Belediyeyi bi arasan belki zabıta uyarabilir. Köpek için geldiklerini biliyorum ama horoz olunca :)) Ya en azında komşun karşısında kolluk kuvveti görünce çekinir herhalde.
Mümkündür galiba:)
Elalemin horuzunun ötüşünü dinlemek zorunda değilsiniz:)
Şaka bir yana belediye ilgilenir mi acep bu işle:)
İlgili kurumlara şikayet edin arkadaşım.
Bende komşu şikayetinde bulunsam ne iyi olur.
Sabahtan akşama kadar car car car of
selam kıslar nerden başlasam bilemedim benim eşim gece çalışan biri ve bir hafta gece bir hafta gündüz çalısıyor bunuda apartmanda herkez bilir bhçeli bir apartmanda oturuyoruz yatak odasına da bahçe tarafında gerçi bahçede yol tarafında gece çalıştıgı için eşim gündüz uyuması lazım fakat horozun ötmesinden uyuyamıyor
kaç kere söledim ama dinlemiyorlar buda yetmezmiş gibi birkaç civciv daha aldılar büyütmek için
birşey öğrenmek istiyorum bunu şikayet etmem mümkünmü :26:
nereye ve nasıl şikayet edebilirim :26:
şimdiden teşekkür ederim
en korktugumda eşim inicek aşşağı hayvanlara zarar vericek günaha giricez ama ALLAHUEKBER ÇEKSİN SAHİBİ KESSİN ama nerdee inadına civciv yetiştirmeye devam ediyorValla canım bizim komşularında horozdan bir farkı yok emin olabilirsin.
Bende hafta sonları diken üstünde uyuyorum.
Eşimde evde olunca o uyanmasın diye çıldırıyorum.
Şimdilik camlar kapalı idare ediliyorda yazın ne yapacağım bilmiyorum.
Bir şekilde rica edeceğiz..Umarım anlarlar..
Sizin ki biraz farklı bir durum..
Belediye belki bir hal çaresine bakar.
Hayvan beslenebilecek bir yerdeyseniz pek birşey demezler,
ama tam tersiyse anında yok ederler o horozları civcivleri
ewet zabıtaya sıkayet edebılırsın komsular da bızım tavukları sıkayet ettıler ve zabıta kaldıttırdı kumesı halbukı zamanında ınek bıle besleyen vardı hey gıdı gunler
Yazık günah değil mi o hayvancağıza. Şehir merkezlerinde kornalara, AVMlerde sonuna kadar açılan müzik seslerine, bin türlü gereksiz sese sinir olmuyoruz da zavallı bir hayvanın doğası gereği çıkardığı sese dayanamıyoruz. Bir süre sonra mahalle çöpünde karnını doyurmaya çalışan kedi batıyor gözümüze, arkasından gece sebepli sebepsiz haylayan köpek. Ya aslında diyorum ki belediyeler hepsini kökten zehirlese. Ha bu arada bizim evin çatısında sabahın 7sinde başlıyor martılar çığlık atmaya. Bir kaşık suda boğasım geliyor onları. İnsanlar ne kadar benciller artık. Doğaya müdahale etmenin her yolunu deniyoruz. Soluduğumuz havayı bizden başka bir türle paylaşmak fikri bile batıyor. Hayvanları evlerde beslemediğimiz gibi bir de gördüğümüz her yerde en ufak bir rahatsızlıkta yok etmeye çalıyoruz. Benim evde kedişim var, arka komşunun bahçede kazları, ön komşunun köpeği, mahallenin 3 kedisi ve 2 köpeği, martıları ve diğer kuşları saymıyorum. Kah gece 2 kediler kavga ediyor, kah sabah 4 kazlar coşageliyor....Olsun bu dünyada her canlının nefes alma hakkı var. Acaba biz insanlar onları ne kadar rahatsız ediyoruz hiç düşündünüz mü?
arkadasımız yok edılsın demıyo kı adam sabaha kadar calısıp bı de onların sesını mı cekıcek keser yerler ya da munasıp bı yere tasırlar kumesını
Yazık günah değil mi o hayvancağıza. Şehir merkezlerinde kornalara, AVMlerde sonuna kadar açılan müzik seslerine, bin türlü gereksiz sese sinir olmuyoruz da zavallı bir hayvanın doğası gereği çıkardığı sese dayanamıyoruz. Bir süre sonra mahalle çöpünde karnını doyurmaya çalışan kedi batıyor gözümüze, arkasından gece sebepli sebepsiz haylayan köpek. Ya aslında diyorum ki belediyeler hepsini kökten zehirlese. Ha bu arada bizim evin çatısında sabahın 7sinde başlıyor martılar çığlık atmaya. Bir kaşık suda boğasım geliyor onları. İnsanlar ne kadar benciller artık. Doğaya müdahale etmenin her yolunu deniyoruz. Soluduğumuz havayı bizden başka bir türle paylaşmak fikri bile batıyor. Hayvanları evlerde beslemediğimiz gibi bir de gördüğümüz her yerde en ufak bir rahatsızlıkta yok etmeye çalıyoruz. Benim evde kedişim var, arka komşunun bahçede kazları, ön komşunun köpeği, mahallenin 3 kedisi ve 2 köpeği, martıları ve diğer kuşları saymıyorum. Kah gece 2 kediler kavga ediyor, kah sabah 4 kazlar coşageliyor....Olsun bu dünyada her canlının nefes alma hakkı var. Acaba biz insanlar onları ne kadar rahatsız ediyoruz hiç düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?