Bıktık şu komşunun horozundan

elixsir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
3.918
19
0
İstanbul
selam kıslar nerden başlasam bilemedim benim eşim gece çalışan biri ve bir hafta gece bir hafta gündüz çalısıyor bunuda apartmanda herkez bilir bhçeli bir apartmanda oturuyoruz yatak odasına da bahçe tarafında gerçi bahçede yol tarafında gece çalıştıgı için eşim gündüz uyuması lazım fakat horozun ötmesinden uyuyamıyor

kaç kere söledim ama dinlemiyorlar buda yetmezmiş gibi birkaç civciv daha aldılar büyütmek için

birşey öğrenmek istiyorum bunu şikayet etmem mümkünmü :26:

nereye ve nasıl şikayet edebilirim :26:

şimdiden teşekkür ederim

Belediyeyi bi arasan belki zabıta uyarabilir. Köpek için geldiklerini biliyorum ama horoz olunca :)) Ya en azında komşun karşısında kolluk kuvveti görünce çekinir herhalde.

Mümkündür galiba:)

Elalemin horuzunun ötüşünü dinlemek zorunda değilsiniz:)

Şaka bir yana belediye ilgilenir mi acep bu işle:)

İlgili kurumlara şikayet edin arkadaşım.

Bende komşu şikayetinde bulunsam ne iyi olur.

Sabahtan akşama kadar car car car of

yemin ederim bıktım eşimle pazargünleri uyuyalım diyorum hani gececi oldugu için bari pazar uyuyalım diyoruz ama yook saat 10da bir saliyoo bazen 9 da off bıktım vallahi ötekiler komsular birşey diyemiyo onlar eski komsu tabi ben yeni gelin geldim henüz 8ay fln oldu

Valla canım bizim komşularında horozdan bir farkı yok emin olabilirsin.
Bende hafta sonları diken üstünde uyuyorum.
Eşimde evde olunca o uyanmasın diye çıldırıyorum.
Şimdilik camlar kapalı idare ediliyorda yazın ne yapacağım bilmiyorum.
Bir şekilde rica edeceğiz..Umarım anlarlar..
Sizin ki biraz farklı bir durum..
Belediye belki bir hal çaresine bakar.
Hayvan beslenebilecek bir yerdeyseniz pek birşey demezler,
ama tam tersiyse anında yok ederler o horozları civcivleri

ewet zabıtaya sıkayet edebılırsın komsular da bızım tavukları sıkayet ettıler ve zabıta kaldıttırdı kumesı halbukı zamanında ınek bıle besleyen vardı hey gıdı gunler

en korktugumda eşim inicek aşşağı hayvanlara zarar vericek günaha giricez ama ALLAHUEKBER ÇEKSİN SAHİBİ KESSİN ama nerdee inadına civciv yetiştirmeye devam ediyor

ewet zabıtaya sıkayet edebılırsın komsular da bızım tavukları sıkayet ettıler ve zabıta kaldıttırdı kumesı halbukı zamanında ınek bıle besleyen vardı hey gıdı gunler

zabıta hee banada eşim söledi bugun şikayet edicem zabıtaya diye bende zabıta ilgilenirmi dedim demek ilgileniyormuşş tavuk neysede horoz ötüyo tavukta var o ötmüyo onun zararı yok kadın köyünü özledi sanırım ama burası köyde değilki istanbul

vallahi ses gürültü ayrıı canım mesela aşagıdaki yaşlı çifttende bıktım duymuyor diye tvi bir acıyor sesini sabah otomatik kalkıyorum hep aşağı vuruyorum ama anlamıyor söleniyor aşadan ama birbirlerini yerken hiçte sağırgibi değiller kedi köpek gibi kavga ediyorlar onları şikayet edicek yerde yok anam

evet ıstanbul da enteresan ya!bızım yazlık kaldıgmız evdı ve sehırden arabayla yarım saat uzaktı koy olarak gecıyodu zaten ve herkesın evının onunde bahcesı var kımı bahce yapıo kımı kaz kopek beslıyo yanı boyle bı yerde bıle sırf sıkayet var dıye sesı cıkmayan tavugumuzu kaldıttırdılar kı sen evlevıyetle kaldıttırırsın

arkadasımız yok edılsın demıyo kı adam sabaha kadar calısıp bı de onların sesını mı cekıcek keser yerler ya da munasıp bı yere tasırlar kumesını

horozu yakalayıp kesip külbastı yapabilirsin suyunada pilav yaparsan güzel olur

Son düzenleme:
Nedendir bilmem ama o doğanın içinden olan sesleri çok seviyorum..Belkide sürekli maruz kalmadığım için uzaktan horozun sesi hoş geliyor..

Eğer bahçe hayvan beslemeye musaitse belediye ilgilenmez, karışamazda.. Ama yaşadığınız yerdeki şartları bilmiyorum..Arayıp hakkınızı öğrenmekte fayda var..

Böyle uyumak istediğiniz zamanlarda eczanede satılan kulak tıkaçlarını alıp deneyebilirsiniz..

Açıkçası ben de bu arkadaşa atılıyorum, ama diğer yandan siz de haklısınız.Ama yine de bir doğa sever olarak horoz sahibini kayırıyorum Arabaların kornalarını da şikayet edebiliyor muyuz belediyeye? Gerekli gereksiz, daha sarı yanarken zırt zırt basılan kornaları duymaz hale gelmiyor muyuz bi yerden sonra? Yatak odanızın camını pvc yaptırsanız yine de ses gelir mi acaba?Yani o seslere alışsanız da çoluğunuz çocugunuz civcivle horozla büyüse daha iyi değil mi,hem doğal yumurta yersiniz belki o komşunuz sayesinde... İnanın ki büyük lüks artık onlar şu şehir hayatında....

Ayrıca yukarıdaki yorumu yazan arkadaşa da "konuyu karıştırmaya gelmiş" yorumunuzu hiç tasvip etmedim.Sonuçta size biraz daha töleranslı olmanızı öneren, saygıyla fikrini dile getirmiş bir yorum sadece...Daha nazik olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…