Bikini izi

Ben geçenlerde yine konu açmıştım ayrıldığım sevgilimle ilgili. Kısıtlamalar yüzünden ayrılmıştık, bi kaç gün önce barıştık. Neyse ailemle 6-7 günlüğüne tatile gitmeye karar verdik. Ama bu arkadaş benim bikini giymemi istemiyo. Çok saçma bi düşünce daha önce çok kavga ettik bu konuyla ilgili, ayrılıp barıştık ama yok kesinlikle istemiyorum öyle bişey yaparsan biter diyo. Plajda şort giyme konusuna bile zar zor tamam dedi. Bazen delirme noktasına geliyorum ayrılıyım bununla mı uğraşıcam diyorum ama ayrıldığımda cidden çok özlediğim ve üzüldüğüm için göze almak istemedim. Sorum biraz saçma olucak ama bi hafta boyunca denize girip çıktıktan hemen sonra gölgeye otursam yanar mıyım? Biraz bile belli olmaması lazım bikini izinin çünkü döndükten 1 gün sonra yanına gidicem yalan söylediğimi anlarsa daha kötü olur. Bunun bi yolu var mı ?
Benim bi arkadasim vardi babasi bekarken kizim istedigini giy kisa askili bikini sort nasil istiyosan giyin evlendiginde esin istemez ama aksam en gec 8de ev ol evlenince kocanla cikarsin derdi
yani kusura bakmayin siz daha evli nisanli sozlu bile degilsiniz sevgilisiniz sizi oyle kabul etmeli
hayir giyseniz nerden haberi olacak kamerasimi var sizi gozetleyen

Yanarsin yawrumm yanarsin guzummmm :) yuzerken de golgede kalamazsin ya :) ama ben olsam takar miyim hayir. Bu gider baskasi gelir kizim... bu yasta kimsenin hayatina bu denli mudahale etmesine izin verme. Ne bu baglilik bu yaslarda anlamiyorum cocuksunuz daha siz yaa cok baski yaparsa da isine gelmezse de gec hadi goreyim bakayim onu nasil geri adim atar sert cik biraz.

O zaman gerçekten ilgilenme ve neyin günah neyin sevap olduğunu yazma gereği duyma. Günahın veya sevabın hesabının verileceği mercii sen değilsin
Bana hesap verilmesini mi istedim iyice konuyu saptırıyorsun. . Ayrıca bn uyarıyım arkadaşı uzerimden yük gitsin de gerisi bni alakadar etmez. . Ne kadar zorunuza gitti yorumum yazık

evin bahçesinde güneşlendim kimse yoktu gören deyin
böyle şeyleri de dert etmeyin
kocanız gibi davranmayın bu kadar karıştırmayın hayatınıza

Allah yardim etsin
bu ne be Boyle iyyy
kafasına kafasına atarım o bikiniyi
O adamla omur geçmez ,sana hangi hakla karışıyor?

bu ne ya
bikini giymene karışan
şort giymene izin vermeyen
ama yeri geldiğinde her haltı yiyen erkek tiplemesi
neden bütün ipleri eline veriyorsun?
ayrılınca özlüyorum mu?
bu tipte birini mi?
insan özgür olduğunu hisseder
ksra bakma yaşını falan bilmiyorum ama bence bu adamla devam etme derim
ha tabiki senin bileceğin iş
ayrıca ben gölgede bile deli gibi yanan biri olarak şansının zor olduğunu söyleyebilirim

Siz sevgili degilsiniz o senin sahibin olmus
Emret sahip giymem sahip yapmam sahip sen dersen o olsun sahip
Birbirini mutlu eden insanlar sevgilidir yada eştir siz kiytirik bir bikiniyi bile yalanlarla saklayacaksaniz yazik valla erkeklere bu kadar prim vermeyin yahu

20 li yaşlarıma geri dönme gibi bir şansım olsaydı eğer..
20 li yaşlarımdaki adamı hayatıma sokmazdım....

Emin ol... Ağlarım, dayanamam, onun için ölürüm lafları boş... Öyle güzel unutuluyorki.. Geriye o dengesiz insanlar için harcadığımız zamana oluyor...

Bana sorarsan: Sana yaşattıkları kötü günleri düşün ve: Goodbye baby... Sahibin seni terketti yaz....

Back
X