Bikinili fotoğraf

Siz bastırdınız mı

• Evet

OY: 17 21,5%
  • Hayır

OY: 18 22,8%
  • Pozum bile yok

OY: 44 55,7%

• Ankete Katılan
    79

Narincadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
379
295
103
Bir insan neden manken edasıyla bikinili pozlar verip daha sonra bu fotoğrafları bastırır ? (Sosyal medyada fotoğraf paylaşmıyor bu kişi. Çok nadir o da toplu kalabalık fotoğraflardır)
Neden poz verir demiyorum yanlış anlaşılmasın buraya kadar her şey normal. Neden bastırma ihtiyacı duyar ben ilk kez böyle bir durumla karşılaştım var mı aranızda yapan ? Varsa rahatlayacağım problem bendeymiş diye.. :olamaz:

Yıllar yıllar sonra böyle taş hatundum demek için.. :KK53:

Ben boydan çektirmem bile o an giyerim, üstten poz verebilirim belki ama manken gibi poz veremem. Versem de günler sonra silerim bastırmam. Aslında bastırmak lazım ya. Pörsüyünce bakar dertlenirim :KK48:

Noldu fizigini mi kiskandin :KK70: Kendini begeniyordur bastirir neyine sasiriyorsunuz bu kadar. Kuzenimde bircok fotografini bastirdi bikinili olmasada.
Allah var fiziği güzel maşallah. Ama kıskanmadım canım üzgünüm ezmeye çalıştığın yorumunla ezmeyi başaramadığın için :))) darısı diger yorumlarına

Yıllar yıllar sonra böyle taş hatundum demek için.. :KK53:

Ben boydan çektirmem bile o an giyerim, üstten poz verebilirim belki ama manken gibi poz veremem. Versem de günler sonra silerim bastırmam. Aslında bastırmak lazım ya. Pörsüyünce bakar dertlenirim :KK48:
Hahhaa böyle mantıklı yorum atanlar canımı yesiiin:KK48:

ne güzel bir alışkanlığa sahipmiş,
çoğumuz artık foto bastırmıyoruz ilerde çocuklarımıza, torunlarımıza gösterecek bir fotoğraf albümümüz bile olmayacak.
hemen fotoğraf bastırmaya gidiyorum :KK70:
Banada mantıklı gelmeye başladı şimdi:KK70:
Ama önce o pozları verip sonrada utanç duymadan bastırabilmem için kadın fotoğrafçı bulmam gerekiyor:p

Allah var fiziği güzel maşallah. Ama kıskanmadım canım üzgünüm ezmeye çalıştığın yorumunla ezmeyi başaramadığın için :))) darısı diger yorumlarına

Ben niye ezmeye calisayim seni? Zaten ne kadar ozguvenli oldugun cok belli oluyor. :KK70: Buna cesaret edemem.
Elin fotograf bastirmasini konu edip buraya kadar yazmaniz ve mana bulmaniz gayet masum cunku. :)))
Bikini plajda birsuru insanin icinde giyiliyor kadin, erkek. Fotografci gorunce mi olay oluyor ayip oluyor? Ayipsa da size ne? :))) Siz yapmazsiniz. Zorladi mi yoksa?

ne güzel bir alışkanlığa sahipmiş,
çoğumuz artık foto bastırmıyoruz ilerde çocuklarımıza, torunlarımıza gösterecek bir fotoğraf albümümüz bile olmayacak.
hemen fotoğraf bastırmaya gidiyorum :KK70:

1 tane bebeklik fotoğrafım yok hep söylenirim anne babama. Kendi doğurduğum çocuğu yedi kat yabancıya benzetmeye uğraşanlara all! diyemiyorum ya.. :sopa:
Telefondaki bütün fotolarımı işyerinde bilgisayara atıp zaman zaman bastırıyorum. Birikmiş yine bastırmam lazım.. :KK48:

Simdi fizigi düzgündur kilosu yerindedir. Ilerde bu fizigini kaybedecegini dusunuyordur. Malum yas ilerledikce kilo vermek zorlasiyor. Alinan kilolar yapisip kaliyo. Bir de kendine bakmaktan zevk aliyodur odasina falan asiyordur. Ya da birilerine veriyordur. Veya reklam ajanslarina falan gonderiyor olabilir. Peki siz niye gerildiniz bu durumdan ? Sizene?

Bir insan neden manken edasıyla bikinili pozlar verip daha sonra bu fotoğrafları bastırır ? (Sosyal medyada fotoğraf paylaşmıyor bu kişi. Çok nadir o da toplu kalabalık fotoğraflardır)
Neden poz verir demiyorum yanlış anlaşılmasın buraya kadar her şey normal. Neden bastırma ihtiyacı duyar ben ilk kez böyle bir durumla karşılaştım var mı aranızda yapan ? Varsa rahatlayacağım problem bendeymiş diye.. :olamaz:

Konunun sizinle olan ilgisini ve daha da önemlisi sizin dert ettiğiniz kısmını anlamadım. :süslü:

Back
X