrhem tek care o patlaıyor ama cıkmasın ıstoyorsanız epılasyonn
Kıl dönmesinden kaynaklanıyor. Sürekli aynı yerde tüyler çıkmaya başladı mı başlar sanki dört beş sivilce birleşmiş gibi bir kaç günde patlar. İlaç da kullansan aynı. Küçük bir operasyonla halledilebiliyormuş epilasyon da çare olabilir
Aldırdığınız mı çıkıyor başka yerlerden mi çıkıyor. Temizlikle ilgili olduğunu sanmıyorum ben de her ay yaşıyorum aldırmayı düşünüyorum ben de. Epilasyon işe yarar diye düşünüyordum ama yaramıyormuş demekkiyaa ben 1 sene epilassyon yaptırdım tüylerde nerdeyse yok denecek kadar az kaldı, kalanlar da çok zayıf tüy sadece, ama hala çıkıyor, bir tanesini kestirip aldırdım, ama hala çıkmaya devam ediyor, çok temiz tutuyorum acaba ondan mı bilmiyorum hayattan zevk alamaz hale geldim
Andırdığım yerden de çıktı ama sürekli farklı yerlerden çıkıyor, lazer e gelince kıl kökleri tamamen ölmediği sürece bence bitmeyecekAldırdığınız mı çıkıyor başka yerlerden mi çıkıyor. Temizlikle ilgili olduğunu sanmıyorum ben de her ay yaşıyorum aldırmayı düşünüyorum ben de. Epilasyon işe yarar diye düşünüyordum ama yaramıyormuş demekki
Hadi ya çaresi ne acaba bunun ya. Geçen ay baktım kendiliğinden patlamış iyice sıktım ben de bu ay çıkmadı hayret. Ama farklı yerlerde çıkıyorsa zorAndırdığım yerden de çıktı ama sürekli farklı yerlerden çıkıyor, lazer e gelince kıl kökleri tamamen ölmediği sürece bence bitmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?