böyle erkekleri ve onların dediklerii yapan kızları görünce kendi nişanlıma acıyorum gerçekten.
fiziğime yakıştırmadığımdan dolayı bikini giymem ama mayomun göğüs dekoltesi biraz fazla ki ben bile rahatsız oldum ama yapacak bişey yok aldım giyeceğim dedim. adamla iki gün denize gittik, iki gün boyunca bana ya bu nasıl mayo böyle diye homurdandı hiç de kaale almadım kendi kendine sustu..
daha bikaç gün önce şu gömleğin üst düğmesini ilikle, çok açık önü yaa diye homurdandı durdu ben de darlayamam kendimi bu sıcakta dedim iliklemedim düğmeyi yine sustu..
bu sebeple bana ayrılırım senden dese ayrıl derdim, zira bu alt tarafı tatil, aman ya bi bikini idare ediveriyim denecek bişey değil. bu düşüncene saygısızlık ve ortada o kadar da büyük bir aşk olmadığının göstergesi bana göre.
konu sahibi, sen adamabikini giymeyeceğim dedikten sonra istersen bin faktörlük güneş kremi kullan ve hiç bir iz kalmadan yanına dön, adamın egosu bir kere şişmiş olacak ve sen onun istediğini yapmış olacaksın onun gözünde. bundan sonra değiştiririm kısmı da hikaye, bir kere tamam dedikten sonra değişmez. ya çok seviyorum diyip bikiniden vazgeçeceksin ya da şimdiden bikinini giyip izlerini gözünün içine sokacaksın. hem bikini giyip hem ona izini göstermemek anlık olarak seni kurtaracak, gelecekte değişecek hiçbişey olmayacak..